Ekstern CFO søger studentermedhjælper indenfor regnskab, økonomistyring, bogholderi mm.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Ekstern CFO er en konsulentvirksomhed inden for regnskab, økonomistyring, rapportering og opgaver relateret hertil. Vi søger dig, som har lyst til at hjælpe os med at yde den bedste service til vores kunder. Vi har fleksible arbejdstider og rig mulighed for remote-arbejde.

Virksomhedsbeskrivelse:

Ekstern CFO er en konsulentvirksomhed, som på få år har fået en masse kunder ind i forretningen, primært fra start-up-miljøet og tech-industrien i København.

I Ekstern CFO yder vi diverse CFO-services, herunder rapportering og budgettering samt opgaver i relation hertil til vores kunders investorer, bestyrelsesmedlemmer, direktører mm. Vi udarbejder vores kunders bogholderi og regnskab samt kontrollerer, at regnskabet stemmer. Vi er i dag seks (deltids)medarbejdere i virksomheden.

Stillingsbeskrivelse:

Som studentermedhjælper i Ekstern CFO vil du primært have ansvaret for den daglige bogføring af flere af vores kunder og sekundært kontrol af regnskabet ifbm. månedsafslutning og rapportering. Bogføringen foregår digitalt i e-conomic, og en del af bogføringen vil være automatiseret via nye, smarte systemer, så du delvist kan fokusere på de spændende og forretningskritiske opgaver. Din estimerede arbejdstid vil være ca. 15 timer om ugen, og du vil have rig mulighed for at kunne planlægge din egen tid og arbejde remote.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Finansbogholderi
  • Afstemning og kontrol af bogholderiet (controlling)
  • Løbende kundekontakt, primært på mail (på dansk og engelsk)
  • Ad hoc opgaver ifm. CFO-ydelser eller regnskab

Vi tilbyder dig:

Som student i Ekstern CFO vil du få masser af frihed, gode arbejdstider samt vil du kommunikere direkte med kunderne. Eftersom vi er en lille virksomhed, vil du få et stort ansvar, og du vil relativt tidligt kunne begynde at arbejde remote på de tidspunkter, der passer dig bedst. Du vil ligeledes få mulighed for at skulle sætte dig ind i forskellige industrier og forretningsmodeller.

Dine kompetencer:

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og har sans for detaljer og præcision. Da en del af arbejdet foregår remote, og da du selv har ansvaret for at færdiggøre dine opgave samt kommunikere med kunderne, er det essentielt, at du kan arbejde struktureret og disciplineret.

Vi forestiller os, at du er på din bachelor eller 1. år på dit kandidatstudie indenfor økonomi eller regnskab, og at du enten har erhvervsmæssig erfaring indenfor regnskab og økonomistyring, eller at du har en masse teoretisk erfaring fra studiet, som du kan bruge i praksis. Det vil være en fordel for dig, hvis du har klaret dig godt i fag indenfor regnskab, økonomistyring og finansiering.

Det er væsentligt, at du har en god forståelse for logik og tal, så du forstår/vil komme til at forstå den regnskabsmæssige opbygning, herunder debet/kredit og aktiver/passiver, hvilket vi arbejder meget med.

Kontakt:

Ønsker du at blive en del af vores team?

Vi håber ovenstående lyder som noget for dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du bedes sende CV og ansøgning samt eventuelle referencer eller karakterudtræk til [email protected]. Vi afholder jobsamtaler løbende og ansættelse er hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig! :)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • København S
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGESPå vegne af vores internationalt anerkendte kunde, Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), søger vi en CFO som evner både at være strategisk Group CFO og samtid..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    THE POSITION IS CLOSED AND DO NOT ACCEPT APPLICATIONS NO LONGER Obsidian is a dynamic and rapidly growing company within digital marketing backed by a leading international private equity fund..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info
  • Økonomichef i Frederiksberg

    Gør en forskel i finansverdenen. I EY CFO Advisory får du muligheden for at lede, påvirke og transformere finansfunktionerne hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder. Jobbet I..
    • Økonomichef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Økonomichef i København

    BeskrivelseTrives du med at tage ansvaret for regnskabsfunktionen og har du lyst til at være en del af en international virksomhed? Er du proaktiv og vil du gerne arbejde samarbejde på tværs af..
    • Økonomichef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2