Rekrutteringsfirma

CFO, DSHwood

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

betterpeople A/S søger på vegne af DSHwood en CFO.

DSHwood
DSHwood er en international træhandelsvirksomhed, der handler med træ primært fra europæiske skove. Virksomheden har specialiseret sig i handelsprocessen fra fældning af træet til det sælges til slutbrugeren, samtidig dyrker de deres tætte relation til skovejerne. DSHwood har mere end 50 års erfaring i branchen med medarbejdere placeret i 8 lande. DSHwood leverer i dag højkvalitetstræ til hele verden, hvor de primære markeder er Europa og Asien. Markederne vokser hurtigt og efterspørgslen forventes at stige yderligere indenfor de næste år. DSHwood er samtidig en virksomhed, der ønsker at gøre og allerede gør en forskel i den grønne omstilling, hvor højest mulige bæredygtighedsniveau altid tilstræbes for at sikre, at skovene er intakte til vores fremtidige generationer.

Dynamisk leder med interesse for People Management
Som CFO får du det overordnede ansvar for økonomiafdelingen, hvor du vil stå i spidsen for at lede og udvikle afdelingen i et udfordrende marked, samtidig med at du vil spille en afgørende rolle i missionen om at tage DSHwood til næste performance niveau. Du kommer til at referere direkte til virksomhedens CEO, og du vil indgå i direktionen.

Stillingen er til dig, der kan inspirere og motivere dine medarbejdere til sammen at opnå solide, langsigtede mål, der bygger på DSHwoods professionelle ekspertise, samtidig med at du har virksomhedens stærke værdier for øje.

Du får ansvaret for virksomhedens overordnede økonomi, regnskab og rapportering. Du vil gennem analyser af nøgletal skabe det vidensgrundlag, og den forretningsindsigt, der skal til, for at direktion, som du selv indgår i, og bestyrelse kan træffe præcist de rigtige strategiske og operationelle beslutninger.

Stillingen som CFO hos DSHwood kalder på en proaktiv og forretningsorienteret profil, som kan agere sparringspartner for firmaets CEO og de operationelle funktioner globalt. Du er samtidig en dynamisk leder, der brænder for at udvikle dit team, hvorigennem du uddelegerer og udvider den enkeltes ansvarsområde.

Erfaren og handlekraftig
Du har nogle års international erfaring fra en lignende stilling, og har derigennem opnået en stærk forretningsforståelse. Derudover har du erfaring med at lave nøgletalsanalyser til både forretningsudvikling og statusrapporter. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en trading virksomhed.

Du er en dygtig formidler på engelsk, i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du kan tysk. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi eller regnskab og en solid ledelseserfaring. Derudover har du forståelse for digitale systemer og har erfaring med brugen af ERP-systemer.

Som person er du udadvendt og proaktiv, og du er vedholdende og målrettet i din indsats omkring dine beslutninger og arbejdsopgaver. Du finder digitalisering og udvikling interessant, og er god til at prioritere og vælge i dine arbejdsprocesser, for at forbedre og optimere forretningen.

Dedikerede medarbejdere
Du får mulighed for at få en central rolle i en dedikeret virksomhed med en god performance kultur, der understøtter muligheden for stor personlige udvikling. Selvom DSHwood er en stor international virksomhed, holdes der stadig fast i jordnære værdier, hvor man blandt andet vægter tillid, loyalitet og samarbejde højt. Dette afspejler en høj medarbejdertrivsel og et arbejdsmiljø, der er præget af et stærkt sammenhold, hvor både ledere og medarbejdere tager del i, og ansvar for at gøre det til et rart sted at være, også i travle perioder.

Stillingen er til dig, der motiveres ved væsentligt at kunne at præge udviklingen i et internationalt firma, hvilket indebærer 30-40 rejsedage om året. Herudover bliver du en del af en virksomhed der vægter bæredygtighed højt, hvor fællesnævneren for medarbejderne er dedikation i en stærk fælles, organisatorisk kultur.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Brit Sømose på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.

(C) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Viborg

    Bliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFOEr du en resultatorienteret og visionær leder med solid erfaring inden for økonomisk ledelse, der brænder for at forme..
    • Økonomichef
    • Viborg
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Er du en selvstændig finanshåndværker, der trives med både det fulde økonomi- og regnskabsansvar samt hands-on involvering i operationelle og traditionelle bogholderi- og regnskabsopgaver? Har du s..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Tjele

    Har du lyst til at udnytte din faglighed og udvikle den, samtidig med at du får personaleansvar, så er stillingen her. Vi opretter en ny stilling som økonomichef, og du får stor mulighed for at sæt..
    • Økonomichef
    • Tjele
    Få mere info
  • Økonomichef i Midtjylland

    Do you have experience as a CFO in an international company? Are you ambitious and among the top financial professionals in the market, particularly well-versed in financial management tools and bu..
    • Økonomichef
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 13
24. april 2024 14
23. april 2024 14
22. april 2024 14
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 12
10. april 2024 13
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 13
6. april 2024 13
5. april 2024 13
4. april 2024 13
3. april 2024 12
2. april 2024 12
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11
28. marts 2024 11