Rekrutteringsfirma

Head of Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Kan du opbygge og udvikle en velfungerende finansfunktion med alt, hvad det indebærer i form af systemer og processer? Er du særdeles velfunderet inden for alle regnskabsdisciplinerne i en produktionsvirksomhed? Er du en stærk leder – eller har ambitioner om ledelse – der formår at engagere og motivere samt sætte retningen for dit team? Og formår du at balancere mellem fokus på stabil, daglig drift og strategisk fremadrettet udvikling af din finansorganisation, som aktiv medspiller som datterselskab i en større koncern? Så er det dig, vi søger til fabrikken med lokation i den sydlige del af Nordjylland i køreafstand fra det nordlige Aarhus eller Aalborg området.

Opbygge og udvikle finansfunktion med fokus på de regnskabsmæssige discipliner og processer
Med reference ud af landet til koncernens Group Finansfunktion bliver du ansvarlig for den lokale danske fabrik med hensyn til økonomi og finans. Du får ledelse af tre medarbejdere. Dit primære fokus er relateret bredt til finansområdet – herunder internt og eksternt regnskab, TP, skat, moms, løn samt varetagelse af den løbende bogføring og periodiske rapportering med henblik på at sikre et validt datagrundlag for beslutningstagning. Sammen med dit team supporterer du endvidere med konsolidering, ledelsesrapporteringer og løbende analyser. Således får du en afgørende rolle i at håndtere de forskelligartede regnskabsmæssige discipliner såvel lokalt som op imod koncernen.

  • Spillende træner og faglig coach for teamet gennem høj grad af motivation og faglig ledelse
  • Ansvarlig for udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber (herunder erfaring med IFRS)
  • Transfer pricing, moms og selskabsskat
  • Drive udvikling og optimering af regnskabs- og rapporteringsprocesser, herunder bidrage til og udnytte mulighederne i opgradering af ERP samt BI-systemer
  • KPI-understøttelse og rapportering på udvalgte nøgletal
  • Bidrage med tal og analyser der understøtter bestyrelse, ledelse og forretningen

I rollen arbejder du tæt sammen med interne og eksterne stakeholdere såvel som koncernens controllere med flere i en matrixorganisation og får en strategisk vigtig funktion, som medvirker til at skabe sammenhæng og transparens. Endelig bliver du en del af den lokale site management ledergruppe, ligesom du indgår i det nordiske management team i koncernen, hvor det forventes, at du rådgiver og agerer sparringspartner på finansielle tiltag inden for dit ansvarsområde, som danner grundlag for at træffe de rette ledelsesmæssige beslutninger.

Stærk leder med velfunderet regnskabsmæssig værktøjskasse
Du kommer med en uddannelse på kandidatniveau inden for regnskab, finans, økonomi eller relateret, gerne kombineret med en revisorbaggrund. Derudover sidder du i dag formentlig i en lignende rolle, gerne i en mellemstor og internationalt orienteret produktionsvirksomhed. Det vigtigeste er, at din regnskabsmæssige værktøjskasse indeholder en solid forståelse for regnskab, moms, accounting og finansiel controlling – herunder IFRS. Som leder beskrives du som involverende og empatisk, og som én der formår at sætte retningen for dit team i form af godt humør og tydelig kommunikation. Du er systemstærk og har øje for at opbygge din funktion og dets processer rigtig fra start med løbende blik for optimering og effektivisering. I den forbindelse er du vant bruger af ERP-systemer. Kendskab til SAP vil være en fordel, men ikke et krav. Endvidere kan du dansk og engelsk i skrift og tale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Er du klar til at kombinere din erfaring indenfor økonomi og ledelse med din oprigtige interesse for vedvarende energi? Vi har brug for dig, der håndterer økonomifunktionen og leder teamet, der ind..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info
  • Økonomichef i Hobro

    CFOLedelse af økonomiafdelingen og strategisk sparring med direktionenHar du erfaring som strategisk og struktureret CFO, og drømmer du om en selvstændig hverdag i et jordnært, vækstoriente..
    • Økonomichef
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
26. april 2024 16
25. april 2024 14
24. april 2024 16
23. april 2024 16
22. april 2024 16
21. april 2024 16
20. april 2024 16
19. april 2024 16
18. april 2024 16
17. april 2024 16
16. april 2024 16
15. april 2024 16
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 15
11. april 2024 13
10. april 2024 11
9. april 2024 10
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8
28. marts 2024 8
27. marts 2024 8