Manager til eCommerce Operations i [xxxxx] ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Manager til eCommerce Operations i Atea


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2022-03-28

Søg job

Kunne du tænke dig at få en nøglerolle i Ateas digitale transformation ved at lede et team, der understøtter vores eCommerce platform, sikrer vores kundeintegrationer og står for udviklingen af vores eShop med mere end 250.000 produkter?

Lige nu søger vi, som en del af Ateas digitale transformation, efter dig, der ønsker at lede vores eCommerce Operations team, med fokus på kundeintegrationer, udvikling af Ateas eShop og supportere organisationen mod ambitiøse vækstmål.

Bliv en af alle os i Atea

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er kendetegnet ved kollegaer, der alle brænder for at bygge Danmark med IT, kollegaer der tager personligt ansvar og som alle vægter samarbejde højt.

Som leder af eCommerce Operations, indgår du i vores eCommerce lederteam og referere direkte til vores eCommerce Director. Teamet består i dag af 3 specialister og skal udvides til 5 henover de kommende måneder - fælles for teamet er, at de alle er specialister inden for forskellige eCommerce områder og alle har færdigheder, der sikrer at vi kan bygge Danmark med IT.

For at få succes i rollen som leder af eCommerce Operations teamet forudsætter det, at du har erfaring med at lede et stærkt team af eCommerce specialister inden for kundeintegrationer, udvikling af digitale platforme og support til salgs- og supportdivisioner. Du er her med til at sikre sikre en tæt dialog med forretningen og vores kunder, således at vores digitale platforme understøtter kundernes ønsker og krav, og at vi altid er mindst ét skridt foran.

Rollen indebærer også en tæt daglig dialog med vores Local Product Owners, så vi sikrer implementeringen af Ateas 2024 Strategi forankres, både teknisk og organisatorisk. Dette betyder også en stor berøringsflade med interne og eksterne stakeholders, hvor den proaktive dialog er afgørende.

Til at hjælpe dig på vej, har du et af IT branchens stærkeste brands i ryggen, samt et team af kollegaer, der alle brænder for digitalt salg og står klar til støtte op og tage ansvar.

Dine primære opgaver i rollen som leder af eCommerce Operations er:

  • Ledelse af eCommerce Operations teamet
  • Sikre daglig drift af vores kundevendte platforme i samspil med Local Product Owners
  • Sikre implementering af Ateas 2024 Strategi sammen med Local Product Owners
  • Supportere med projektledelse i større IT projekter og implementering af SKI udbud eller rammeaftaler
  • Via proaktiv dialog, sikre at forretningens ønsker og krav supporteres
  • Opbygning af interne træningsprocesser for salgs- og kundedivisionerne
  • Fungere som bindeled mellem kunden, forretningen og eCommerce
  • Deltage aktivt i vores nordiske samarbejde mod øget sparring og vidensdeling

For at få succes i rollen som leder af vores eCommerce Operations team har du derfor følgende egenskaber:

  • 2 til 3 års erfaring med at lede et team af specialister inden eCommerce
  • Trives med stakeholder management i en større organisation
  • Erfaring med udvikling af større digitale platforme
  • Indsigt og erfaring med teknisk projektledelse
  • Systemteknisk mindset inden for komplekse IT systemer
  • Imødekommende og proaktiv personlighed
  • God sproglig og teknisk kommunikation på dansk og engelsk

Vi tilbyder en stilling, hvor du får stor indflydelse på den fremtidige udvikling af Ateas kundevendte platforme, og du indgår som en vigtig del af vores eCommerce team og har indflydelse på Atea og vores kunders digital transformation. Du får en rolle, hvor du hele tiden er i udvikling, og som dagligt byder på løsninger af nye udfordringer sammen med kollegaer og kunder.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til at bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansøgningsfrist:

Send din ansøgning med CV senest den 28. marts. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansættelsestidspunkt:

1. maj 2022 eller snarest muligt.

Lokation:

Ballerup

Kontakt og ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen som Manager, eCommerce Operations, er du velkommen til at kontakte Allan Bo Christiansen, Director of eCommerce.

Telefon: 3078 1449

Du skal være med til at bygge Danmark med it

Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Mandag den 28. marts 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 99
30. marts 2024 96
29. marts 2024 99