Byudvikler/-planlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Motiveres du af at arbejde med byudvikling i et mindre fællesskab, hvor vi gør hinanden bedre?

Og har du også erfaring med at jonglere med arkitektonisk kvalitet, miljø og infrastruktur, og samtidig styre en konstruktiv dialog med flere interessenter? Eller motiveres du af at kommune- og lokalplanen sidder lige i det ´juridiske skab´? Uanset hvad dine styrker er, vil vi gerne høre om, hvordan dine erfaringer med byudvikling kan sættes i spil hos os.

Her er mulighed for at indgå i et stærkt byplanteam i Dragør Kommune, som dækker alle aspekter af den kommunale planlægning. Dragør Kommune er stort set udbygget, og arbejdsfeltet er et kludetæppe af omdannelse, fortætning og justeringer, som skal tilpasses hvert sted og i dialog med dem som bor eller driver virksomhed her.

Vi er ambitiøse i større projekter såvel som i mindre omdannelse. Kvaliteten af vores planer skal være i orden, og vi forventer, at du kan arbejde for at understøtte arkitektonisk kvalitet som beskrevet i kommunens arkitekturpolitik. Dragør Kommune har både kulturhistoriske landskaber og bymiljøer, som i forskellige grad skal vedligeholdes, styrkes og udvikles. Små forbedringer og omdannelser her giver stor effekt, og vi tager derfor borgerinddragelse alvorligt. Vi afprøver gerne nye metoder til borgerinddragelse eller nye arbejdsformer, som kan gøre os bedre og relevante for omverdenen.

Eksempler på aktuelle og kommende opgaver i planafdelingen er: Udvikling af en klimarobust kystkommune (stort kystbeskyttelsesprojekt), udvikling af op til 17 har nyt erhvervsområde tæt på lufthavnen, omdannelse af Sdr. Tangvej fra erhverv til boligområde, planstrategi med fokus på det åbne land, udviklingsprojekter på Dragør Havn fx udbud af det gamle værft og kommende revision af lokalplan for den gamle by.

Vi forventer


  • Du er parat til at træde ind som projektleder på udarbejdelsen af lokalplaner og udviklingsprojekter
  • Du kan formidle til os, hvor du har dine faglige styrker, så vi kan søge at imødekomme dette så vidt muligt, og samtidig har du forståelse for den samlede opgave, vi er sat til at løse
  • Du kan balancere forventningen om god kvalitet i opgaveløsningen overfor god fremdrift i dialog med teamet og fagchefen
  • Du kan arbejde i en politisk styret organisation, som sætter rammen for dit arbejde

Om dig


  • Du har erfaring med byplanlægning, og kan skabe løsninger på tværs gennem dialog
  • Du kan arbejde helhedsorienteret og tænke strategisk
  • Du er flexibel og kan skifte fokus i arbejdsopgaverne, når det er nødvendigt
  • Du kan være tovholder for baggrundnotater til at understøtte centerets øvrige opgaver
  • Du kan bistå i at administrere og sagsbehandle enkeltsager ifht. dispensationer efter planloven

Om os


Vi er en lille kommune, som udnytter vores størrelse som en fordel, og har en lille og smidig organisering og en uformel samarbejdsform. Rådhuset ligger i St. Magleby i (el-) cykelafstand ca. 13 km fra Københavns Rådhusplads. Der er gode kollegaer og tværfaglige samarbejder på rådhuset, hvor medarbejdere fra forskellige fagområder deler viden og erfaring for at løse opgaverne for borgere og kommunalbestyrelse på bedst mulige måde.

I Center for Plan, Teknik og Erhverv på Dragør Rådhus er vi i alt 18 medarbejdere. Miljøafdelingen ligger i Tårnby Kommune, og Dragør Kommune har forpligtigende samarbejde med Tårnby Kommunen på en række fagområder. Du bliver ansat i et team af fire byplanlæggere, en projektleder for kystbeskyttelse og planchef, som til daglig arbejder tæt sammen med centerets øvrige medarbejdere omkring byggesag, bevaringssager, vej, anlæg, GIS, natur og klima. I teamet sørger vi for at tage ud sammen, og besøge steder i kommunen, for at holde den faglige samtale levende. Stillingen er nyoprettet, og udtryk for at der er flere ønsker og behov end vi kan nå at imødekomme med nuværende bemanding.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse 3. januar 2024. Ansættelsen er en fast stilling. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du vil referere til centerchefen i Center for Plan, Teknik og Erhverv.

Frist


Ansøgningsfrist tirsdag den 21. november 2023 kl. 08:00

Tidsplan


Vi afholder samtaler den 24. november på Dragør Rådhus.

Stillingen ønskes tiltrådt 3. januar 2024

Send din ansøgning og cv med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4