Ferierådgiver i Blokhus - gør vores kunders feriedrømme til virkelighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hals

  • Vil du være med til at sikre, at vores gæster får en rigtig god ferie?
  • Er du god til planlægning, og kan du motivere et større antal servicemedarbejdere?
  • Og har du lyst til at dele din dag med en masse fantastiske kolleger, som altid har din ryg?

”Der er rigtig mange indgange til det her job. Det vigtigste er, at du har gode administrative evner og lyst til at være en del af et team, hvor vi altid er klar med en hjælpende hånd,” fortæller 23-årige ferierådgiver Freja.

Velkommen til Sol og Strand Feriehusudlejning
Vi blev etableret i 1979 af ægteparret Margit og Kjeld Andersen og er i dag en af de største spillere i den danske feriehusbranche. I dag ejes Sol og Strand af en fond, der støtter velgørende formål og lokal forankring – ferie med det gode hjerte.

Spil en vigtig rolle for vores servicemedarbejdere, husejere og gæster
Som ferierådgiver er du med til at skabe rammerne for gode oplevelser for vores gæster og husejere – altid i samarbejde med resten af teamet på bureauet.

En forudsætning for denne oplevelse er, at klargøringen af husene er planlagt til mindste detalje, og at vores servicemedarbejdere, som gør rent i husene, er topmotiverede. Og det er her, du kommer ind i billedet. Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • rådgive og vejlede feriegæster og sommerhusejere – både ved skranken, telefonisk og på mail.
  • udføre administrative og driftsorienterede opgaver i relation til udlejning og servicering af feriegæster og sommerhusejere
  • planlægge og administrere rekvisitionsplanlægningen i forbindelse med rengøring og klargøring af vores sommerhuse
  • informere, motivere og følge op på vores ansatte servicemedarbejdere, så de leverer et godt resultat ude i husene hver gang.

Stillingen er en fuldtidsstilling med vagtplan. Der vil være en del weekendarbejde, men vi tager selvfølgelig hensyn til dine ønsker og behov. Derudover skal du være indstillet på flere arbejdstimer i højsæsonen. Til gengæld får du mulighed for at afspadsere på andre tider af året.

”Jeg oplever en stor glæde og meningsfuldhed i både at give gæster en fantastisk ferie og husejer en god oplevelse af udlejning,” fortæller 36-årige ferierådgiver Karina.

Attraktive personalegoder og rabataftaler
Udover en konkurrencedygtig løn tilbyder vi en lang række fordelagtige goder og adgang til mere end 2800 attraktive rabataftaler. Du kan fx få rabat til sommerland og mange andre forlystelser samt gode tilbud på vores egne sommerhuse både i Danmark og i udlandet.

Samtidig får du masser af muligheder for at tage kurser og udvikle dine kompetencer via vores digitale læringsplatform.

Et stærkt sammenhold og familiepræget stemning
”Du skal virkelig glæde dig til at blive en del af teamet. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi altid hjælper hinanden, og vi har det lidt som en lille familie.” – Freja

Solidt servicegen og planlægnings-entusiast
Vi forestiller os, at du har erfaring med kundeservice, måske inden for turisme – men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har erfaring med service og administration. Det kan også være, at du er ved at være færdig med dit studie, bare du har flair for administration, planlægning og service.

Og så ser vi gerne, at du:

  • taler og skriver dansk, ligesom du behersker tysk og engelsk, da det er vigtigt, du kan kommunikere med vores gæster både på skrift og i tale
  • har kørekort og er vant til at bruge Microsoft Office.
  • kan fremvise straffeattest, som du kan downloade her: Bestil privat straffeattest (borger.dk)

Er du interesseret?
Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning samt CV allerede i dag. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hals.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hals

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Nordjylland

    På Skolehjemmet i Thisted søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter. Jobbet Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgør..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Hjørring

    Are you an experienced Project Manager who believes in ‘teamwork makes dream work’? Do you thrive in delivering projects in dynamic and diverse environments? Can you structure and integrate multipl..
    • Øvrige
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hals

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5