Rekrutteringsfirma

Øvrige i Hele Danmark

Hele Danmark

Få yderligere info om stillingen

Sanistål søger en salgskonsulent til vores El-tekniske afdeling



Bliv en del af en virksomhed med stærke strategiske vækstambitioner, hvor fokus er på at udvide eller supplere vores eksisterende forretning med spændende opkøb. Til at være en del af den spændende vækstrejse, søger vi nu en salgskonsulent til vores El-tekniske afdeling for Jylland /Fyn der servicerer de brede automations- og industrikunder.


Kom og vær med
Vi har opjusteret vores fokus på El i forbindelse med vores overgang til Ahlsell Danmark, og det betyder, at vi leder efter nye kollegaer, der kan udbygge samhandlen på El-teknik med vores nuværende kundeportefølje. Vi leder efter kollegaer, der har deres faglige og tekniske viden i orden, når det drejer sig om El, herunder at en forståelse for vores kunders arbejdsgange og processer og ikke mindst det at se muligheder for at optimere kundernes processer til det bedre, når det drejer sig om El og automatik til industrien, falder naturligt.


Med et intensivt introduktionsforløb sørger vi for, at du får kendskab til Saniståls produktsortiment samt den pallette af koncepter og løsninger, Sanistål kan tilbyde. Du bliver en del af et nyetableret team med dedikerede og faguddannede medarbejdere, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer teamwork, så vi sammen kan skabe solide resultater. Din vigtigste opgave ligger i dialogen med og salget hos kunden, og det er essentielt, at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling.



Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:


  • at udvikle salg til Saniståls eksisterende kunder indenfor den danske industri i samarbejde med KAM sælgerne


  • at sælge Saniståls bredde af produkter indenfor industri, el og automatik


  • at følge op på egen pipeline i vores CRM-system


  • at præsentere og implementere Saniståls intelligente lagerløsninger i samarbejde med vores konceptudviklingsafdeling


  • at planlægge, arrangere og deltage i relevante kundearrangementer


  • at planlægge besøgs- og aktivitetsplaner samt udarbejde samarbejdsaftaler i samarbejde med den kundeansvarlige sælger



Du skal bidrage til at udvikle området El-teknik, opfylde salgsbudgetter og nå dine indsatsmål, som aftales gennem løbende sparring med din leder. Med reference til salgschefen Peter Hindsbøl, vil du indgå i vores professionelle salgsteam for el-teknik.


Kompetencer og forventninger
Vi ser gerne, at du kommer fra en lignende stilling i branchen. Det kan enten være fra grossist- eller producentleddet. Uddannelsesmæssigt kan du være elektriker eller maskinmester, hvortil du måske har taget overbygning som installatør. Din faglige viden indenfor el, herunder el-automation, el-teknik og industri skal være på plads samtidig med, at du har erfaring som salgskonsulent eller ekstern sælger. Det er desuden vigtigt, at du viser det nødvendige gå-på-mod, en professionel tilgang til salg samt en solid forståelse for vigtigheden af at forstå vores kunders behov i en større sammenhæng og dermed tilbyde de rette løsninger.


Du har et naturligt købmandskab, og kan begå dig på alle niveauer hos vores kunder. Det er vigtigt, at du har begge ben på jorden og forstår vigtigheden af et højt serviceniveau samtidig med, at du tør udfordre kunderne på deres eksisterende løsninger og processer. Gerne i en mere bæredygtig retning.


For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er energisk, proaktiv og god til at skabe tillid og relationer til dine kunder. Du arbejder struktureret, er resultatorienteret og god til at prioritere og planlægge din arbejdsdag i vores CRM-system samt forventningsafstemme med dine tætteste kollegaer. Du er engageret og åben i din kommunikation samtidig med, at du har et godt humør og gode samarbejdsevner.


Vi forventer, at du har gode IT-kompetencer. Erfaring med BI-systemer, CRM-systemer og pipelinestyrring vil være en fordel.



Gode vilkår og udviklingsmuligheder
Du får et spændende og udfordrende job i en virksomhed, der har ambitiøse vækstplaner for de kommende år. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af området. Vores organisation er uformel og motiverende, med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Sanistål tilbyder en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.



Skal vi arbejde sammen? Søg i dag
Send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette.


RightOne Rekruttering varetager denne rekruttering og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior konsulent Flemming Rydell på telefon: 5388 5898.


En del af Ahlsell-familien
Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vi investerer i at forstå vores kunder og i at udvikle vores relation til dem, så vi kan levere innovative og digitale løsninger, der hjælper dem til at øge deres lønsomhed og få succes. Sanistål bygger på en stærk virksomhedskultur, hvor vi hver dag ønsker at bevise, at det er den menneskelige faktor, der gør forskellen for samarbejdet og forretningen.


Sanistål er en del af Ahlsell, som er Nordens førende distributør af installationsprodukter, værktøj og forbrugsvarer og tekniske artikler til professionelle. Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker. Vi er 7500 kolleger, som hver dag arbejder for at indfri vores fælles kundeløfte: Vi gør det nemmere at være professionel.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Få yderligere info og kontakt på RightOne's hjemmeside: klik her......
RightOne er et ungt firma med mange års erfaring i virksomhedsledelse og drift. Alle konsulenter har arbejdet med rekruttering og selection som en del at de daglige opgaver.
Alle konsulenter i RightOne har en el-baggrund så vi ved godt hvad vi taler om, Og alle konsulenter har dertil minimum 25 års ledelseserfaring fra forskellige topposter i danske og udenlandske virksomheder.

Vi har primært fokus på rekruttering og headhunting af medarbejdere til leder- og specialiststillinger primært inden for el-branchen i Danmark, både på leverandør, producent, grossist og installatørsiden.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 4708
25. april 2024 4597
24. april 2024 4601
23. april 2024 4515
22. april 2024 4687
21. april 2024 4716
20. april 2024 4745
19. april 2024 4756
18. april 2024 4704
17. april 2024 4623
16. april 2024 4591
15. april 2024 4682
14. april 2024 4763
13. april 2024 4773
12. april 2024 4777
11. april 2024 4701
10. april 2024 4662
9. april 2024 4539
8. april 2024 4579
7. april 2024 4730
6. april 2024 4761
5. april 2024 4729
4. april 2024 4709
3. april 2024 4598
2. april 2024 4637
1. april 2024 4869
31. marts 2024 5030
30. marts 2024 5041
29. marts 2024 5089
28. marts 2024 5114
27. marts 2024 5138