Ældrekontoret i Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger studenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Ældrekontoret i Social-, Bolig- og Ældreministeriet søger studenter

Har du lyst til at prøve kræfter med hverdagen i et departement, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle og fremtidssikre et af de helt store velfærdsområder i Danmark? Så er du måske en af vores nye studenter i Ældrekontoret i Social-, Bolig- og Ældreministeriet.

Stillingen
Med regeringsgrundlaget har den netop tiltrådte regering fremlagt store og ambitiøse planer for en omfattende frisættelse af den offentlige sektor, og ældreområdet står først for. I Ældrekontoret står vi derfor over for en stor opgave, når vi fx skal fremsætte en ny ældrelov. En hverdag hos os er kendetegnet ved spændende arbejdsopgaver, der stiller krav til faglighed og nytænkning i en positiv og uformel atmosfære. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring og bliver sat ind i ministeriets systemer og arbejdsgange.

Som student kommer du især til at arbejde med:

  • At besvare borgerhenvendelser

  • At bistå kontoret med research, informationssøgning mv.

  • At bidrage til udarbejdelse af møde- og besøgsberedskaber til ældreministeren

  • At bidrage til kontorets daglige ministerbetjening

  • Driftsopgaver og andre ad hoc opgaver.


Om dig
Vi forestiller os, at du er ved at færdiggøre bachelordelen eller er i starten af kandidatdelen på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er en god formidler, både mundtligt og skriftligt

  • Er faglig dygtig og har politisk forståelse

  • Har lyst til at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces

  • Er god til at samarbejde og dele viden

  • Udviser initiativ og tager ansvar for egne opgaver

  • Følger med i samfundsdebatten og gerne med interesse for ældreområdet



Ældrekontoret
I Ældrekontoret beskæftiger vi os overordnet med at udvikle ældreområdet og med centrale opgaver som fx at skabe rammerne for, at der er mere tid til omsorg og nærvær, forebyggelse af ensomhed, hjemmehjælp, tilsyn, samt ikke mindst arbejdet med en kommende ældrelov. Derudover er vi et kontor, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden og har et stærkt sammenhold fagligt såvel som socialt. Humøret er som oftest højt, og vi har livlige og engagerede frokostsamtaler om alt fra politik, fodbold, boganbefalinger til vores yndlingsserier.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som student på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) eller organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).


Den ugentlige arbejdstid vil som udgangspunkt være 15 timer, eventuelt med mulighed for flere timer i perioder. Der kan være variation i arbejdstiden, ligesom der som udgangspunkt altid er mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Arbejdstiden tilrettelægges i dialog med din kontorchef.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. april 2023.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingerne kan du få ved henvendelse til fuldmægtig Andreas Toft-Schaldemose på tlf. 41 85 12 41 eller [email protected].

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 12. februar 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1