Center for IT og Digitalisering i [xxxxx] søger en medarbejder til Centerstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at levere værdi til en samfundsvigtig organisation? Trives du i en stor offentlig organisation i rivende udvikling, der varetager fagligt komplekse opgaver? Interesserer du dig for IT og digitalisering, og er du skarp til strategiudvikling, projektstyring og ledelsesbetjening? Så har vi lige nu en spændende stilling i Centerstaben i Kriminalforsorgens Center for IT og Digitalisering.

Som en del af Justitsministeriets koncern indgår Kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter.

I Kriminalforsorgen er vi i gang med at opbygge en stærk it-organisation, der i tæt dialog med vores kerneforretning skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.
Kriminalforsorgen har en række store opgaver foran sig. For eksempel er vi i gang med at implementere en ny retning for Kriminalforsorgen forankret i en politisk flerårsaftale for 2022-2025.

Om Centerstaben
Du vil indgå i Centerstaben, der fungerer som ledelsessekretariat for it-direktøren. Med dig ombord vil Centerstaben bestå af 4 medarbejdere.
Vores opgaver består bl.a. i at ledelsesbetjene it-direktøren og den øvrige centerledelse, herunder koordinering og udarbejdelse af sager og mødeforberedelse, kalenderstyring og onboarding af nye medarbejdere samt følge op på strategier og tværgående opgaver, såsom Kriminalforsorgens it- og digitaliseringsstrategi og it-handlingsplan. Herudover har vi ansvaret for flere af centrets udviklings- og forandringsprojekter.
Vi arbejder tæt på it-direktøren og den øvrige ledelse i Center for IT og Digitalisering, men har samtidig en bred samarbejdsflade med resten af direktoratet og Justitsministeriets departement.

Dine opgaver
Vi forestiller os, at du bl.a. skal løse følgende opgaver:

  • Udarbejde og kvalitetssikre sager til Direktion og Koncernledelse.
  • Administrative opgaver, herunder kalenderstyring, koordinering af høringer og tværgående bestillinger.
  • Understøtte centerets ledelse i forhold til rekrutteringsprocesser og onboarding.
  • Drive centrale udviklings- og forandringsprojekter.
  • Udvikle og implementere tværgående processer.

Hvem er du?
Vi søger dig, der har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Det kunne fx være cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lignende samfundsvidenskabelig uddannelse.

Vi lægger vægt på, at du:

  • tager ansvar, arbejder selvstændigt og proaktivt
  • har en skarp pen og hurtigt kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem
  • er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt
  • er god til at samarbejde på tværs af både faglige og organisatoriske skel
  • er god til at planlægge, så du sikrer, at deadlines bliver overholdt.

Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig i stillingen, og dine opgaver vil løbende blive tilpasset med henblik på at sikre den fortsatte udvikling.

Om os
Stillingen er placeret i it-direktørens stab, der består af 4 medarbejdere. Staben er en del af Center for IT og Digitalisering, hvor vi er ca. 100 medarbejdere, der arbejder i seks enheder: Centerstaben, IT Service, Videreudvikling og Forvaltning, IT Infrastruktur udvikling samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med digitaliseringsprojekter, den løbende it-understøttelse af Kriminalforsorgen samt informations- og datasikkerhed i Kriminalforsorgen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en stor og ambitiøs organisation i udvikling, med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dedikerede dygtige kolleger.
Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og ad hoc opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven.
Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn, tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2023.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder Caroline Lillelund Lindved på telefon 61192778.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1