To chefer til HK’s a-kasse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

To chefer til HK’s a-kasse


Kan du sikre en velfungerende drift og god service til HKA’s knap 200.000 medlemmer – og samtidig tænke nyt og skabe forandringer? Er du en holdspiller, der brænder for at bygge noget nyt op til gavn for opgaveløsningen og medarbejdernes trivsel? Kan du se dig selv arbejde for at få selvledende (og lærende) grupper op at stå sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne? Så er du måske én af to nye chefer i en fremsynet og visionær a-kasse.

Om jobbene

HK’s a-kasse er en af Danmarks største a-kasser med ca. 200.000 medlemmer. Som én ud af tre chefer i Forsikringsafdelingen bliver du en del af en ambitiøs organisation, som har noget på hjerte, og som gør en forskel for mange danskere.

Der er to chefstillinger ledige som følge af en organisationsændring. Se organisationsdiagram her: .

De to nye chefer refererer til forsikringschefen og udgør sammen med forsikringschefen ledelsen af afdelingen.

Som ny chef får man hver især ansvaret for drift og udvikling af en række lovbundne opgaver, der endeligt fordeles, når det nye hold er på plads. Hver chef vil få personaleledelsen af ca. 30 medarbejdere.

Vi tilbyder

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode løn- og arbejdsvilkår, en sund kantine, motionsrum, massageordning mv. – og fleksibilitet i hverdagen.

Vi tilbyder også en fantastisk mulighed for at være med til at starte noget nyt op i en ambitiøs organisation, der gør en forskel for mange menneskers hverdag. Du vil være en del af en chefgruppe, der dedikerer sig til at prøve noget nyt af, og som både vil højne kvaliteten og effektiviteten, men også styrke arbejdsglæden.

Det er fremadrettet ønsket, at afdelingen kommer til at fungere som en matrixorganisation, hvor medarbejderne byder ind på forskellige opgaver på tværs af teams. Den nye ledergruppe med forsikringschefen i spidsen skal derfor dels lykkes med at skabe trivsel og engagement hos medarbejderne gennem øget fokus på medindflydelse, selvledelse og lærende processer og dels lykkes med at sikre en endnu mere effektiv ressourceanvendelse gennem kompetenceudvikling af medarbejderne og en øget fleksibilitet i afviklingen af driften.

Afdelingen har ca. 70 medarbejdere. Afdelingens kerneopgaver er, med udgangspunkt i lov om arbejdsløshedsforsikring, at yde professionel og nærværende telefonisk rådgivning til medlemmerne samt at afklare medlemmernes økonomiske situation og udbetale ydelser korrekt, smidigt og hurtigt. Vi bruger data til at målrette vores rådgivning og har et stadigt fokus på digitalisering og automatisering.

Opgaver

Som chef i Forsikringsafdelingen skal du være med til at indfri nogle af a-kassens overordnede strategiske mål om at levere en sammenhængende medlemsoplevelse med fokus på hjælp til selvhjælp samt fortsat at automatisere arbejdsgange. Du skal også være med til at implementere en helt ny struktur i afdelingen. Du skal primært være garant for:

  • at opbygge en kultur præget af samarbejde, tillid og ansvarlighed i forhold til kerneopgaverne
  • at kunne sætte rammer for og facilitere en selvledende og lærende organisation
  • at kunne sætte retning og kommunikere (både kort- og langsigtede mål) troværdigt og klart
  • at understøtte en god sammenhæng mellem medarbejdernes kompetencer og de opgaver, der skal løftes, samt at kunne udvikle kompetencer til fremtidens opgaver
  • at afdelingen følger procesbeskrivelser og arbejdsgange, yder korrekt sagsbehandling og sikrer en effektiv ressourceudnyttelse inden for dine områder.

Hvad har du med i bagagen?

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du har flair for ledelse, formår at tænke helhedsorienteret om opgaveløsningen og har mod på at praktisere forandringsledelse. Du skal ledelsesmæssigt kunne stemple ind på strategien om at etablere en matrixorganisation og have et øget fokus på selvledelse.

Du har med fordel erfaring med driftsledelse samt evt. kendskab til lov om arbejdsløshedsforsikring – det er dog ikke et krav.

Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. gerne en uddannelse inden for det juridiske område (juridisk baggrund ikke et krav).

Du motiveres af at lykkes sammen med andre.

Du formår at være nærværende og samlende i dine relationer til dine medarbejdere, samtidig med at du også sætter tydelige rammer og retning og følger op. Du formår at løse relationelle problemer, inden de udvikler sig til konflikter, og kan sætte en klar retning for problemløsningen.

Du bliver chef for et vigtigt driftsområde med travlhed, hvor vi hver dag skal nå en række driftsmål for at kunne udbetale penge til medlemmerne. Du skal derfor kunne holde mange bolde i luften og samtidig sikre høj kvalitet og levere holdbare driftsløsninger.

Tiltrædelse
Snarest muligt og senest den 1. august 2023.

Ansættelsessted
HKA Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Interesseret?
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte forsikringschef Lone Malm på tlf. 3141 8853 eller eller chefkonsulent i Genitor Berit Kjær Petersen på tlf. 2949 4419 eller .

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023. Første samtale afholdes den 22. juni, og anden samtale den 29. juni. Der vil være test mellem første og anden samtale. Hvis du bliver udvalgt til samtale, så hører du fra os i løbet af den 20. juni. Søg stillingen .

------

HK’s a-kasse har over 100 års erfaring og er med ca. 200.000 medlemmer en central aktør på a-kasseområdet.

HKA er i gang med en spændende strategiproces, som vil sætte retningen for a-kassens arbejde fremadrettet. Missionen er, at ”HKA er din faglige forsikring, der hjælper dig med at opnå relevant beskæftigelse gennem hele dit arbejdsliv”.

De strategiske sigtelinjer er:

1. Vi skal hjælpe vores medlemmer med at flytte sig på arbejdsmarkedet, før de bliver ledige.
2. Vi skal udvikle tilbud, der kan hjælpe vores ledige medlemmer til at opnå og fastholde beskæftigelse.
3. Vi skal levere en værdifuld og sammenhængende service til alle vores medlemmer med fokus på ’hjælp til selvhjælp’.
4. Vi skal frigøre ressourcer fra godkendelses- og udbetalingsopgaven med henblik på at styrke den direkte medlemsvendte service.


Læs mere om HK’s a-kasse på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 75
27. april 2024 78
26. april 2024 76
25. april 2024 64
24. april 2024 74
23. april 2024 69
22. april 2024 75
21. april 2024 77
20. april 2024 79
19. april 2024 79
18. april 2024 74
17. april 2024 72
16. april 2024 75
15. april 2024 76
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 73
11. april 2024 77
10. april 2024 74
9. april 2024 67
8. april 2024 68
7. april 2024 73
6. april 2024 73
5. april 2024 75
4. april 2024 78
3. april 2024 81
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 95
30. marts 2024 94
29. marts 2024 94