Studieadministrativ koordinator til optagelsesteam (vikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for kontakt med ansøgere til videregående uddannelser, og er du samtidig en struktureret sagsbehandler? Så bliv vores nye kollega i Optagelsesteamet i dette vikariat.

Optagelsesteamet i Studieservice varetager vejledning af ansøgere, der søger om optagelse på Københavns Professionshøjskoles (KP) uddannelser, sagsbehandling af indkomne ansøgninger og kommunikation med ansøgere i forbindelse med tilbud eller afslag på studiepladser. Du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i Optagelse, som er et specialiseret team på 8 engagerede kolleger samt kontorelever og studentermedhjælpere.

Om jobbet
Vi kan tilbyde dig et job i et dynamisk og spændende miljø, hvor du skal være med til at levere administrativ understøttelse af høj kvalitet med en fleksibel tilgang. Vi arbejder i et team, hvor vi vægter samarbejde om nye arbejdsprocesser og -procedurer højt for ensartet og ordentligt at kunne sagsbehandle på tværs af samtlige af KP's uddannelser.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være at:

  • varetage optagelsesvejledning pr. telefon og mail
  • vurdere kvote 2-ansøgninger, dispensationsansøgninger o.l.
  • varetage registreringsopgaver i det studieadministrative system (Esas).

Om dig
Vi søger en positiv og effektiv vikar, som er god til og sætter pris på at arbejde teambaseret. Du arbejder systematisk og struktureret med egne opgaver og ansvarsområder, og du er samtidig opmærksom på dine kolleger og parat til at træde til, hvis de har brug for en hånd. Du kan arbejde under stort pres i intensive perioder (særligt om sommeren), men du tør også at bede om hjælp og sparring ved tvivl. Desuden har du interesse og forståelse for IT-systemanvendelse i sagsbehandling.

Vi lægger vægt på, at du:

  • kan arbejde selvstændigt og servicemindet
  • er god til at skabe administrativ struktur og overblik
  • trives med at registrere store mængder af data og informationer ensartet med kollegaer
  • har digitalt snilde og god administrativ IT-systemforståelse
  • er rolig og kan holde hovedet koldt med mange opgaver og i travlhed op til stramme deadlines
  • har gode formuleringsevner på dansk, - mundtligt som skriftligt.

Det vil være en fordel, hvis du:

  • er stærk i IT generelt
  • har vejledningserfaring
  • har kendskab til Esas, SIS, Stads, Easy, ESDH-systemer og/eller lignende administrative systemer
  • har arbejdet tidligere med udarbejdelse af skriftlige arbejdsprocedurebeskrivelser og - sagsgange.

Om os
Som medarbejder i Studieservice bliver du en del af et spændende administrationsfagligt miljø, som indgår i København Professionshøjskoles samlede arbejdsfællesskab. Din primære tilknytning vil være til Optagelsesteamet. Studieservice har ca. 160 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, projektledelse og ledelsesinformation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studieadministrativ koordinator med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, med mulighed for deltid.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nina Thestrup på [email protected], tlf.: +45 41897702 eller Stine Ferslev på [email protected], tlf. + 45 51632658.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 23-03-2023.

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 27. marts 2023.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4