Kan du hurtigt skabe dig et overblik, og er du klar til at smøge ærmerne op?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i gang med dit arbejdsliv, trænger du til at prøve noget nyt, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille? Så har vi måske jobbet til dig.

Trafikstyrelsen er en forholdsvis ny kunde hos Statens IT og skal i gang med at modernisere en række it-løsninger og den tilhørende infrastruktur. Dette sker i samarbejde med vores leverandører og Statens IT. I denne stilling som intern ”SIT koordinator” vil du komme til at sidde midt imellem udvikling, vedligehold og driftsopgaver.

Din hverdag i Trafikstyrelsen
Dine opgaver vil være at koordinere driftsopgaver i nogle af vores projekter med Statens IT, bistå applikationsmanagere med teknisk sparring samt have egne ansvarsområder for eksempelvis SharePoint miljøer, AD, Exchange, SQL, iHlP og lignende.

Foruden ovenstående, vil din uge typisk indebære:

  • Installation, opsætning, fejlfinding og udlevering af Windows pc’er og andet perifært udstyr
  • Klargøre mobiltelefoner og telefonabonnementer
  • Dispatching af sager i vores sagsstyringssystem
  • Kvalificere og godkende bestillinger af services hos Statens IT
  • Administrere NemLogin samt medarbejdernes firma-betalte bredbåndsløsninger
  • Lave review af opdateringer/rettelser m.v. til fagsystemerne og medvirke ved idriftsættelse
  • Støtte og vejlede vores brugere, bl.a. nye medarbejdere, så IT ikke er en forhindring, men en hjælp i hverdagen
  • Yde support til samarbejdspartnere og øvrige eksterne parter herunder udviklere og leverandører

Flere af systemerne og projekterne i vores portefølje er direkte rettet mod borgere og virksomheder, og vi arbejder målrettet med, at løsningerne skal give borgerne et bedre digitalt overblik over egne forhold og igangværende sager m.v. Derfor er det vigtigt, at vi i teamet har en god forståelse for driftskvalitet, og at der arbejdes konsistent med service og drift af vores systemer. Du vil derfor også hjælpe til med at skabe et overblik over dokumentation, samt komme med forslag til nye, forbedrede tiltag – bl.a. i forbindelse med dokumentationen og driftskvalitet.

Vi er en arbejdsplads i forandring, hvor tingene går stærkt. Du skal derfor trives i en hverdag, hvor dagene går hurtigt, og du har mange bolde i luften. Derudover skal du have en finger på pulsen ift., hvad der sker omkring dig i afdelingen, så du kan byde ind med relevante løsninger.

Henrik, vores Service Manager, fortæller:
Som medarbejder i IT og Digitalisering har jeg rig mulighed for at afprøve mine faglige kompetencer inden for alle de centrale drifts-discipliner, samt assistere med teknisk viden på projekter. Personligt har jeg fået større arbejdsglæde og mod på nye opgaver ved at få større ansvar og ejerskab af driftsopgaver i hverdagen.”

Vi forventer, at du:

  • Har en god it-ballast og kan gøre it-driftsopgaver mere nærværende. Herunder at du har godt kendskab til Windows, Active Directory, Microsoft 365 og andre back-end systemer, samt har kendskab til ITIL
  • Har lyst til at vejlede, supportere og uddanne brugere og samarbejdspartnere
  • Har en klar struktur i dit arbejde, men kan finde på egne løsninger og selv tage initiativ
  • Har gode samarbejdsevner med både interne og eksterne samarbejdspartnere

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
Du vil blive tilknyttet kontoret for IT og Digitalisering. Kontoret består i øjeblikket af 16 medarbejdere, som har ansvaret for applikationsdrift og -vedligehold og it-projektledelsesopgaver, kontraktstyring af it-drift for hele styrelsen overfor Statens IT, Informationssikkerhed og GDPR.

Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med fagkontorer og medarbejdere. Vi har stort fokus på at levere løsninger i høj kvalitet og med en god brugeroplevelse.

I kontoret har vi en åben dialog og prioriterer vidensdeling i opgaveløsningen, hvor vi bruger hinanden aktivt. Derudover har vi en humoristisk og uformel omgangstone.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem relevante faglige organisationer og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer og er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos IT-chef Sisse Tønnes Hertz på tlf. 4178 0296 eller Application Manager Henrik Eklund på tlf. 4178 0474.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest d. 19. april 2023 kl. 23:59.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 3