Trafikstyrelsen søger to akademiske generalister til Direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du i starten af din karriere, vil du helt tæt på direktionens beslutninger og have erfaring med den politiske betjening? Så er et job som generalist i Trafikstyrelsens direktionssekretariat måske noget for dig.

Om jobbet
Trafikstyrelsen søger netop nu to kollegaer til Direktionssekretariatet. Direktionssekretariatets vigtigste opgave er at sikre, at hverdagen flyder i styrelsen og for direktionens medlemmer. Derfor skal du være klar på en arbejdsdag med mange forskellige arbejdsopgaver, der blandt andet indebærer koordinering og kvalitetssikring af minister- og departementsbetjening, planlægning og afvikling af direktionens interne og eksterne møder. Du skal også være interesseret i at arbejde med alle dele af styrelsen blandt andet gennem implementeringen af styrelsens strategi samt ved opfølgning på styrelsens mål- og resultatplan.

Du vil få en unik mulighed for at få indblik i, hvordan en direktion og en styrelse arbejder og træffer beslutninger samtidig med, at du får konkret erfaring med embedsværkets kernediscipliner som fx minister og -departementsbetjening, udarbejdelse af sager og mødemateriale og du får mulighed for at deltage i centrale projekter i styrelsen.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor dagen ofte går i en anden retning end planlagt. Derfor vil du komme til at arbejde i et dynamisk sekretariat, hvor vi værdsætter at hjælpe hinanden og koordinere opgaver tæt.

Om dig
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse som fx cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.scient.soc eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring fra en styrelse, departement eller politisk ledet organisation. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en god politisk forståelse
  • Er nysgerrig, vant til at tage initiativ og kan lide at tage kontakt til kolleger og chefer i hele styrelsen og i departementet
  • Kan forudse behov og sætte dig ind i hvad direktionen har brug for af materiale eller lign.
  • Arbejder struktureret og trives med at følge faste processer for opgaveløsning
  • Har mod på at arbejde på et fagligt teknisk område og synes det kunne være interessant til dagligt at arbejde med f.eks. piloter, ingeniører og læger.

Sidst men ikke mindst skal du kunne formulere dig godt skriftligt og kan fremlægge sager med klart blik for det væsentlige og med øje for modtageren.

Hvem er vi?

Direktionssekretariatet er en del af styrelsens Ledelsessekretariat, som også omfatter Kommunikation og Presse, Juridisk Sekretariat, HR og Serviceenheden. Ledelsessekretariatet består af 22 fuldtidsansatte og ca. 9 studenter og fleksjobbere. Vi er en blandet flok, men med en overvægt af yngre kolleger der er i den første del af deres karriere.

I Trafikstyrelsen er der rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Vi har en aktiv personaleforening, som udover julefrokost og sommerfest blandt andet også gerne arrangerer landskampe, koncerter og yogaundervisning. Du kan læse mere om Trafikstyrelsen her.

Løn og ansættelsesforhold
Der er tale om to stillinger på 37 timer om ugen og besættes på fuldmægtigvilkår. Den ene stilling er en fast ansættelse, mens den anden er et vikariat af ca. et års varighed.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Er du ved at færdiggøre dit speciale, er der mulighed for ansættelse som bachelorfuldmægtig.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Lars Bang Meile på 20 98 33 07 eller om personaleforholdene hos HR Partner Alberthe Sällberg på 41 78 04 00.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest den 11. juni 2023 klokken 23.59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24 og 25. Der skal forventes test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4