Ingeniør eller teknisk interesseret AC’er til udvikling af fremtidens vejstandarder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at præge vejsektorens grundlag for at planlægge, projektere, anlægge og drive fremtidens vejinfrastruktur? Så er du måske vores nye kollega!

Hos os får du gode muligheder for at opbygge et stort netværk og udvikle dig som en alsidig pro-jektleder, når du sammen med sektorens stærkeste kompetencer udarbejder håndbøger og udbudsparadigmer. Du får et stort ansvar, der kræver både engagement og faglighed, og derfor søger vi dig, der motiveres af at medvirke til udviklingen,” fortæller Poul Holt Pedersen, afdelingsleder for Videnskoordinering og Vejstandarder.

Dine arbejdsopgaver

Du vil få ansvaret for at drive 3-4 forskellige vejregelgrupper, der udarbejder vejledninger og best practices. Det er et arbejde, der i sidste ende munder ud i en række krav, gode eksempler og udbudsparadigmer, som både Vejdirektoratet og andre offentlige myndigheder (f.eks. kommuner) bruger i deres projekter.

Du skal styre den portefølje af vejregelprojekter, som typisk består i udarbejdelse af håndbøger, udbudsparadigmer, eksempelsamlinger m.v. Du vil have ansvaret for at sende projekterne i udbud og være ansvarlig for kontrakterne. Du styrer, at projekterne når i mål, mens selve opgaven typisk udføres af en rådgiver. Det er derfor vigtigt, at du drives af at sikre et godt samarbejde, lede projekter og sikre resultater.

Du får en stor berøringsflade med vejsektorens mange interessenter, og du vil komme til at arbejde sammen med mange fagligt engagerede mennesker hos både de statslige og kommunale bygherrer, hos rådgivere, entreprenører og forskere.

Dine kvalifikationer

Du forstår at sikre, at alle relevante parter høres, men også at tidsplaner og økonomi holdes, og at det i sidste ende bliver sektorens interesser, der varetages. Du har formodentlig en ingeniørmæssig eller projektledelsesmæssig baggrund og trives i en teknisk verden.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har erfaring med projektledelse
  • har et stort engagement, er udadvendt og har gode samarbejdsevner
  • kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket
  • er systematisk og grundig
  • har gode IT-kompetencer
  • er en holdspiller, der er med til at skabe trivsel i afdelingen

Velkommen hos os

Du får din daglige gang i afdelingen Videnskoordinering & Vejstandarder i København, hvor vi er 11 medarbejdere, som for størstedelens vedkommende har masser af erfaring. Hvis ikke du fra starten kender til vejregelarbejde, er der derfor altid en kollega, der kan hjælpe dig.

Afdelingen er kendetegnet ved et tillidsfuldt og dynamisk arbejdsmiljø, og du vil i stort omfang selv kunne planlægge din arbejdsdag.

Vi prioriterer, at der er en god balance mellem fritid og arbejde, og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage og fleksibilitet i arbejdsplanlægningen.

’Du kommer til en afdeling, der mener, at godt arbejde kommer ud af trivsel, trygge omgivelser og tillid til hinanden. Sammen skaber vi arbejdsgange i et miljø, hvor vi samarbejder om de bedste fælles løsninger og hvor vi alle er med til at løfte hinanden,’’ fortæller afdelingsleder Poul Holt Pedersen

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Stillingen er fuldtidsstilling.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.
Tjenestested er Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Poul Holt Pedersen på tlf. 2329 7401 eller mail: [email protected]

Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag d. 10. december 2023. Vi forventer at afholde samtaler kort efter ansøgningsfristen. Der vil blive indhentet referencer i ansættelsesprocessen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4