Junior udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du et par års erfaring fra en rolle som softwareudvikler og leder du efter dit næste karrieretræk? Så er dette din mulighed for at engagere dig med nogle af de dygtigste udviklere i Danmark og sætte præg på den måde, Danmark bliver digitaliseret.

Du kan blive en del af vores spændende rejse!

NNIT fortsætter med at vokse, og derfor søger vi juniorudviklere til vores low-code platform OutSystems. Ifølge Gartner vil mere end halvdelen af alle applikationer være bygget i low-code eller no-code i 2025, og vi sigter efter at være den førende virksomhed inden for low-code teknologi. Det er dog ikke et krav at du har arbejdet med low-code.

Vores pipeline af eksisterende og nye projekter vokser, og for nylig fik vi prisen som den mest attraktive arbejdsplads for IT-konsulenter i Danmark.

Du vil blive en del af vores Custom Application Development team

Du bliver en del af et team med topprofessionelle kollegaer, som udvikler og vedligeholder komplekse systemer for vores kunder indenfor NNIT’s strategiske segmenter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og er ofte placeret hos kunderne i Storkøbenhavn.

Vi har langsigtede aftaler med vores kunder, som giver dig mulighed for at udvikle systemerne over længere tid, baseret på en dyb forståelse af kundernes forretningsbehov. Vi tror på, at det er vigtigt at udvikle sig – både som individer og som organisation – og du har derfor væsentlig indflydelse på planlægningen af din egen karriere.

Dine ansvarsområder som Junior udvikler

Vi forventer, at du har en stor interesse for at lære og holde dig ajour med den nyeste teknologi. Du vil arbejde sammen med et team af højt kvalificerede udviklere, domæneeksperter og projektledere og vil have store muligheder for at lære best practices fra dem.

Vi arbejder agilt og du deltager i daglig stand-up og sprintplanlægning, demo, review og retrospektiv.

Du vil få mulighed for at bruge din teknologiske erfaring og ekspertise til at give kunderne professionelle løsninger. Teamet arbejder primært med low-code platformen OutSystems, men også med .NET, C#, WebAPI, Javascript og SQL.

Du er en teamplayer, og du vil få en vigtig rolle i vores projekter, hvor du deler din viden med teamet. Du er engageret af natur og bidrager gennem hele udviklingsprocessen med bl.a. rådgivning, analyse, teknisk løsningsdesign, udvikling og test.

Dit arbejde opfylder høje krav til kvalitet, best practice og dokumentation. Dine kommunikations- og samarbejdsevner bliver flittigt brugt i forhold til både kunder og kollegaer. Vi arbejder i globale projektteams med kolleger fra Danmark, Tjekkiet og Filippinerne, så interkulturel erhvervserfaring er en fordel og gode dansk- og engelskkundskaber i både tale og skrift er et must.

Dine kvalifikationer og erfaring

Du har gerne et par års erfaring fra en tidligere rolle som juniorudvikler, og du leder efter dit næste karrieretræk. Erfaring med low-code er ikke en forudsætning. Du vil starte din første tid i NNIT med et intensivt oplæringsforløb og få mulighed for at tage certificering i OutSystems.

Du er dedikeret og åben, her en relevant it-uddannelse og besidder drive og passion for at vedligeholde, programmere og konfigurere applikationer.

Lær mere omkring Low-code og OutSystems ved at tilmelde dig eventet på linket her: Low-Code event 14. Juni

Ansøgning og kontakt

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Manager, Maria Katrine Rosengren på +45 30 77 88 19. Ansøg venligst ved at klikke på "søg" her på siden. Bemærk venligst, at vi vil gennemgå ansøgninger og afholde samtaler løbende, så ansøg så hurtigt som muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 1078
26. april 2024 1083
25. april 2024 1081
24. april 2024 1086
23. april 2024 1092
22. april 2024 1121
21. april 2024 1121
20. april 2024 1119
19. april 2024 1120
18. april 2024 1113
17. april 2024 1090
16. april 2024 1081
15. april 2024 1086
14. april 2024 1112
13. april 2024 1103
12. april 2024 1110
11. april 2024 1104
10. april 2024 1080
9. april 2024 1054
8. april 2024 1063
7. april 2024 1088
6. april 2024 1088
5. april 2024 1079
4. april 2024 1091
3. april 2024 1068
2. april 2024 1085
1. april 2024 1134
31. marts 2024 1171
30. marts 2024 1169
29. marts 2024 1174
28. marts 2024 1196

Værd at vide når du søger job som øvrige i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer