Rekrutteringsfirma

Commercial Director for online salg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Coolshop.com er en af Skandinaviens største webshop med flere millioner kunder i Norden. Coolshop har en ambition om at vækste 20-25% hvert år. Coolshops værdigrundlag er baseret på, at enkelthed, ærlighed og at gå den extra mile er cool. Kulturen er kendetegnet af frihed under ansvar, store ambitioner og indsats, samarbejde og godt kollegaskab, og den bærer desuden præg af en virksomhed i konstant vækst.
Coolshop har hovedkontor i Nørresundby, kontor i Rødekro og København samt lokale kontorer i Sverige, Island, England og beskæftiger +500 medarbejdere.
Til at stå i spidsen for virksomhedens online B2C forretning, søges nu en energisk og strategisk tænkende
Commercial Director for online salgVækstvirksomhed – E-commerce – Udvikling af forretningen Kunne du tænke dig en strategisk rolle i en af Danmarks største og mest anerkendte internetbutikker, og hvor det samtidig er dig, der får ansvaret for at løfte virksomhedens online B2C forretning til næste niveau? Det får du nu mulighed for i denne unikke stilling som Commercial Director for online salg hos Coolshop i Nørresundby. Du får en strategisk rolle i en ambitiøs og internationalt ekspanderende virksomhed, hvor du bliver ansvarlig for at vækste virksomhedens online B2C forretning. Som en del af Coolshop bliver du en del af en virksomhed med et godt image og anerkendt brand, og hvor du samtidig vil opleve et unikt sammenhold iblandt medarbejderne.
Du får en central rolle, hvor du med reference til virksomhedens CEO, får det overordnede ansvar for at vækste virksomhedens online B2C forretning samt at sikre kunderejsen ud fra et internt perspektiv. Du får dermed også ansvaret for at koordinere med indkøb således det sikres at webshoppen har de rigtige produkter og brands, så onlinesalget løftes til næste niveau. I denne rolle bliver du også ansvarlig for egen market research, udarbejdelse af business cases, samt at omsætte analyser og data i forhold til at afdække relevante initiativer og tiltag i indkøb – eksempelvis i forhold til at sikre de rette produkter og brands på hylderne fra gældende tendenser og aktuelle kampagner til 8 markeder.
Du får ligeledes det overordnede ansvar for kundeservice, hvor dit fokus bliver at videreudvikle afdelingen ud fra et strategisk afsæt. Dette gør du i tæt samarbejde med kundeservicechefen, som i øvrigt kommer til at referere til dig. På denne baggrund er det naturligvis også dig, der bliver ansvarlig for at bygge bro mellem kundeservice, marketing, indkøb og salg med henblik på at skabe den røde tråd i forhold til virksomhedens online B2C forretning og kunderejse. Ydermere kommer du til at agere facilitator over for indkøb i forhold til at formidle og sikre at eventuelle ændringer og nye regulativer på området overholdes.
For at få succes i jobbet, kommer du fra en lignende kommerciel stilling, hvorfra du har fået god erfaring med online B2C salg/E-commerce, ligesom du har god erfaring med at vækste en virksomhed inden for online salg. Derudover er det vigtigt, at du er vant til at arbejde på strategisk niveau, men samtidig ikke er bleg for på egen hånd at dykke ned i selvstændigt analysearbejde og udarbejde business cases. Ydermere ser vi gerne, at du har en god forståelse for hele kunderejsen samt de tekniske aspekter på dette område.
Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra en handelsvirksomhed, ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med online salg af brands.
Du behersker dansk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.
Som person er du både energisk og udadvendt, og så besidder du et naturligt højt drive. Disse egenskaber gør dig automatisk eksekveringsstærk, ligesom de gør dig i stand til at følge dine opgaver og projekter helt til døren. Ligeledes er du datadrevet, hvorfor du også er dygtig til og har flair for at fremskaffe relevant data og information i forhold til at igangsætte tiltag og initiativer inden for dine ansvarsområder. Din personlighed er desuden kendetegnet af en naturlig autoritet, pondus og personlig gennemslagskraft som gør, at du let opnår følgeskab og tillid fra dine medarbejdere, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.
Er du den nye Commercial Director for online salg til Coolshop, som kan bidrage til den fremadrettede vækst? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på + 45 61 80 90 91.
Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Nykøbing Mors

    Job Description Uddannet elektriker/ Montør søges til Nykøbing Mors På vegne af kunde, søger vi en dygtig uddannet elektriker/ montør til at tilslutte al det elektriske på robotter og produk..
    • Øvrige
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Øvrige i Nykøbing Mors

    Job Description MEKANISKE MONTØRER SØGES TIL VIRKSOMHED PÅ MORS På vegne af kunde, søger vi en dygtig montør, mekaniker smed, montør, ufaglært til at skille- og samle produktionsmaskiner. D..
    • Øvrige
    • Nykøbing Mors
    Få mere info
  • Øvrige i Brønderslev

    Job Description Maskinmester med styr på service, kunder, teknik og koordinering til 9700 Brønderslev området Trives du bedst når det til tider går stærkt og opgaverne er mangeartede? Vil du .
    • Øvrige
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 11
2. april 2024 10
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11