Kvalitets- og Miljøchef søges til DAI i Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

MatchMind søger en Kvalitets- og Miljøchef til Dansk Anodiserings Industri (DAI) i Thisted. DAI har kunder i hele landet og er kendt for deres kvalitet og evnen til, sammen med kunden, at finde de helt rigtige løsninger.

DAI arbejder primært med mindre serier og komplicerede emner, der kræver en høj faglighed, hvilket gennemsyrer hele virksomheden - fra ordren modtages til den leveres.

Du vil komme ind i en virksomhed, der har en særdeles god økonomi, og samtidig har viljen og evnen til at tænke frem og sikre innovative løsninger til kunderne.

I dagligdagen arbejder du tæt sammen med produktionen for at optimere og sikre, at DAI´s processer og procedurer er strømlinede, og for at implementeringer af nye tiltag foregår gnidningsfrit. Alt sammen for at sikre, at de høje krav, der stilles til produktionen af emner - blandt andet til fødevareindustrien - overholdes.

Opgaverne


Arbejdet med kvalitet og miljø skal være en integreret del af virksomheden. Derfor forventer vi, at du kommunikerer let med alle og arbejder hands-on med kvalitet ved at være synlig i virksomheden.

Du får ansvaret for, at virksomheden er klædt på til interne og eksterne audits. Derudover sikrer du, at den lovgivning, der knytter sig til kundernes produkter, til stadighed overholdes.

De gode tiltag, der sker i virksomheden, både på kvalitets- og miljøområdet, skal synliggøres. Du vil få en aktiv rolle i at kommunikere komplekse kvalitets- og miljømæssige tiltag ud til kunder og samarbejdspartnere - og naturligvis internt, så der arbejdes i samme retning.

Kompetencer


Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling, eller at dit næste skridt på vejen er at udvikle dig til en erfaren kvalitetschef.

Har du erfaring med kvalitetsarbejde inden for kemi, er det en fordel, men det væsentligste er, at du er struktureret og har evnen til at optimere processer og skabe struktur i kvalitetsafdelingen gennem brugen af teknologi. Erfaring med IT-systemer er derfor en nødvendighed.

Derudover:

  • Proaktiv og kommunikerer let budskaber på skrift og i tale
  • Fokuseret på den kommercielle del, hvor kvalitetsarbejdet også skal kommunikeres ud til kunderne
  • God IT-forståelse generelt, blandt andet også aktiv arbejdsmæssigt på fx. LinkedIn
  • Stor erfaring med standarder - de arbejder med - ISO 9001:2015 - ISO 14001:2015 - ISO 45001:2018
  • Løsningsorienteret og indvolverende

Du tilbydes


Du vil opleve at få stort ansvar generelt i virksomheden, da kvalitet og miljø gennemsyrer rigtig mange arbejdsopgaver og processer - og er et helt afgørende fokuspunkt for DAI. Herudover bliver du del af en attraktiv og spændende virksomhed, som gør meget for at sikre trivsel og godt samarbejde - og du vil få god mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kan du nikke til ovenstående, og kan du se værdien i at arbejde bredt og hands-on med Kvalitet og Miljø i en virksomhed, der er i stand til at handle på gode ideer, så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30214511 eller på mail: [email protected].

Vi afholder løbende samtaler, men venter gerne på den rette.

Klima og miljø går hånd i hånd ved DAI


DAI arbejder på at finde muligheder for at genanvende restprodukter som ressourcer i andre virksomheder. For eksempel afsættes brugt syre til neutralisering af spildevand i en større lokal fødevarevirksomhed.

DAI arbejder langsigtet med at finde en teknologi til reduktion af tungmetaller i spildevandet. Her har de et givtigt samarbejde med Aalborg Universitet.

Produktionen er meget energikrævende i form af procesenergi. Derfor arbejdes der på at nedbringe energiforbruget og gå over til at bruge alternativ energi. Solceller er bestilt :-)

Produktionsanlægget hos DAI er topmoderne, hvilket sikrer en ensartet proces. Alle led i processen er fuldt dokumenteret og lever op til et bredt udvalg af kvalitetssystemer.

Der vedligeholdes løbende på certificeringer og kvalitetsstempler, og de er desuden godkendt af Achilles, da der leveres til offshore industrien. Branchen stiller store krav til kvalitet og korrosionsbestandighed, men lægger derudover også afgørende vægt på, at DAI, som leverandør, har styr på miljø og arbejdsmiljø.

Se mere på: www.anodisering.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Thisted

Lignende jobs

  • Øvrige i Frederikshavn

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. maj 2024 Frederikshavn On-site. Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at yde gæsteservice og bidrage til rengøring så vores hotel shiner? Holder du af børnefamilier og yder gerne ekstra, så vores gæster får en super oplevelse?
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Øvrige i Aalborg

    Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info
  • Øvrige i Nordjylland

    På Skolehjemmet i Thisted søger vi en skolehjemsassistent til at indgå i vores faste team af skolehjemsassistenter. Jobbet Vi ved, at elevernes oplevelser og trivsel på skolehjemmet har afgør..
    • Øvrige
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Hjørring

    Are you an experienced Project Manager who believes in ‘teamwork makes dream work’? Do you thrive in delivering projects in dynamic and diverse environments? Can you structure and integrate multipl..
    • Øvrige
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 9
2. april 2024 8
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9