OK søger en Technology Lead til at sikre den bedste ladestanderteknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Hos OK leverer vi energi til danskerne, nu og i fremtiden. Derfor investerer vi massivt i E-mobilitet – og vi har brug for dig, som vil forme fremtidens E-mobilitet, som OKs Technology Lead.

Markedet for opladning af el-biler til private og erhvervskunder udvikler sig mere end nogensinde før. OK er allerede en central del af den udvikling, og området får stor betydning for vores forretning i fremtiden. Derfor søger vi en Technology Lead, der skal sikre, at vi imødekommer og er på forkant med den tekniske udvikling, har den rette hardware portefølje, som understøtter en stærk position på markedet og sikre at OK har de rigtige kompetencer til at udarbejde og vedligeholde tekniske beskrivelser.

”E-mobilitet er under solid udvikling – også i OK. Der kommer helt sikkert til at ske mange ting de kommende år. Det er her vi har brug for dig til at styrke vores position i markedet.” fortæller Thor Folmann Krarup, E-mobilitetschef og din nye chef.

Ansvarsområder
Du bliver vores produkttekniske ansvarlige og ekspert indenfor AC og DC ladestandere til personbiler, varebiler og lastbiler/busser. Som vores Technology Lead er det også dig, som vil skulle stå for den tekniske dialog med vores hardwareleverandører og håndtering af større servicesager. I samarbejde med afdelingens produktudviklere skal du udvælge hvilken hardware OK skal have i sin portefølje, så det understøtter vores løsninger.

Som en del af din rolle finder du det helt naturligt at sikre dig at produkterne virker – derfor tester du nye ladestandere, og får sikret at vi har en standardiseret testprocedure.

Du er nysgerrig af natur og netop derfor får du opbygget en vidensbase, der både består af testresultater af konkurrenternes landerstander og appløsninger, samt om de enkelte biler og deres ladeffekt, ladekurve, app etc.

Du har en vindermentalitet, hvorfor du går op i dit ansvar og sørger for at du er klædt på til at kunne besvare de tekniske beskrivelser i forbindelse med et udbud, og således sikre, at vores udbudskonsulenter får de fornødne tekniske input til besvarelse af udbud.

Herudover kan du se frem til en hverdag, hvor du skal:

  • Stå for den teknisk træning af distriktschefer, tekniske projektledere – og supportere
  • Udvælge hvad der er det rigtige setup ift. forskellige lokationer – normal, hurtig og lynladerstandere. Herunder dialog med batteriproducenter til hurtig- og lynladning
  • Udarbejde tekniske standard- og adhoc beskrivelse af vores landerstandere
  • Deltage i hardware tekniske udviklingsprojekter som projektleder og vidensperson

Din profil og succeskriterier
Du lykkes i dit job, når du løbende i dialog med interne og eksterne interessenter formår at skabe de rigtige rammer for, at vi har den rigtige hardware portefølje til vores løsninger og den rigtige viden om de tekniske aspekter.

Du trives i det tekniske inden for e-mobilitet, hvor du er åben og hjælper dine kollegaer, når rundhåndet deler ud af din viden om det produktområde, du helt naturligt bliver specialist på. Du finder stor værdi i at sparre og udfordre kollegaer lige så vel leverandører om produkter inden for e-mobilitet.

Selvom du trives i det tekniske, befinder du dig også godt i selskab blandt andre, hvor du kan begå dig på alle niveauer, og er typen, der har en høj troværdighed og er dygtig til at danne stærke relationer til både samarbejdspartnere og kolleger.

Vi ser gerne, at du er el- eller maskiningeninør med erfaring som teknologiformidler eller teknologispecialist. Har du en anden relevant baggrund er vi også åbne for det – det vigtigste af alt er dine ambitioner og resultater. Har du erfaring med elbilsmarkedet, er det en fordel.

En helt OK arbejdsplads
I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig ved at tilbyde et arbejdsmiljø, som sikrer, at du har lyst til at blive her længe. Hos os får du en sund kantine og sundhedsforsikring til dig og din familie, ligesom vi opfordrer dig til at bruge tid med dine kolleger. Samtidig har vi fokus på din professionelle udvikling med tilbud om forskellige former for efteruddannelse, så din faglighed bliver vedligeholdt og udbygget.

Du vil få plads i ambitiøst og humørfyldt team i OK E-mobilitet. Hvor du vil få plads på hovedkontoret i Viby J, og få direkte reference til E-mobilitetschef, Thor Folmann Krarup.

Skal du være en del af holdet?
Så skynd dig at sende os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “søg stillingen”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at sende en mail til [email protected]. I emnefeltet skriver du "Technology lead" – så kontakter vi dig enten pr mail eller telefon med besvarelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Viby J

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Distriktschefen. Harald Nyborg A/S DK-5750 Odense SV Virksomheden Harald Nyborg A/S blev grundlagt..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    do you want to play a central role in Vestas' quality journey?Are you interested in shaping the future design-for-quality methodology and contributing to the vision of designing best-in-class pro..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus N

    <p>Har du erfaring med at projektere og idriftsætte elinstallationer og automationsløsninger til forsyningssektoren? Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor..
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 36
26. april 2024 36
25. april 2024 34
24. april 2024 31
23. april 2024 31
22. april 2024 33
21. april 2024 33
20. april 2024 33
19. april 2024 33
18. april 2024 32
17. april 2024 32
16. april 2024 30
15. april 2024 30
14. april 2024 31
13. april 2024 31
12. april 2024 31
11. april 2024 32
10. april 2024 28
9. april 2024 28
8. april 2024 28
7. april 2024 25
6. april 2024 25
5. april 2024 25
4. april 2024 25
3. april 2024 26
2. april 2024 27
1. april 2024 27
31. marts 2024 27
30. marts 2024 27
29. marts 2024 27
28. marts 2024 27