Sektionschef til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring i Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du engagere og motivere?
Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i ATP, der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om erstatning, når mennesker er kommet til skade eller er blevet syge af deres arbejde.

Vi er på udkig efter en ny sektionschef til AES, der vil være ansvarlig for den daglige ledelse og udvikling af en sektion på ca. 25 medarbejdere, der alle arbejder med fagligt komplekse sager inden for arbejdsskadeområdet.

Konkret bliver det dig, der:

  • sikrer en effektiv og driftssikker sagsbehandling via en løbende forbedring og effektivisering i opgaveløsningen
  • rapporterer og følger op på nøgletal og KPI’er for sektionen
  • deltager aktivt i tværorganisatoriske opgaver
  • medvirker til at udvikle og optimere processer og forretningsgange i din sektion
  • sikrer at vi leverer værdi for kunderne
  • motiverer og udvikler dine medarbejdere til at levere synlige resultater, så sektionens og afdelingens performance er i top
  • skaber en positiv holdånd og samarbejde på tværs af organisationen
  • bidrager til planlagte forretningsmæssige og organisatoriske forandringer.

Har du erfaring fra en lederrolle?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund med stor juridisk grundforståelse, og så har du erfaring med personaleledelse.

Du har en målrettet og ambitiøs tilgang til opgaveløsningen, og du skaber naturligt følgeskab. Du formår at gå forrest resultatmæssigt og fagligt, og så vil du være en del af en arbejdsplads, der er kendetegnet ved mening, ambition, og balance – hvor dit arbejde har stor betydning for samfundet, og hvor barren er sat højt, både når det gælder faglighed, karriereveje, godt kollegaskab, trivsel og sundhed.

Vil du indgå i et spændende og dynamisk miljø under fortsat udvikling, hvor du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger?
Du kommer til at indgå i en chefgruppe på tværs af tre lokationer i Haderslev, Vordingborg og Hillerød, men du vil have din daglige gang på vores kontorer i Vordingborg. Du vil referere til afdelingschefen for Ulykkesområdet.

Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsfællesskab, hvor vi lykkes sammen, og hvor nærværende ledelse og godt kollegaskab går hånd i hånd med de høje faglige ambitioner. Du kommer ind i en stor organisation med mulighed for at bidrage til mange forskellige arbejdsopgaver og med plads til at udvikle dig og udforske nye karrieremuligheder undervejs – i AES og i hele ATP Koncernen.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest onsdag d. 30. april.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Søren Deichmann på tlf. 4147 3014 eller mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vordingborg
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Sandved

    Koncernen Syntegon, tidligere Bosch Packaging Technology, er en international teknologivirksomhed med hovedsæde i Tyskland og med 6.100 ansatte world-wide. Syntegon er den førende leverandør af pa..
    • Øvrige
    • Sandved
    Få mere info
  • Øvrige i Vordingborg

    Brænder du for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed og vil du være med til at gøre en forskel i en global markedsledende virksomhed? Så har du lige nu har du en unik mulighed for at blive en d..
    • Øvrige
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Øvrige i Næstved

    Vi søger en specialkonsulent til behandling af data hos Præhospitalt Center. Den rette kandidat bliver ansvarlig for at måle, analysere og afrapportere store datamængder fra vores SQL-servere, prim..
    • Øvrige
    • Næstved
    Få mere info
  • Øvrige i Rødvig Stevns

    Kofoedsmindes afdelinger på Rødvig Stevns søger medarbejder med håndværksmæssig baggrund Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbra..
    • Øvrige
    • Rødvig Stevns
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 6
29. marts 2024 6