Vikarstilling: ROTATIONSVIKARER TIL LANGENÆSSTIEN 6A

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus C

For at søge dette job skal du være tilmeldt dit jobcenter og modtaget dagpenge, kontanthjælp eller anden ydelse i mindst 26 uger. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte dit Jobcenter Aarhus, Virksomhedskonsulent Lone Egeberg, mobil 4184 4539.

Om jobbet:
Langenæs Dagtilbud søger til Langenæsstien 6A en rotationsvikar til aldersgruppen 0-6 år på mellem 20 – 25 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset i perioden
snarest muligt og frem til 2023 -31.5.2023 da vi har en medarbejder er på uddannelse som meritstuderende på pædagoguddannelsen.

Du kan læse beskrivelse af de enkelte afdelinger på Langenæs Dagtilbuds hjemmeside: Langenæs Dagtilbud (aarhus.dk)

I alle afdelinger arbejder vi med Øget trivsel for alle børn, et læringsforløb understøttet af Center for ADHD. Personalet har været på kursus og ved ansættelse af nye kolleger er der løbende opsamling.

Vi arbejder med børnenes trivsel, læring, dannelse, udvikling i et bæredygtigt perspektiv. Det pædagogiske miljø, skal give mening for barnet og afspejle børnenes optagethed.

Din profil:
Som rotationsvikar skal du have interesse i arbejdet med aldersgruppen 0- 6 år. Du skal være motiveret for opgaven, og gerne have en håndfuld aktiviteter du kan sætte i gang sammen med børnene.

Derfor skal du vælge os:
Vi er vilde med udelivet, naturen og mulighederne i uderummet, derfor skal du som medhjælper have lyst til at være ude i al salgs vejr fra morgen til aften. Du skal være med til at vise naturens muligheder for børn, personale og forældre.

Udearealerne er omdrejningspunktet for børnemiljøet og skal derfor være foranderlig og skal kunne følge børnenes spor og optagethed, det kræver personale der går foran og er rollemodeller og kan være tydelige i ord og handling.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, med mindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 20-25 timer

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest, samt til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Helle Andreasen mobil 51717885, mail [email protected].


Ansøgning
Dette job kan kun søges via www.aarhus.dk - ledige stillinger - Rotation.
Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2023. Samtaler afholdes løbende - så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Århus C
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi passer ikke børn, vi understøtter børns udvikling og trivsel, hvilket har en kæmpe betydning både på kort og på lang sigt!Vi mangler 1 pædagogmedhjælper i vores hus, da to af vores n..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:I Molevitten søger vi en pædagogmedhjælper 32-37 timer pr. 1. juni, stillingen er i vuggestuen. Molevitten er en forholdsvis nyopstartet institution, vi er flyttet i helt nye lækre .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi søger en pædagogmedhjælper, der er motiveret for at lære at arbejde med børn og turde stille sig nysgerrigt overfor børnenes univers. Her skal du kunne mærke, hvornår du skal følge e..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Kærgården søger en pædagogmedhjælper pr 1. maj 2024 eller hurtigst muligt derefterDen integrerede institution Kærgården søger en pædagogmedhjælper til vores vuggestuen. Stillingen er på 23 t/u ford..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1