ROTATIONSVIKAR TIL BØRNEHØJENS BØRNEHAVE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit jobcenter. Hvis dit jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte.

Om jobbet:
Den Integrerede institution Børnehøjen i Stavtrup Dagtilbud, søger pr. 1. januar 2024 til 30. juni 2024 en rotationsvikar på 30 timer til børnehaven. For at komme i betragtning til stillingen skal du modtage kontanthjælp eller dagpenge og have været ledig i 13 uger.

Børnehøjen er en lille velfungerende institution, med børn fra 0-6 år. Vi er normeret til 14 vuggestuebørn og 38 børnehavebørn.

Din profil:
Det er vigtigt for dig, at du bruger din energi – dit engagement, din varme og den positivitet sammen med børnene og kollegaerne

Vi forventer, at du:

  • Har et positivt livs- og menneskesyn
  • Er en tydelig, og anerkendende person.
  • Er nysgerrig på at arbejde i en integreret institution
  • Kommer med godt humør og med lyst til at lære

Hos os får du mulighed for at være en del af:

  • En velfungerende personalegruppe med høj faglighed.
  • En velfungerende børne- og forældregruppe
  • Et charmerende hus med mange muligheder.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen

Ugentligt timetal: 30 timer

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Rikke Malene Jensen på mail: [email protected] eller på 23 84 48 28

Ansøgning

Hvis dette vækker din interesse, glæder vi os til at modtage din ansøgning. Jobbet bliver taget ned når vi har fundet den rette kandidat.
Ansøgning skal ske via Aarhus Kommunes hjemmeside Rotationsvikar til Børnehøjens Børnehave - Aarhus Kommune (emply.com). Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 31. december 2023

Vi holder løbende samtaler.

Om os
Vi er placeret midt i det naturskønne Stavtrup. Det er nemt at komme hertil med bus – eller det er muligt at cykle hertil langs Brabrandstien, hvis du bor i Århus eller Viby.

I Børnehøjen skaber vi plads til fordybelse og nærvær. Vi værner om de nære relationer, tryghed og omsorg. Vi er et rummeligt fællesskab der har øje for det enkelte barns ressourcer og den gode historie.

I Børnehøjen arbejder vi ud fra inklusionstanken med en anerkendende pædagogik, og med klare mål ud fra ”Den Pædagogiske Læreplan” samt Stavtrup Dagtilbuds lokale arbejdsgrundlag.

Vi er en personalegruppe med god energi og højt humør som lægger stor vægt på høj faglighed og kompetenceudvikling. Vi arbejder ud fra pædagogisk frihed under ansvar og vægter det gode samarbejde med kollegaer og forældre højt.
De værdier, vi arbejder efter, bygger på åbenhed og gensidig respekt. Vi formidler vores værdier gennem en god og glad tone, så alle børn og voksne føler sig set og hørt fra første dag, de træder ind i huset. Vi tror på det skaber trivsel.

Vi søger en rotationsvikar, der er med til at skabe og fastholde den gode ånd i Børnehøjen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagogmedhjælper", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagogmedhjælper
  • Viby J
  • Søndag den 31. december 2023

Lignende jobs

  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Dagtilbuddet Christiansbjerg søger en pædagogmedhjælper til Vuggestuen Lillefod fra. 1. juni 2024Om Jobbet:Vuggestuen Lillefod, Katrinebjergvej 140, 8200 Aarhus N søger pr. 1. juni en medhjælper på..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Børnehuset og Mariendal søger en pædagogmedhjælper med 35 timer med tiltrædelse den 15. maj 2024.Børnehuset og Mariendal er en 0-6 års afdeling med en vuggestue med 26 børn, en naturb..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:Vi passer ikke børn, vi understøtter børns udvikling og trivsel, hvilket har en kæmpe betydning både på kort og på lang sigt!Vi mangler 1 pædagogmedhjælper i vores hus, da to af vores n..
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagogmedhjælper i Århus

    Om jobbet:I Molevitten søger vi en pædagogmedhjælper 32-37 timer pr. 1. juni, stillingen er i vuggestuen. Molevitten er en forholdsvis nyopstartet institution, vi er flyttet i helt nye lækre .
    • Pædagogmedhjælper
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagogmedhjælper i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagogmedhjælper i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagogmedhjælper.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagogmedhjælper over tid

Dato Alle jobs som pædagogmedhjælper
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1