Beskæftigelsesrådgiver til Job og virksomhedsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Jobcenter Greve søger beskæftigelsesrådgiver til vores dagpengeteam team. Der er stor mangel på arbejdskraft og vi vil i Greve Kommune gerne fastholde vores gode resultater på området. Så brænder du, ligesom os, for at vejlede og rådgive om jobsøgning, jobmuligheder og opkvalificeringsmuligheder til områder med behov for arbejdskraft? Så kig nærmere her.

Om Jobcenter Greve
I Jobcenter Greve løser vi mange forskellige opgaver i forhold til ledige borgere. Vi har et stort fokus på borgerinddragelsen, hvor vi i et tæt samarbejde mellem rådgiver og virksomhedskonsulenter arbejder på at finde de rigtige løsninger, som hurtigst muligt hjælper borgeren tilbage til beskæftigelse eller uddannelse. Vores udgangspunkt er at bringe ledige ud af det offentlige forsørgelsessystem og samtidig tilrettelægge indsatsen på en sådan måde, at de ledige får de bedste forudsætninger for at opnå varig beskæftigelse.

Opgaven
Vores opgave i jobcentret er at hjælpe ledige hurtigst muligt til selvforsørgelse eller i uddannelse. Som beskæftigelsesrådgiver spiller du en stor rolle i den sammenhæng. Du får ansvaret for egen sagsstamme, hvor du motiverer, rådgiver, vejleder og ser nye muligheder for den ledige med afsæt i din viden om lovgivningen og arbejdsmarkedet.

Du bliver en del af et team, der består af virksomhedskonsulenter og beskæftigelsesrådgivere, som arbejder med målgruppen forsikrede ledige. Sammen skal I sikre, at den ledige får den nødvendige hjælp til at komme tilbage i job. Vejen til job kan være forskellig: nogle går direkte fra ledighed og ind i et nyt job, mens andre finder det nye job via støttede ordninger som virksomhedspraktikker og/eller løntilskudsjob eller opkvalificering.

Dine primære arbejdsopgaver som beskæftigelsesrådgiver vil være:

  • Samtaler med ledige om job og uddannelse
  • Kompetenceafklaring og oversættelse af den lediges kompetencer til afsætning på arbejdsmarkedet
  • Motivere ledige til bruge de virksomhedsrettede værktøjer (virksomhedspraktik eller løntilskudsjob) til at komme tilbage på arbejdsmarkedet
  • At matche ledige med konkrete jobåbninger
  • At varetage de tilhørende administrative opgaver systematisk – herunder udarbejdelse af planer og bevillinger, vedligehold af sagsstamme/portefølje og kommunikation med uddannelsesstederne
  • At indgå i det daglige samarbejde om teamets opgaver med dine kolleger

Vores forventninger til dig som beskæftigelsesrådgiver:

Vi forventer, at du er arbejdsom og har masser af energi. Du skal kunne skabe relationer på alle niveauer, og du skal kunne navigere mellem de to roller, hvor du på den ene side skal inddrage borgeren og sætte borgeren "ved roret" og på den anden side være myndighedsudøver og stille krav. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende men et solidt kendskab til beskæftigelsesloven og erfaring fra beskæftigelsesområdet vil være en fordel.

Det vil være en fordel, hvis du kan nikke genkendende til flere af nedenstående punkter

  • Solidt indblik i beskæftigelseslovgivningen
  • Erfaring med karrierevejledning og rekruttering
  • Møde borgere på en empatisk og professionel måde
  • Viden om arbejdsmarkedet og en god forståelse for viften af medarbejderfunktioner i virksomheder
  • Resultatskabende og gode kommunikationsevner
  • Kendskab til Fasit

Det er vigtigt, at du kan arbejde ansvarligt og selv prioritere og strukturere din tid og opgaver. Du er en teamspiller, som ønsker at indgå i et team med dine kollegaer.

Vi tilbyder
Du vil blive en del af et etableret team, hvor holdånd og arbejdsglæde er omdrejningspunktet.

Arbejdspladsen:
Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen. Det betyder, at medarbejderne har indflydelse på deres eget arbejder og de betingelser, arbejdet foregår under. Hertil kommer forudsigelighed, social og faglig støtte fra leder og kollegaer, mening i arbejdet, anerkendelse samt passende klare krav. Vi lægger også vægt på, at både arbejdspladsen og den enkelte medarbejder hele tiden udvikler sig. Som nyansat medarbejder får du en introduktionsplan samt sidemandsoplæring.

Løn - og ansættelsesforhold
Stillingerne er på 37 timer om ugen med flekstidsordning. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn. Jobbet ønskes besat hurtigst muligt. Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til 31.12.23.

Arbejdsstedet er Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve. Vores arbejdsplads ligger i gåafstand fra Greve Station, hvor der er 25 min. til Hovedbanegården.

Ansøgningsfrist og samtale
Ansøgningsfristen er den 28.02.23. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 9.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om jobbet som beskæftigelsesrådgiver, kan du kontakte leder for Job og Virksomhedsservice Susan Jørgensen tlf.: 20 48 09 75, mail: [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Greve

Lignende jobs

  • Pr-konsulent i Greve

    Fri kontakt
    Jobcenter Greve søger beskæftigelsesrådgiver til vores dagpengeteam team. Der er stor mangel på arbejdskraft og vi vil i Greve Kommune gerne fastholde vores gode resultater på området.
    • PR-konsulent
    • Greve
    Få mere info
  • Pr-konsulent i København

    Image ProducerSamsøe Samsøe is looking for an Image Producer to join the Copenhagen office full-time. In this role, you will be responsible for coordinating all marketing imagery: seasonal camp..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info
  • Pr-konsulent (praktik) i København V

    Vil du udvikle dine evner inden for politisk kommunikation og presse? Kunne du tænke dig at arbejde med klima, bæredygtighed og den grønne omstilling? Så grib chancen for at komme med helt ind i ma..
    • PR-konsulent
    • København V
    Få mere info
  • Pr-konsulent (freelance) i København

    Public Relations & Media Outreach Internship Outinspire ApS Copenhagen Internship Salary Unpaid 🌟 OutInspire Calls Upon PR adventures & Media Outreach M..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3