Vikarstilling: Jobcenter Greve søger en rådgiver til sygemeldte borgere - barselsvikar

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Vikar - Greve

Har du lyst til at prøve kræfter med at arbejde med sygemeldte borgere og hjælpe dem tilbage i arbejde eller i uddannelse, er det måske dig vi leder efter. Hvis du også synes, at kvalitet i samtalerne, plads til dine socialfaglige vurderinger og et ret godt arbejdsmiljø er vigtigt - så læs videre.

Jobindhold

Det er mange forskelligartede borgere og opgaver du skal arbejde med, så det er en fordel – men ikke en absolut betingelse - hvis du har erfaring med og kendskab til lovgivningen og mulighederne for at fastholde sygemeldte borgere på arbejdsmarkedet.

Du skal kunne samarbejde og koordinere mellem forskellige interessenter og aktører, herunder de sygemeldtes arbejdspladser. Essentielt for vores arbejde er, at du er i stand til at tænke i helheder, er dygtig til at kommunikere og dokumentere, samt har lyst til at arbejde i et jobcenter, hvor vi har fokus på målrettede, effektive og bæredygtige forløb for den enkelte borger.

Du kommer til at varetage sagsbehandlingen fra start til slut, idet en borger så vidt muligt ikke skifter rådgiver under sin sygemelding. Det betyder, at du både vil have borgere på sygedagpenge og i jobafklaring.

Vi arbejder ud fra en værdi om, at borgere selv har indflydelse og ansvar for deres forløb. Samtidig er vi konsekvente og stiller krav til borgerne hvilket i praksis betyder, at du skal være meget tydelig i din tilgang til borgeren.

Stillingen er organiseret i Fastholdelsesteamet, som i forvejen består af 13 rådgivere på sygedagpenge- og jobafklaringsområdet, 4 i gruppen med ledighedsydelse og flexjob og 1 faglig koordinator. Vi spænder bredt både i alder og erfaring på området – vores nyeste kollega har 1 års erfaring og den ældste har over 40 års erfaring. Vi har alle meget travlt – men vægter vores fælles arbejdsmiljø rigtig højt. Derfor er vi kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab - arbejdsmæssigt såvel som socialt. Rigtig mange deltager i Personaleforeningens mange arrangementer og vi spiser altid frokost sammen i rådhusets kantine. Vi værdsætter faglig sparring, er åbne for input fra nye kollegaer, kan være diskussionslystne og i det hele taget er vi engagerede i vores arbejde.

Vi prioriterer grundig oplæring af nye kollegaer højt; der vil være primære oplæringsansvarlige, men alle kollegaer er tilgængelige for dig som ny. Hvert semester har vi socialrådgiverpraktikanter, som vi lærer rigtig meget af.

Om dig

Du har en relevant socialfaglig uddannelse og måske kommer du fra en lignende myndighedsstilling, hvor du har iværksat beskæftigelsesrettede tilbud, haft fokus på rettidighed i din sagsbehandling og forelagt sager for rehabiliteringsteamet.

Som et helt centralt værdigrundlag tror du på, at selv borgere med komplekse problemstillinger er værdiskabende på arbejdsmarkedet – og du arbejder målrettet efter denne værdi.

Du ser vigtigheden af og ikke mindst mestrer at dokumentere det, der virker for borgere og du trives med myndighedsrollen.

I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du forstår at løse din opgaver balanceret. Det vil sige: korrekt og med fokus på effektiv brug af ressourcerne. Derfor arbejder du struktureret, selvstændigt, systematisk, har et godt overblik og en høj datadisciplin. It-løsninger ser du som et uundværligt redskab i opgaveløsningen og du er indstillet på, at der kontinuerligt stilles krav om høj øget digitalisering - både hos dig og borgerne. Som person har du en positiv livsanskuelse og ser muligheder frem for forhindringer.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Berit Kristoffersen på tlf.: 43 97 97 97, [email protected],

Løn og ansættelse

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse i perioden 1. juni 2024 til 28 februar 2025, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat den 1. juni 2024. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 11. april 2024 Ansættelsessamtaler holdes i uge 16 2024.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Greve

Lignende jobs

  • Pr-konsulent i Greve

    Fri kontakt
    Jobcenter Greve søger beskæftigelsesrådgiver til vores dagpengeteam team. Der er stor mangel på arbejdskraft og vi vil i Greve Kommune gerne fastholde vores gode resultater på området.
    • PR-konsulent
    • Greve
    Få mere info
  • Pr-konsulent i København

    Image ProducerSamsøe Samsøe is looking for an Image Producer to join the Copenhagen office full-time. In this role, you will be responsible for coordinating all marketing imagery: seasonal camp..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info
  • Pr-konsulent (praktik) i København V

    Vil du udvikle dine evner inden for politisk kommunikation og presse? Kunne du tænke dig at arbejde med klima, bæredygtighed og den grønne omstilling? Så grib chancen for at komme med helt ind i ma..
    • PR-konsulent
    • København V
    Få mere info
  • Pr-konsulent (freelance) i København

    Public Relations & Media Outreach Internship Outinspire ApS Copenhagen Internship Salary Unpaid 🌟 OutInspire Calls Upon PR adventures & Media Outreach M..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3