Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektleder

Brænder du for at skabe værdi og lede store forretningskritiske udviklingsprojekter

Har du erfaring med at lede større projekter eller være del af ledelsen i et udviklingsprogram og er du drevet af resultatskabelse? Kunne du samtidig tænke dig at gøre det i en markant virksomhed, hvor din personlige indsats har reel bundlinjeeffekt? Betyder det noget for dig, at du arbejder et sted med en sund kultur, hvor mennesker trives og får mulighed for at være den bedste udgave af sig selv? Gør det heller ikke noget, at ambitionen er høj? Har du nu sat en håndfuld flueben, synes vi, at du skulle gøre dig selv en tjeneste og læse videre.

Selvstændig ledelse af komplekse og langvarige projekter med markante millionbudgetter

Som projektleder handler dit job om at eksekvere på store, strategiske udviklingsinitiativer og styre dem sikkert i mål fra start til slut. Fælles for projekterne er, at de har forretningskritisk betydning og derfor stor bevågenhed hos topledelsen. Du vil typisk lede et projekt ad gangen med en gennemsnitsvarighed på et til to år og et budget i millionklassen. Dit fokus bliver at:

  • Selvstændigt styre store projekter sikkert i mål fra opstart til afslutning
  • Være en del af programledelsen på særligt store projekter
  • Sikre værdiskabelse baseret på forståelse af forretningens behov i samspil med de teknologiske muligheder
  • Etablere dig som proaktiv rådgiver
  • Have konstant opmærksomhed på interessentpleje gennem kommunikation, kommunikation og så lidt mere kommunikation
  • Bidrage til udvikling af afdeling og metode set-up – herunder agil projektudvikling og fokus på effekt/værdiforøgelse

Din vej til succes hviler på tre ben:

  1. Driftsikkerhed forstået således, at ingen af dine primære interessenter (styregruppe, udviklingsteam og kunder i forretningen) bliver ubehageligt overrasket. Du har hele tiden styr på forventningsafstemningen, leverer som aftalt og kommunikerer. Ro og tillid er nøgleordene her.
  2. Proaktiv rådgivning. Du opsøger dine kunder i forretningen, spørger og lytter for at forstå og sikre fokus på de forretningsmæssige behov. Målet er at finde de rigtige løsninger, der understøtter effektiv eksekvering og værdiskabende leverancer – som samtidig har en direkte kobling til den overordnede strategi. Diplomatisk fingerspidsfornemmelse er nøglebegrebet her.
  3. Ambitioner. Du deler vores ønske om at være bedst, og du kommer derfor med ideer og indspark til, hvordan vi skaber rammerne for fremtidens projektledelse #1. Resultatfokus er nøgleordet her.


2-5+ års erfaring med at lede større projekter i den finansielle sektor

Med din erfaring ved du selvfølgelig godt, hvad det kræver. Alligevel et par ord om de personlige egenskaber, vi lægger særligt vægt på. Du skal trives med, at konstant og vedvarende kommunikation er en forudsætning for at lykkes. Herunder skal du kunne tilpasse din kommunikation til målgrupper på alle niveauer fra call center medarbejdere til direktion.

Du skal også være klar over, at du kommer ind i en organisation, hvor samarbejde er fundamentet for al udvikling. Så du skal virkelig have lyst til at skabe resultater på basis af godt samarbejde. I halen på det skal du være så tilpas nysgerrig, at det er helt naturligt for dig at opsøge kontakter/kunder bredt i organisationen for at forstå, hvad det er, de arbejder med – og hvad deres fokus og behov er. Derudover rummer dit CV:

  • En uddannelse på minimum bachelor-niveau – godt grundlæggende teori- og metodeapparat indenfor projektledelse
  • 2-5+ års erfaring med at lede større projekter i den finansielle sektor – i en større virksomhed og/eller som konsulent (vi søger både en med mindre erfaring og en med mere erfaring – dog mindst 2 års projektledelseserfaring)
  • En tætpakket værktøjskasse inkl. forståelse for agil udvikling


Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedkontor i Ballerup – altså når du ikke arbejder hjemmefra, for vi er selvfølgelig helt med på, at fleksibilitet er vejen frem. Her får du 20 program-& projektleder og RTE profiler, samt en agile coach som dine nærmeste kolleger. Placeret organisatorisk lige under koncernledelsen har vi ansvar for eksekvering på den samlede program- og projektportefølje samt i vores agile udviklingsorganisationer (ART’er). Stemningen i teamet er god, og ambitionerne er lige så store som lysten til at dele viden og hjælpe hinanden. På den vis er vi et spejl af organisationen, for Topdanmark er bare et godt sted at være.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 20. november, 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte director for Eksekvering Mattias Noer på 2330 8316 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Mandag den 20. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Are you interested in driving high-profile strategic projects within Development and representing Development across the [xxxxx] value chain? Do you want to impact the strategic direction of..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you eager to drive financial and strategic analyses close to the center of decision-making in a global pharmaceutical company? Do you excel in analyzing financial performance metrics and transf..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you an experienced project manager with a passion for driving digital solutions? Do you thrive in a cross-functional and dynamic environment? Are you eager to improve and standardise processes?.
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. maj 2024 13
17. maj 2024 12
16. maj 2024 10
15. maj 2024 11
14. maj 2024 12
13. maj 2024 12
12. maj 2024 12
11. maj 2024 10
10. maj 2024 10
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 8
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 5
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3