Senior projektleder – gør en grøn forskel i store anlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle i projekter, der spiller direkte ind i den grønne omstilling?I Energinet bygger og fornyr vi de anlæg, som bliver hjørnestenen i omstillingen til fremtidens grønne energisystem, og her spiller du en vigtig rolle som tovholder og bindeled på vores store anlægsprojekter.
Så grib chancen og bliv en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen, og hvor du får rig mulighed for selv at planlægge din tid.”Vi har Danmarks bedste projekter og opgaver, du ikke finder andre steder. Vi tilslutter bl.a. solcelleparker og sikrer, at nettet er klar til fremtiden. Kort sagt realiserer vi projekter, der er nødvendige for at Danmark lykkedes med den grønne omstilling,” fortæller senior manager Teis Hedemand.Træd ind i et udviklende projektmiljøPå vores hovedkontor i Fredericia kan du se frem til at blive en del af en projektorganisation, der består af ca. 60 dygtige projektledere fordelt på 3 teams. Sammen byder vi velkommen til et godt, sammentømret og meget specialiseret projektmiljø, hvor der er stort fokus på faglighed og udvikling.
Her vil du indgå i et team på 15, der hver dag holder styr på trådene i projekter, der spænder lige fra nybygning af store internationale transmissionslinjer og -anlæg til større omstruktureringer og renoveringer i det eksisterende eltransmissionsnet.”Det er bare om at række ud til og bruge det fagmiljø, du bliver en del af. Vi kan alt i forhold til projektledelse, og teamet rummer det hele fra den nyuddannede tekniker til specialisten med årelang erfaring,” uddyber Teis.Styr vores komplekse projekter i målSom projektleder får du mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af anlægsprojekter. Det er større projekter, typisk af 2-6 års varighed, og du kan se frem til en meget afvekslende hverdag, hvor du – afhængig af størrelse – varetager 3-10 sideløbende projekter.
Dine opgaver vil derfor variere meget, da hvert projekt er forskellige steder i deres livscyklus og involverer forskellige fagspecialister, planlægningsprocesser og ikke mindst myndighedsforhold.Projekterne omfatter bygning, renovering og ”forskønnelse” af luftlednings- og kabelforbindelser i højspændingsnettet, samt bygning og renovering af stationer og stationskomponenter, fx transformere og GIS-anlæg. Du vil også skulle gennemføre anlægsprojekter i el-transmissionsnettet i samarbejde med vores nye turnkey-leverandører og eksisterende samarbejdspartnere.Sæt din erfaring med anlægsprojekter i spilVi er åbne for din baggrund, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og/eller erfaring inden for projektledelse i branchen. Det kan også være, du har en teknisk baggrund kombineret med struktureret projektledelseserfaring. Det vigtigste er, at du ved noget om anlægsprojekter og forstår kompleksiteten i samarbejdet med myndighederne.Derudover forventer vi, at du:
  • har en grundlæggende uddannelse inden for projektledelse
  • har solid erfaring som projektleder og med at håndtere store projektteams – måske har du også erfaring med personaleledelse
  • er fortrolighed med værktøjer som MS Project eller lignende
  • har en interesse for personlig udvikling inden for projektledelsesområdet
  • har gode forhandlingsevner
  • er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.
  • Som person er du desuden kendt for din metodisk til gang og gode fornemmelse for resultater og prioriteringer. Du ved, hvordan man motiverer andre og er vant til at operere i et åbent og projektbaseret tværorganisatorisk miljø.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen når vi finder den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager, Teis Hedemand på telefon +45 81 21 21 31.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Fredericia
    • Fredag den 27. oktober 2023

    Lignende jobs

    • Projektleder i Kolding

      Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
      • Projektleder
      • Kolding
      Få mere info
    • Projektleder i Esbjerg

      <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
      • Projektleder
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Projektleder i Sønderborg

      <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
      • Projektleder
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Projektleder i Esbjerg

      <p><em>Jylland, Danmark</em></p><p>Er du en erfaren projektleder eller projektchef med lyst til at stå i spidsen for klimatilpasnings- og vandprojekter, der gør en ree..
      • Projektleder
      • Esbjerg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    28. april 2024 3
    27. april 2024 3
    26. april 2024 3
    25. april 2024 3
    24. april 2024 4
    23. april 2024 4
    22. april 2024 5
    21. april 2024 5
    20. april 2024 5
    19. april 2024 5
    18. april 2024 5
    17. april 2024 5
    16. april 2024 4
    15. april 2024 4
    14. april 2024 4
    13. april 2024 4
    12. april 2024 4
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 4
    8. april 2024 4
    7. april 2024 5
    6. april 2024 6
    5. april 2024 6
    4. april 2024 6
    3. april 2024 7
    2. april 2024 6
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 5
    30. marts 2024 5
    29. marts 2024 5