Alsidig projektleder til spændende opgaver inden for spildevand og miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

På vegne af Provas, Haderslev forsyningsselskab, søger ReQT Consulting efter en ny projektleder

Er du nytænkende, og brænder du for projektledelse i en forsyningsvirksomhed og kommune med stort fokus på miljø og klima? Du tilbydes et alsidigt job i en driftig projektafdeling med brede rammer og fagligt udfordrende projekter, som spænder bredt over Provases fagområder. Du bliver engageret i projekter omhandlende alt fra større anlægs- og spildevandsprojekter til mindre opgaver for affald og genbrug.

Om Provas

Provas er Haderslev Kommunes forsyningsselskab. De leverer drikkevandet og håndterer spildevand, affald og genbrug for kommunens 56.000 indbyggere. Deres indsatser har stor betydning for vandmiljøet og sikrer en bæredygtig håndtering af spildevandet.

Provas er en moderne virksomhed med godt 80 ansatte. Omkring halvdelen arbejder i den fysiske drift, og resten arbejder overvejende på kontoret. Der er et fladt hierarki, så i dagligdagen er ”topledelsen” ikke et tydeligt begreb. Ledelsesstilen hos Provas er inddragende og støttende, og der er en tydelig involvering af medarbejderne, så alle udvikler sig med opgaverne og i fællesskab finder de bedste løsninger.

Om jobbet

I afdelingen ”Plan & Projekt” vil du indgå i et stærkt projektteam, der både giver plads til dygtige generalister og specialister, og som har stort fokus på at sikre et højt fagligt niveau og et godt samarbejde både internt og eksternt. Teamet består af planlæggere, projektledere, tilsyns- og driftsfolk som alle arbejder tæt sammen om planlægning, udarbejdelse og gennemførelse af projekter. Du vil arbejde meget tværfagligt og blive involveret i projekter bredt ud i organisationen, dog med mest vægt på områderne for spildevand og drikkevand. Nogle projekter er du selv ansvarlig for og styrer hele projektforløbet, hvor du sikrer fremdrift fra projektering til gennemførelse for til sidst at overdrage til driftsorganisationen.

Du bliver også involveret i større projekter, hvor du indgår i større projektgrupper. Et generelt kendetegn for Provas og afdelingen ”Plan & Projekt” er, at medarbejderne løfter i flok og har en stærk evne til i fællesskab at nå i mål med deres opgaver. Hverdagen er afvekslende og til tider uforudsigelig. Det kan være både spændende og udfordrende, men der er altid hjælp at hente hos kollegaer.

Om dig

Du er en dygtig projektleder med en bred faglighed. Du kan arbejde selvstændigt, men inddrager også gerne dine kollegaer og samarbejdspartnere, når der er behov for det. Du er altid nysgerrig på andres ideer, og du er ikke bange for at ændre standpunkt, hvis en bedre løsning bliver præsenteret. Du deler gerne din viden og hjælper dine kollegaer, når de spørger om råd.

Du er en engageret, selvstændig og ansvarsbevidst person med en bred faglighed og erfaring. Du har et stort overblik og kan håndtere mange opgaver ad gangen. Du er effektiv og struktureret i din håndtering af projekter, og du har erfaring med at planlægge, gennemføre og afslutte projekter i samarbejde med rådgivere, entreprenører, myndigheder samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Du nyder generelt en bred kontaktflade og trives i samarbejdet med andre, hvor i sammen når de fælles mål.

Yderligere om dig

  • Du har en relevant faglig uddannelse.
  • Du har gerne et kendskab til anlægs- og kloakarbejde.
  • Du er åben som person og god til at skabe relationer til andre.
  • Du er en stærk kommunikator og kan formidle din viden på flere niveauer.
  • Du har forståelse for at tænke på tværs i en virksomhed og involvere dine kollegaer.

Ingen kan alt, og meget kan læres. Når Provas ansætter, søger de dygtige mennesker. Det betyder, at de søger mennesker med god faglighed og stærke personlige egenskaber. Mennesker, der kan og vil udvikle sig sammen med andre.

Hos Provas tilbydes du:

Et spændende og afvekslende job i en velfungerende virksomhed. Du vil få dygtige kollegaer, som lægger vægt på sammenhold og samarbejde. Du vil opleve gode udviklingsmuligheder og en høj grad af frihed og fleksibilitet i løsninger af arbejdsopgaver.

Som virksomhed tager Provas ansvar, og man har en tydelig ambition om at involvere og samarbejde. Man understøtter en kultur med stærke relationer, der bygger op, og hvor der tages ansvar for hinanden, og hvor alle ser sig selv som ansvarlige for fællesskabet og deres fælles opgave.

Hos Provas er medarbejdernes udvikling og trivsel vigtig. Derfor tilbyder de flextid, og de har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde. Yderligere er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt en hel del personalegoder bl.a. sundhedsforsikring, kantineordning, frugt, kaffe, pausegymnastik, massagestol mv.

Interesseret?

Søg jobbet ved at uploade cv, ansøgning og øvrige dokumenter via knappen ”søg stillingen"

Ansøgningsfrist:

D. 01.04.2024

Vi forbeholder os dog rette til løbende at indklade kandidater til samtale, så tøv ikke med at søge stillingen allerede idag.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt, dog senest 01.06.2024.

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Projektleder”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail [email protected]

Henvendelse vedr. stillingen skal ske til konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, som varetager ansættelsesprocessen for Provas

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 31.03.2024
  • Projektleder
  • Haderslev
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Vetaphone A/S har travlt og er i god vækst. Derfor søger vi endnu en Projektleder, der skal have fokus på den interne koncept- og produktudvikling og implementering af projekter. Er du den erfa..
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Fredericia

    Stort vækstpotentiale – Nyoprettet stilling Jobbet: Med reference til ejeren og som en del af ledelsen, får du ansvaret for at lede, drive og udvikle en egenproduktion i en anlægsentreprenørv..
    • Projektleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Projektleder (praktik) i Vejle

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder i Sydjylland

    Har du lyst til at styre et internationalt projekt samt bidrage til effektiv projektimplementering og et godt samarbejde imellem partnerne? Og er du god til at kommunikere, skriftligt såvel som mun..
    • Projektleder
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
12. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1