Projektleder til digitalisering af processer i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Som projektleder til digitalisering af processer i kriminalforsorgen, får du muligheden for at være en del af og bidrage til en organisation, som begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Vi tilbyder dig en stilling som digitaliseringsprojektleder i kriminalforsorgen, hvor du ved at styre digitaliseringsprojekter, er med til at understøtte og sikre de bedste vilkår for organisationens medarbejdere, som driver landets fængsler og fører tilsyn med dømte i frihed. Vi har gode muligheder for individuel og fælles udvikling, som vi bl.a. sørger for ved at tilbyde en bred vifte af opgaver, nye opgaver samt muligheden for efteruddannelse/kompetenceudvikling.

Dine ansvarsområder
Du vil få ansvar for at lede og styre nogle af kriminalforsorgens større digitaliseringsprojekter. Projekter, der handler om at anskaffe og implementere nye digitale løsninger til at understøtte vores forretning til gavn for de indsatte og de ansatte.

Du vil indgå i det faglige fællesskab i kontoret Projekter og Portefølje, der har ansvar for at drive større forretningsvendte digitaliseringsprojekter og for at sikre et tværgående blik på den samlede it-portefølje. Din arbejdsmæssige dagligdag vil være tæt knyttet til de projekter, du kommer til at projektlede.

Du vil komme til at arbejde i et tæt samspil med ledere og medarbejdere internt i Center for IT og Digitalisering, og i resten af kriminalforsorgen.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har erfaring som projektleder i digitaliseringsprojekter. Du kan være en garvet projektleder eller have erfaring fra rollen som delprojektleder eller sporleder. Hvis du er mindre erfaren i rollen som projektleder, vil du blive tilknyttet en mere erfaren projektleder som mentor.

Vi forventer desuden, særligt at du:

  • Motiveres af at arbejde med digitaliseringsprojekter, der skal håndtere komplekse udfordringer.
  • Motiveres af opgaver, der har politisk fokus og mange interessenter.
  • Er nysgerrig, åben, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret.
  • Er ambitiøs og orienteret mod at skabe resultater.
  • Er analytisk og velstruktureret
  • Er velformuleret – både mundtligt og skriftligt
  • Er bekendt med og eventuelt certificeret i traditionelle projektledelsesmetoder som Prince2 eller IPMA.

Kendskab til projekter i offentlige organisationer og til Statens IT-projektmodel vil være en fordel, men er ikke en forudsætning.

Om jobbet
kriminalforsorgen er en stor driftsorganisation, som har brug for at få frigjort hænder til kerneopgaven, som er at arbejde med de dømte borgere, der er under kriminalforsorgen. Øget digitalisering af kriminalforsorgens processer har et stort potentiale for at bidrage til dette, og det er den opgave, vi har brug for din hjælp til. Du skal bidrage, til at kriminalforsorgens it-projekter gennemføres succesfuldt fra den første del af analysefasen til den endelige implementering.

Det involverer afdækning af forretnings- og kompetencebehov til projektet, identifikation af de rette profiler, der kan medvirke til gennemførelsen, etablering af en stærk projektorganisation, samt at medvirke til at projektet får den nødvendige fremdrift og kvalitet i forhold til den anvendte tid og økonomi, så projektet hurtigst muligt skaber den størst mulige værdi til forretningen. Derudover skal du bidrage til projektets kommunikation med omverdenen, fx styregrupper, business owners og projektdeltagere.

”kriminalforsorgen og Center for It og Digitalisering er en organisation med højt til loftet. Der er gode muligheder for at få indflydelse på de projekter, man som projektleder står i spidsen for. Samtidig samarbejder vi med en forretning, der gerne vil udvikle sig, hvilket er virkelig motiverende. Det gør, at man føler, at ens projekter rykker sig, og ens arbejde vil give værdi for forretningen og dermed organisationen”, fortæller en af projektlederne i kontoret.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation, der har en vigtig samfundsopgave. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver og projekter. Du vil få dedikerede og dygtige kolleger, som har en god omgangstone i et sundt arbejdsmiljø.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig i stillingen, og dine opgaver vil løbende blive tilpasset med henblik på at sikre den fortsatte udvikling.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Indplaceres sker efter kvalifikationer. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

  • Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
  • Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.
  • Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.
  • Du vil referere til chef for Projekter og Portefølje, Christel Boëtius.
  • Stillingen forventes besat snarest muligt.

Om os
Kontoret Projekter og Portefølje indgår i Center for IT og Digitalisering, der er er et af fem centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. Centeret har ca. 90 medarbejdere fordelt på fem kontorer og en centerstab, og centeret skal sikre drift og udvikling af de mange systemer, der understøtter kriminalforsorgens opgaver, samt et højt niveau af databeskyttelse og informationssikkerhed.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christel Boëtius på 72 55 44 98.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 31. januar 2023.

Vi forventer at indkalde til samtale i uge 6.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning, at du i forbindelse med en samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra Det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1