Koordinerende projektmedarbejder til [xxxxx]s byggeprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR gennemfører vi årligt mere end 600 anlægsprojekter indenfor vores forskellige forsyningsområder. Projekterne omfatter alt fra mindre vedligeholdelsesprojekter, til etablering af store forsyningsledninger, vandværker og kraftværker. Du vil derfor spille en vigtig rolle i fremtidens spændende projekter og være med til at realisere den grønne omstilling.

Administrativ understøttelse af den gode projektgennemførsel
Som Projektmedarbejder er du tilknyttet 1-2 store anlægsprojekter og aflaster projektlederen med forskelligartede projektopgaver. Du kommer til at være projektlederens go to person og højre hånd, samt agere sparringspartner på projekternes forskellige processer. Du vil også få til opgave at understøtte projektledelsen med diverse administrative opgaver.

Herudover bliver dine primære arbejdsopgaver som projektmedarbejder at:

  • Assistere projektlederen med mødekoordinering, opsamling på workshops, korrekturlæsning og referatskrivning
  • Facilitere forskellige projekt workshops f.eks. i forbindelse med risiko- og interessentkortlægning
  • Udarbejde præsentationer og tekster til projektledelsen samt nyhedsbreve og infoskrivelser, og håndtere interessent- og borgerhenvendelser, samt andre kommunikationsopgaver
  • Sikre overblik over dokumenter og sparre med projektledelsen f.eks. ifm. med udbudskoordinering
  • Planlægge og gennemføre sociale arrangementer f.eks. fejringer af milepæle, sæsonafslutninger mv.
  • Være Superbruger på forskellige systemer, der understøtter gennemførsel af projekterne

Projekterne strækker sig typisk over flere år, og du får dermed mulighed for at komme i dybden og blive godt forankret i disse projekter. Helt aktuelt er der blandt andet tale om et større spildevands- og skybrudsprojekt ved Harrestrup Å i Vanløse, hvor der skal bygges bassiner til, hvad der svarer til 4 x Runde Tårn ned i jorden.

Du vil i den første tid være ”føl” og tilknyttet en af de erfarne projektkoordinatorer i sektionen. Her vil du deltage i aktiviteter relateret til vedkommendes projekt samtidig med, at du stille og roligt får opbygget relationer og kommer ind i rollen.

Erfaring med projektarbejde og god forretningsforståelse
Vi forventer ikke, at du kan alt fra start og vi prioriterer at få klædt dig godt på, samt løbende sikre kompetenceudvikling. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med projektarbejde og kan lide at arbejde med projektstyring/assistance. Måske kommer du fra en lignende stilling, eller måske fra en stilling i rådgiverbranchen, entreprenørvirksomhed eller forsyningsbranchen.

For at lykkedes i stillingen forestiller vi os, at du kan se dig selv i følgende:

  • Du er imødekommende, tillidsskabende og en fortrolig sparringspartner
  • Du er opsøgende, viser engagement og klar på selv at initiere opgaver
  • Du har interesse i at påtage dig ansvar
  • Du har gode formidlingskompetencer, skriftligt såvel som mundtligt

Du befinder dig godt i support rollen og kan håndtere mange opgaver sideløbende, hvor du går til opgaverne med en positiv indstilling, både når du skal arbejde sammen med kolleger og når du har selvstændige opgaver.

11 engagerede kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af sektionen Koordination & Processer, som er en tværgående stabsfunktion i direktørområdet Byggeri & Anlæg. Sektionen understøtter de mange forskellige typer af bygge- og anlægsprojekter, ligesom vi også understøtter ledelsen i området.

Da vi er organiseret i en matrix organisation, ”udlånes” sektionens ressourcer til forskellige opgaver og projekter, af kortere og længevarende perioder. Behovene for understøttelse er varierende fra projekt til projekt. Vi prioriterer at dele viden og udveksle gode erfaringer på tværs. Vi har et godt internt samarbejde, hvor vi støtter hinanden, også selvom vi i hverdagen er på ”egne” projekter og opgaver.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 27. marts 2023. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Tanja Bergmann, på telefon 2795 4664 eller mail [email protected] Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi ønsker opstart den 1. juni 2023, men også gerne før, hvis muligt.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Mandag den 27. marts 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i København S

    <p>Har du mod på at drive vores spændende vejprojekter og bidrage til retning for den faglige udvikling i afdelingen? Vi søger en erfaren projektleder, der kan lede tværfaglige projektteams i..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>ERFARING MED PROJEKT- OG/ELLER BYGGELEDELSE INDENFOR FJERNVARME- OG KØLEPROJEKTER?<br><br>Ønsker du dig et job blandt mange gode kollegaer i et stærkt fagligt miljø, hvor d..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Brænder du for bæredygtighed og innovation inden for energisektoren?</p><p>Vi søger en Senioringeniør til vores afdeling for Fjernvarme og Energiproduktion. Her arbejder vi hve..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 9
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 5
1. april 2024 6
31. marts 2024 6
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7