Projektchef - anlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Har du lyst til at stå i spidsen for et antal projekter indenfor anlægsområdet i det Nordjyske? Vil du være en del af en af Danmarks største anlægsentreprenører, hvor du får stor indflydelse på dagligdagen og opgaverne?

Så er du måske den Projektchef, ARKIL A/S Aalborg søger.

Vi har brug for dig, der kan se dig selv i opgaver som:

  • Projektledelse af anlægsprojekter indenfor vejbyggeri, byggemodninger, kloakseparering, fjernvarme, vand, gas, jordarbejde etc.
  • Projektansvarlig såvel økonomisk som teknisk på dine projekter
  • Styring af økonomi, sikkerhed og KS på dine projekter, hvor du også har stort fokus på arbejdsmiljø
  • Vurdering og gennemgang af tilbud på nye opgaver
  • Udvælgelse af materialer, produkter og underleverandører - herunder kalkulation og forhandling af aftaler
  • Løbende kontakt, dialog og forventningsafstemning med bygherre
  • Tæt sparring med kollegaer i Aalborg og ARKIL´s øvrige afdelinger

DIN BAGGRUND
Du har nogle års erfaring som projektleder eller projektchef i entreprenørbranchen og har formentligt tidligere arbejdet med anlægsprojekter, fjernvarme, fiber, kloak, jord eller lignende. Du trives med at være ude på pladserne, men lægger samtidigt også vægt på sparring og koordinering med kollegaerne på kontoret. Du værdsætter en god og uformel tone og forstår at motivere og involvere dine kollegaer ved at være rollemodel for god adfærd. Du er troværdig og informerende og har også den nødvendige handlekraft til at sikre fremdrift.

Som person er du omgængelig, holder en ordentlig tone, har styr på dine ting og besidder en god portion købmandsskab. Du forstår vigtigheden af god økonomisk opfølgning på alle projekter og ser betydningen af månedlige staderegnskaber på igangværende projekter. Du har et fornuftigt IT niveau. Har du lyst til at arbejde med større projekter i andre dele af landet end Nordjylland, hører vi også gerne fra dig. Vi arbejder løbende med at udvikle bæredygtige løsninger indenfor vores fag, så har du erfaring eller interesse i den retning, er du også meget velkommen.

ARKIL TILBYDER:

Vi tilbyder ansættelse i en attraktiv landsdækkende entreprenørvirksomhed, hvor vi arbejder lokalt og decentralt. Du får store frihedsgrader og sparring til at løse dine opgaver, og vi tilbyder løbende kurser og andre udviklingsmuligheder. Arbejdsmiljøet er uformelt med vægt på godt humør og korte beslutningsveje. Vi har det godt sammen og lægger stor vægt på sociale aktiviteter, sammenhold, sparring og hjælpsomhed. Vi udvikler virksomheden ved at udvikle os selv og hinanden og holder fokus på ARKIL´s værdier.

Lønpakken er konkurrencedygtig og inkluderer god fast løn, god pensionsordning, fritvalgsordning, sundhedsordning og mulighed for firmabil på hvide plader eller kørselsgodtgørelse.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen.

OM ARKIL A/S

ARKIL er en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen, uanset køn, alder og etnicitet.

Læs mere om ARKIL her

ARKIL er én af Danmarks største entreprenørvirksomheder med godt 2200 ansatte og en omsætning på cirka 3 milliarder. Ledelsen og kontrollen med firmaet er forblevet på familiens hænder igennem tre generationer. Vi udfører alsidige entreprenørprojekter over hele landet for blandt andet Vejdirektoratet, BaneDanmark og landets mange forsyningsselskaber. På kontoret i Nørresundby håndterer vi primært anlægsarbejde. Vi sætter et solidt aftryk på landets infrastruktur, og vi håndterer alle slags forureningsoprensninger og asfalterer både kommunale og statslige veje. Vi har over 80 års erfaring som professionel, topkvalificeret og foretrukken samarbejdspartner for store offentlige og private bygherrer og rådgivere i hele landet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Nørresundby
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en projekteringsleder, der skal indgå som en del af vores tegnestue.Du vil blive omdrejningspunktet for koordinering af projektering på alle sager og et afgørende binde..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2