PTA og Projektleder, Ringkøbing (F/M/D)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Eagleburgmann KE A/S søger en PTA/Projektleder til vores Operation

Kan du tænke dig en hverdag med ansvar for PTA og projektopgaver, der spænder fra mindre LEAN eller CI-relaterede drifts-projekter til større, komplekse kunde- og investeringsprojekter? Er du optaget af at udfordre nuværende processer og implementere nye forbedrede måder at gøre tingene på, og er du god til at skabe relationer på tværs af afdelinger – så er det måske dig vi søger.

Eagleburgmann KE A/S beskæftiger globalt ca. 500 medarbejdere og har produktion/montage fordelt på 11 lokationer globalt. Vi er en markedsledende producent indenfor forskellige typer af kundetilpassede kompensatorer til industrien og siden 1963, hvor virksomheden blev grundlagt af Keld Ellentoft, har vi over årene specialiseret os indenfor vævskompensatorer, stålkompensatorer og gummikompensatorer.

Du sikrer fremdriften for projekter i operations- og supply chain

Eagleburgmann KE er i dag en af Europas førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af innovative og kundespecifikke metal kompensatorer. Virksomheden har produktion i bl.a. Danmark og det meste af verdenen og er særdeles ambitiøse omkring den fortsatte udvikling af virksomheden. Blandt andet derfor er der stort fokus på den løbende optimering og automatisering i driften og hele forsyningskæden.

Som projektleder refererer du til virksomhedens Head of Operations, og det bliver dit ansvar at sikre en effektiv eksekvering af projekter i den danske enhed. Udgangspunktet for projekterne er enten de løbende continuous improvement aktiviteter, driftsoptimeringer eller det kan være større kunde- eller investeringsprojekter, f.eks. inden for automatisering, digitalisering eller produktionsudstyr m.m. Der er med andre ord tale om nvesterings- og optimeringsprojekter i operations og hele supply chain.

Blandt dine hovedopgaver er at:

  • Gennemføre kunde- og investeringsprojekter og sikre, at alle projektfaser fra ide til implementering forankres i organisationen
  • Identificere og implementere optimeringsprojekter i produktion, lager og øvrig supply chain, både som projektleder, katalysator og projektdeltager
  • Styre projekternes tidsplaner, økonomi, compliance, risici og leverancer
  • Bidrage til continuous improvement arbejdet i forhold til bestående processer
  • Bidrage med afdækning og kvalificering af investeringsbeslutninger og -budgetter samt evt. leverandørudvælgelse
  • Indsamle og behandle data samt rapportere efter behov
  • Opdatere eksisterende og udarbejde nye proces- og arbejdsbeskrivelser (SOP'er) ligesom, du er medvirkende til at sikre dokumentationen på maskiner og teknisk udstyr er up-to-date.

Teknisk stærk og erfaren projektleder

Du har en relevant teknisk uddannelse, formentlig som ingeniør, maskinmester eller tekniker, og optimalt med et maskinteknisk fokus. Du har opbygget din erfaring i en produktionsvirksomhed – gerne i enten operations, vedligehold eller PTA. Derudover har du både erfaring og en veludstyret værktøjskasse i forhold til projektledelse og optimeringsindsatser. Du har med din erfaring demonstreret, at du kan skabe resultater igennem både større, komplekse investeringsprojekter og mindre optimeringsopgaver, f.eks. ved brug af LEAN Six Sigma redskaber, Kaizen og continuous improvement.

Den brede kontaktflade i dagligdagen betyder, at det er vigtigt, at du kender værdien af samarbejde på tværs af funktioner og fagligheder. Du kommunikerer åbent og tydeligt med dine interessenter på både dansk og engelsk, og du inddrager de rette erfaringer og kompetencer på rette tidspunkt i dine projekter. Du er systematisk, eksekverende og vedholdende i dine indsatser, og din gennemslagskraft bygger du på, at du tager ansvar, skaber overblik og finder fælles løsninger. Du formår, med andre ord, at opbygge tillid hos dine interessenter, og du samler naturligt kræfterne omkring projekterne.

Spændende karrieremulighed i en ambitiøs og succesfuld koncern

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for metal kompensatorer. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for metal kompensatorer til hele verdens marked. Virksomheden afdækker markedet og investerer hvor det giver mening i ny teknologi og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynet og aktiv på området.

Du får mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af værdikæden i en virksomhed, der arbejder professionelt og struktureret med både teknologi, processer, optimering og ledelse. Derudover træder du ind i en helt central rolle med indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden. Det tætte samspil med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af faglighed vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Arbejdsstedet er virksomhedens adresse i Ringkøbing, og der kan være mindre rejseaktivitet i forbindelse med projekter.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning.

Start dato: Hurtigst muligt. Vi har ingen ansøgningsfrist på vores ledige stillinger, da vi håndterer indkomne ansøgninger løbende. Stillingen tages af hjemmesiden, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål?

Eagleburgmann KE A/S

Kontaktperson: Head of Operations, Otto Meurer.

Tlf. nr.: +45 2236 2313/mail: [email protected]

Du kan læse mere om virksomheden på www.eagleburgmann.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgning sendes via link: https://freudenberg.wd3.myworkdayjobs.com/freudenberg-group/job/Ringkbing/Project-Manager--f-m-d-_R_00053287

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringkøbing
  • Tirsdag den 04. juli 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Projektleder
    • Brande
    Få mere info
  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Vestjylland

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknologiforståelse samt digitale og sociale kompetencerHvis du brænder for projektledelse og har lyst til at være med til at sikre, at Ringkøbing - Sk..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Lemvig

    Vi søger en projektleder, der kan varetage projektstyringen i vores boligsociale projekt ”Lemvig – Et godt sted at bo”Har du flair for at lave struktur, følge en plan, holder du et roligt over..
    • Projektleder
    • Lemvig
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1