Projektleder/Tekniker til udfasning af naturgas og udvikling af driften af varmeanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Vil du være med til at realisere Silkeborg Kommunes klimamålsætning – ved at sikre konvertering til grønnere forsyningsformer og udvikle driften af vores varme- og brugsvandsanlæg?

Silkeborg Kommune Ejendomme
Ejendomsstaben varetager bl.a. udvikling, drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomsportefølje på ca. 580.000 m2 efter principperne i Facility Management.

I mere end 10 år har det samlede ansvar for driften og udviklingen af de kommunale bygninger i Silkeborg været samlet i staben Ejendomme. Forudsætningerne er derfor på plads for at kunne konvertere og effektivisere driften af varmeforsyningen til ejendomsporteføljen. Igennem de seneste 10 år er vi også lykkedes med at reducere energiudgifterne med mere end 30%, og det gennemsnitlige energimærke for bygningerne er forbedret fra mellem D og E til mellem B og C.

Energirigtig drift og byggeri er med andre ord allerede en integreret del af driften, og vi har løbende indfriet de lokale politiske målsætninger og understøttet de nationale målsætninger.

Silkeborg Byråd har senest vedtaget en konkret understøttelse af målsætningen om udfasning af fossile brændsler til bygningsopvarmning i de kommunale bygninger. Det betyder en investering på 90 mio. kr. i årene frem mod 2030.
Du vil som projektleder stå i spidsen for denne indsats, som realiseres i samarbejde med kollegaer, rådgivere, forsyningsselskaber entreprenører og leverandører.

Driften af vores bygninger håndteres af driftspersonalet, men de overordnede strategier og ekspertise er forankret i et team af teknikere og ingeniører, der arbejder med driftsudvikling.
Du vil blive en del af dette team, som arbejder med at udvikle og energieffektivisere driften af de kommunale bygninger – og du forventes at tage ansvar vvs-området.
Teamet kendetegnes ved, at mange fagligheder arbejder sammen – og vi understøtter hinanden i vores fælles mål. Det være sig indenfor arbejdet med at nedbringe energi- og ressourceforbrug, vælge bæredygtige og totaløkonomiske løsninger, sikre en høj kvalitet i vores byggeri og skabe gode fysiske rammer.

Arbejdsopgaver
Du vil stå i spidsen for indsatsen med at konvertere naturgas-opvarmede bygninger til fjernvarme eller varmepumper samt fastlægge strategier for energirigtig drift af varmeanlæg, og sikre at disse eksekveres i organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Projektledelse af den samlede indsats med konvertering af gasfyr til fjernvarme eller varmepumper. Herunder den overordnede planlægning, budgetopfølgning samt afrapportering til ledelsen.
  • Planlægning og drøftelser med lokale fjernvarmeværker med henblik på kommende projekter.
  • I samarbejde med kollegaer sørge for udarbejdelse af strategi for driften af og kvalitetskrav til varmepumper.
  • Overordnet projektledelse af de enkelte konverteringsprojekter samt andre tekniske projekter med fokus på optimering af varmeforsyning.
  • Teknisk rådgivning af kollegaer i forbindelse med renovering og nybyggeri

Du lykkedes med opgaven når kollegaerne med tiden betragter dig som vores faglige fyrtårn indenfor varmeforsyning og drift af varmeanlæg. Du vil være omgivet af dygtige kollegaer, som alle brænder for udvikling af kvalitet og hvor den kollegiale sparring er en vigtig vej til personlig og organisatorisk udvikling.

Baggrund og kvalifikationer
Du har måske en installationsteknisk baggrund, som maskinmester, ingeniør, installatør, energiteknolog eller noget lignende.

Konkret ser vi gerne at du:

  • Brænder for den grønne omstilling og en bæredygtig bygningsdrift.
  • Har erfaring med planlægning og strukturering af projekter.
  • Har en systematisk og struktureret tilgang til problemløsning og planlægning.
  • Har både en teoretisk indsigt i, men også gerne praktiske erfaringer med drift og planlægning af varmeanlæg til større bygninger.
  • Har gode kommunikative evner og befinder dig godt med at lede en proces og drive en udvikling.
  • Lyst til at udvikle dig selv og kollegaerne omkring dig

Vi tilbyder:

  • En plads på holdet blandt en af Danmarks førende kommuner indenfor ejendomsdrift, og hvor der er høje ambitioner mht. energi- og klima
  • En rummelig arbejdsplads med høje forventninger til kvaliteten i de ydelser vi leverer til vores samarbejdspartnere.
  • Gode kollegaer med et højt fagligt niveau – hvor de gode løsninger skabes i team-samarbejdet, og hvor den uformelle omgangstone er kendetegnende.
  • Faglig sparring og udvikling af dine kompetencer.
  • Mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag, som veksler mellem skrivebord og vores bygninger, og hvor plads til fritid og familie vægtes højt – og hvor fleksibilitet ift. hjemmearbejde er en selvfølge.

Lyder det lige som et job for dig? Så se filmen her og få et endnu bedre indblik i at være ansat hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lars Thygesen på tlf. 2498 8669 på sms, hvorefter jeg ringer tilbage.

Ansøgningsfrist mandag 3. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 15 og 16.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Silkeborg
  • Mandag den 03. april 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Midtjylland

    Vi leder efter dig, der kan og vil lidt mere, end alle ”de andre.” For at forsætte vores vækstrejse, har vi brug for dig, der med din energi og erfaring kan styre vores energiprojekter sikkert i må..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Senior projektleder til ambitiøst byggeri i Nyborg Vil du stå i spidsen for opførslen af s..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Fagprojektleder for tømrer Vil du styre de gode tømreraftaler og sikre, at tømrerentreprisen når i mål? Vi udvider vores team af fagprojek..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 5
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5