Rekrutteringsfirma

Projektleder, Drift & Optimering - Mo-Ove Group

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Projektleder til drift og optimering hos Mo-ove Group (HB-Care / Dantaxi)


HB-Care og Dantaxi er samlet under Mo-ove Group, og de fleste af os kender begge selskaber som stærke varemærker – og tilsammen er der tale om Danmarks største mobilitetsvirksomhed indenfor persontransport og med bus- og taxidrift som de to vigtigste områder.

Vi søger til en redefineret rolle som projektleder i driften en erfaren specialist og projektleder i optimering og forbedring af ruteplanlægning, drift og finansiel performance i enkeltstående kontrakter – og samtidig søger vi en erfaren ildsjæl, som sammen med selskabets COO kan skabe synergier mellem to selskaber med mange ligheder og stort potentiale for vækst. For dig, der har ambitioner om at udvikle dig inden for ledelse, vil der udover projektledelse også blive mulighed for direkte ledelse af en medarbejder, der kontrollerer timer i selskabets time app.

Der bliver mulighed for at skabe synlige resultater, da du ”råder over” en flåde bestående af 1.900 taxier, 500 minibusser, flere end 1.000 selvstændige taxivognmænd samt 550 chauffører ansat til busdriften, 175 medarbejdere i administrationen og 6 mekanikere på egne værksteder. Udover mange tusinde passagerer hver dag er der også mere end 4.000 virksomheder, som benytter sig af HB-Care / Dantaxi.

Som projektleder bliver du en del af Mo-ove Group i en forretningskritisk rolle, og hvor du får lejlighed til at lære forretningen at kende fra A-Z. Rollen kan også blive et springbræt videre ud forretningen. Med afsæt på hovedkontoret i Bagsværd vil du rapportere til selskabets COO og blive en del af driftens ledergruppe. Der vil også være en tæt interaktion og samarbejde med regionskontorer og vognmænd på tværs af Danmark.

Jobbet


De overordnede mål er flere, da der både er et udviklende driftselement samt opfølgning og optimering af eksisterende kontrakter (rammeaftaler), og derudover vil der være opgaver derimellem. Et mål vil være at yde dataunderbygget sparring til COO, CCO, regionschefer og økonomiafdelingen og dermed bidrage til at sikre en effektiv og stabil drift. Her vil du blive en vigtig medspiller, når kontrakter skal vurderes, indgås og implementeres. Et andet mål vil være kontinuerligt at identificere optimeringsmuligheder i kontrakter og på tværs af hele driften, hvor problemstillinger som potentielle flaskehalse, brug af eksterne vs. interne chauffører samt kort- og langsigtede planer skal kortlægges og eksekveres.

Tilbagevendende opgaver kan være, at:

  • supportere ved optimering af planlægning.
  • agere projektleder ved implementering i driften af vundne udbud/kontrakter.
  • analysere og rapportere data samt trække rapporter ud fra systemer, der skal danne grundlag for forretningssupport til bl.a. udbudsafdeling, regionschefer, økonomi og ledelse.
  • Udarbejde profitanalyser og følge op på mål, der er tilknyttet driften.
  • sikre et kontinuerligt fokus på forbedringer og optimering af drift og kontraktperformance.
  • Ledelse og udvikling af en medarbejder samt drive fremdriftsorienteret projektledelse.

Profilen


Udover at være analytisk stærk, god til at skabe relationer og evne at skabe tillid i forretningen, så forestiller vi os også, at du balancerer en stor selvtillid med en ydmyg tilgang og lyst til at udvikle dig inden for ledelse. Du skal brænde for at blive en nøgleperson og bindeled mellem ledelse, salg, økonomi og drift, og anerkende at dine interessenter er afhængige af dine input og analyser til at træffe de rette beslutninger. Du har selvfølgelig et skarpt øje for optimering; dette både ift. omkostnings- og planlægningsoptimering ifm. implementering af vundne udbud/kontrakter samt hvordan tekniske og menneskelige processer kan optimeres. Dine vindende, sælgende og unikke personegenskaber kombineres med erfaring inden for følgende:

  • En vis videregående uddannelse, som har styrket analyseevner og forretningsforståelse.
  • Knivskarp på Excel, da meget opfølgning ligger heri.
  • Finansiel forståelse ift. at kunne følge op på driftsresultater samt at kunne analysere og efterkalkulere komplekse kontrakter.
  • Erfaring med projektledelse og -styring uden at være en rendyrket projektleder.
  • Din erfaring kan komme fra en rolle som projektleder i en (rute-)planlægningsafdeling eller som planlægningschef eller teamleder i logistik / ruteplanlægning.

Hvorfor søge?


Det skal du fordi, at du får mulighed for at arbejde med landets største mobilitetsvirksomhed, hvor der er mulighed for at gøre en synlig forskel i performance og drift – både i relation til, hvordan kontrakter implementeres, og hvordan processer eksekveres. Du kan med din dybe erfaring i ruteplanlægning og procesforståelse bidrage til, at Mo-ove Group får optimal udnyttelse af kontrakter og leverer en unik kvalitet og service til deres kunder. Du bliver eksponeret for seniorledelsen, får mulighed for personaleledelse samt får taletid i relation til dine synspunkter på, hvordan der skabes en effektiv drift.

Kontaktinformation


For mere information er du velkommen til at kontakte Annette Timmermann fra Hudson Nordic på telefon +45 70 27 77 33 eller mail [email protected]. Hudson Nordic håndterer rekrutteringsprocessen sammen med Mo-ove Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Fri kontakt
    Kan du koordinere mellem alle parter af et byggeprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter? Kleven & Partners Rekruttering søger for NCC. Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter.
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you motivated by making a difference and being part of a team of ambitious talents with diverse backgrounds? Would you like to drive complex improvement projects across our manufacturing sites .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Do you want to drive change and sustain a value driven Data Science organisation? Are you looking for a position in which you will support setting direction, and drive value generation and prioriti..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    x Do you want to help implement, validate and maintain equipment and connected IT? Are you an academic, a Bachelor or Master, with focus on problem solving and maintenance, ready to take responsibi..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. april 2024 184
25. april 2024 177
24. april 2024 178
23. april 2024 171
22. april 2024 171
21. april 2024 173
20. april 2024 176
19. april 2024 179
18. april 2024 171
17. april 2024 170
16. april 2024 170
15. april 2024 180
14. april 2024 182
13. april 2024 181
12. april 2024 184
11. april 2024 178
10. april 2024 167
9. april 2024 166
8. april 2024 166
7. april 2024 188
6. april 2024 194
5. april 2024 195
4. april 2024 187
3. april 2024 187
2. april 2024 193
1. april 2024 208
31. marts 2024 217
30. marts 2024 219
29. marts 2024 220
28. marts 2024 221
27. marts 2024 222