Rekrutteringsfirma

Projektleder til fjernvarmeprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Priess er fortsat i meget kraftig vækst og søger en projektleder til fjernvarme til afdelingen i Herning for at kunne supportere denne vækst. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med en ambition om at blive europamestre. Har du en personlig ambition om at gøre en forskel, tør du sigte højt, og er du klar til at bidrage til den fælles indsats, så kan du blive den næste på holdet.

Projektledelse – en central rolle i Priess District Heating
Priess District Heating leverer turnkeyløsninger indenfor for eksempel pumpe- og boosterstationer, vekslerstationer og lignende til fjernvarmeværker og forsyningsselskaber. Som projektleder vil dit primære ansvar være, at sikre kundeprojekterne føres effektivt, rettidigt og omkostningsbevidst igennem projektfaserne fra produktspecifikation, produktion til idriftsættelse. Du deltager i dele af salgsprocessen og får en overlevering af projektet, når salgskontrakten er på plads. Du driver herefter projekterne igennem de forskellige projektstadier i henhold til Priess’ projektmodel indtil overlevering til kunde.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Planlægning, projektering og udførsel af projekter
  • Ressourcestyring herunder fordeling og prioritering af opgaver
  • Teknisk sparring og support med interne og eksterne interessenter
  • Ansvarlig for risikovurderinger samt test- og kontrolplaner
  • Ansvarlig for projektindkøb
  • Ansvarlig for idriftsættelse og indkøring af anlæg
  • Opsamling og strukturering af teknisk dokumentation
  • Budget opfølgning og afrapportering
  • Bidrage til videreudvikling af projektmodel og -proces

Du får et job med stor kontaktflade til interne kolleger og eksterne interessenter. Arbejdsplads vil blive på montagesitet i Herning. Der skal forventes ca. 40 rejsedage om året, hvoraf flere vil være ud/hjem samme dag. Reference er til Business Unit Manager.

Om dig
Der søges først og fremmest en teknisk stærk projektleder, der har min. 5 års erfaring med projektledelse af tekniske anlæg meget gerne fra fjernvarmeanlæg eller lignende. Denne person skal have et erfaringsgrundlag, så personen efter introduktionsperioden er selvkørende i projektledelse. Hvis du har en mere generel projektledelseserfaring med tekniske projekter, men ikke lige fra fjernvarmeanlæg og/eller ikke har 5 års erfaring endnu, så modtager vi også gerne din ansøgning.

Vi ser gerne, at du har en teknisk uddannelse som maskinmester eller ingeniør. Erfaring med love og standarder indenfor elektriske installationer og trykbærende anlæg er en fordel, ligesom det er en fordel, hvis du har kendskab til PI-diagrammer, P-FMEA, D-FMEA samt DFM&A.

Som person trives du i den koordinerende rolle, og er god til at sætte retning samt drive projekterne videre i henhold til aftalte mål. Du har overblik, arbejder struktureret og formår at gå i detaljen efter behov. Der bliver en stor kontaktflade, og derfor skal du være dygtig til at kommunikere og have evnen til at få andre til at arbejde for dig.

Afhængigt af projekternes størrelse vil du typisk arbejde på 10-12 projekter pr. år og flere parallelt. Projekterne kan variere lige fra få måneder til 3 år fra indledende kundedialog til levering – men generelt vil de typisk ligge på ca. 6 måneder. Motiveres du af at få ting afsluttet, er der derfor gode muligheder for at stimulere afsluttertalentet.

Det forventes, at du er stærk i anvendelse af ERP-systemer (virksomheden anvender Navision) og i Office pakken. Engelsk skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau er et krav.

Priess tilbyder
Du tilbydes en spændende stilling i et uformelt miljø, der arbejder målrettet på at optimere virksomheden og klargøre den til kraftig vækst. Væksten er baseret på løsninger til den grønne omstilling, og du kommer derfor til at arbejde for en mere bæredygtig verden. Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling, og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”. Dermed kan du også se frem til at blive europamester sammen med dine kollegaer, når målene er indfriet. Priess tilbyder tand- og sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Priess District Heating A/S er leverandør af turnkeyløsninger indenfor for eksempel pumpe- og boosterstationer, vekslerstationer og lignende til fjernvarmeværker og forsyningsselskaber. Læs mere på priess.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vinderup

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg

    Grib chancen for at være frontløber i den grønne omstilling og spille en nøglerolle i udrulningen af ladestandere i hele Danmark. Dette job er din mulighed for at bidrage til en bæredygtig fremtid .
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en projekteringsleder, der skal indgå som en del af vores tegnestue.Du vil blive omdrejningspunktet for koordinering af projektering på alle sager og et afgørende binde..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1