Specialkonsulent til Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse, Psykiatrien [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Din unikke chance
Vi tilbyder nu en unik chance for, at du kan være med på vores udviklingsrejse med at skabe en forbedringskultur, hvor alle medarbejdere og ledere arbejder systematisk med løbende forbedringer i hverdagen. Vi søger en specialkonsulent, der har erfaring med at udvikle en forbedringskultur. Du skal være med til at udarbejde strategien og indgå i arbejdet med de enkelte indsatser. Der vil derfor være gode muligheder for at præge udviklingen og arbejde langsigtet med mulighed for at være med til at skabe meningsfulde resultater.

Psykiatrien Region Sjælland er et moderne psykiatrisk sygehus, der leverer udredning og behandling af høj kvalitet i hele regionen. Gennem forbedringsarbejde, målstyring og uddannelse vil vi løbende forbedre kvaliteten for patienter og pårørende. Samtidig skal det være et godt sted at arbejde for både medarbejdere og ledere.

Dine arbejdsopgaver:

  • Undervise og træne ledere og medarbejdere i kvalitets- og forbedringsarbejdet. Fokus vil være på værktøjer og metoder, men også ledelse og systemer, der kan understøtte den kulturforandring som vi ønsker i Psykiatrien.
  • Ledelsessparring og coaching.
  • Facilitere workshops og forandringsprocesser på alle niveauer i Psykiatrien.
  • Projektleder på tværgående strategiske indsatser med fokus på at videreudvikle en forbedringskultur.
  • Understøtte vidensdeling og læring på tværs af Psykiatrien og andre organisationer.
  • Indgå i relevante teams/fora i Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse samt bistå med sekretariatsbetjening, udviklings- og opdateringsopgaver samt øvrige opgaver i afdelingen.

Din profil
Du har en samfunds- eller sundhedsfaglig uddannelse, solid konsulenterfaring fra en større organisation, gerne indenfor psykiatrien eller sundhedsområdet. Du har dokumenterede resultater med at undervise og træne ledere i forbedringsledelse og forbedringsmetoder og værktøjer. Derudover er det vigtigt, at du har konsulentværktøjskassen på plads, så du kan facilitere udviklings- og forandringsprocesser.

Det er afgørende for at lykkes, at du er nysgerrig, lydhør og relationel stærk. Du er god til at samarbejde på alle organisatoriske niveauer. Du har interesse og respekt for kollegers faglige synspunkter, som afspejles i opgaveløsningen.

Afdeling for kvalitet, forbedring og uddannelse
Vi er en nyetableret afdeling, hvor der er samlet 12 dygtige medarbejdere, som skal understøtte Psykiatriens satsning på at arbejde mere som ét sygehus, der systematisk søger at forbedre kvaliteten, arbejdsgangene og medarbejdernes kompetencer.

Afdelingen er ansvarlig for udviklingen af forbedringsarbejdet i hele Psykiatrien, herunder at sikre at forbedringsværktøjerne anvendes i alle relevante tiltag og at afdelingerne tilbydes den fornødne oplæring og sparring i forhold til arbejdet.

Vi vil gerne være en afdeling præget af et godt samarbejde og arbejdsmiljø og hvor der er høje faglige ambitioner og gode udviklingsmuligheder.

Hvad tilbyder vi, hvis du griber chancen?
I Psykiatrien er du med til at redde mere end liv og gøre en meningsfuld forskel for borgere med psykisk sygdom og deres pårørende. Så grib denne unikke chance for at arbejde i et stærkt fællesskab i en stilling med en stor grad af frihed og mulighed for at opnå resultater.

Vi er en arbejdsplads båret af gensidig tillid, respekt, arbejdsglæde og lav medarbejderomsætning. Vi har en flad struktur med let adgang til Psykiatriledelsen.
Du sikres en grundig introduktion via vores onboardingprogram, som bl.a. indeholder tildeling af mentor, løbende udviklingssamtaler m.v.

Du vil opleve mulighed for stor fleksibilitet ift. balancen mellem dit arbejdsliv og privatliv fx hjemmearbejde, brug af virtuelle løsninger mv. Du aflønnes iht. gældende overenskomst med individuelle tillæg, der afspejler dine kvalifikationer.

Næste skridt
Du kan rekvirere en stillingsbeskrivelse ved at sende en mail til: [email protected]. Har du lyst til at komme på besøg eller blot høre mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef Jonas Balslev Grage på mobil 2149 2964.

Ansøgningsfrist: 25. juni 2023 – samtaler afholdes den 27. juni 2023 fra kl. 9.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Søndag den 25. juni 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Fast stilling som distriktspsykiatrisk sygeplejerske 32 timer til F-ACT team målrettet patienter med affektive lidelser, herunder pakkeforløb. En af vores dygtige sygeplejersker har valgt at sø..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Holbæk

    Vi udvider vores psykolog/psykiatri team og søger derfor en specialpsykolog i psykiatri og en psykiatrisk overlæge (psykiater), som vil være med til at videreudvikle den psykiatriske funktion i vor..
    • Psykolog
    • Holbæk
    Få mere info
  • Psykolog (vikar) i Slagelse

    Vil du lære psykiatrien at kende og ønsker du, at få en fod indenfor? Så søger vi timelønnede vikarer til et ikke fast timetal på afsnit SL2. Erfaring med psykiatri ikke et krav, men vi ser..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1