Beskrivende radiograf

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Beskrivende radiograf

Billeddiagnostisk Afdeling, SUH, Holbæk

Er du uddannet beskrivende radiograf, og har du lyst til at være en del af et velfungerende beskriver team har vi en ledig stilling. Beskriver teamet består af 2 beskrivende radiografer, der har brug for en kollega mere.

Vi søger en engageret og energisk beskrivende radiograf, som har gode samarbejdsevner både indadtil og udadtil i organisationen, Èn som vil være med til at tage ansvar for udvikling af afdelingens kvalitets arbejde, være faglig sparringspartner for radiografer og deltage i undervisning af både radiografer, radiografstuderende og yngre læger. Er du god til at tage teten og ansvar er du måske lige den vi søger.

Lidt om os:

Billeddiagnostisk afdeling på Holbæk Sygehus er en del af den samlede radiologiske afdeling i Region Sjælland. Vi har fælles øverste ledelse med lokal ledelse på hver matrikel. Dette giver et tæt samarbejde i hele organisationen med mulighed for sparring og kvalitetsløft.

På Holbæk Billeddiagnostiske afdeling er vi ca. 60 ansatte, heraf 37 radiografer og 2 SSA i plejegruppen og 2 beskrivende radiografer.

Billeddiagnostisk Afdeling, Holbæk Sygehus varetager den radiologiske betjening af indlagte og ambulante patienter, samt patienter fra primærsektoren og patienter henvist via det frie sygehusvalg. I alt udfører vi ca. 85 000 undersøgelser på årsbasis.

På Holbæk har vi 3 konventionelle rum, 3 CT skannere, 2 MR skannere, og 2 Ultralydsrum og 1 gennemlysningsrum. Derudover har vi 2 konventionelle rum og 1 CT skanner på Kalundborg Sundheds-og Akuthus, samt 2 konventionelle rum på Sundhedscenter Odsherred.

Som beskrivende radiograf har du ansvaret for selvstændigt at beskrive og godkende røntgenbilleder af det perifere og axiale skelet, afholde akut-konference, visitere akutte undersøgelser fra praksis, og være med til daglig billedgennemgang for personale, både radiografer/studerende og yngre læger.

Beskriver delen udgør ca. 60 % af din arbejdstid. Den resterende tid arbejder du i afdelingens rum og deltager i det 3 skiftede vagtrul. Der er mulighed for individuelle ønsker til vagtrullet.

Vi tilbyder

  • Fantastiske kolleger og har et godt arbejdsmiljø
  • Godt tværfagligt samarbejde
  • Et fagligt udviklende miljø, hvor vi har fokus på kvalitet
  • Indflydelse på egen hverdag/frihed under ansvar
  • Alle former for almen radiologi, gennemlysning, CT-skanning og ultralyd
  • Kvalitetssikring og – udvikling i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel
  • Humor og godt humør

Hospitalet er centralt placeret i forhold til transport. Der er gode parkeringsforhold.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen og arbejdsforhold er du velkommen til at kontakte funktionschef Tina Birkemose ([email protected] 59 48 47 82)

Din ansøgning
Din ansøgning skal indeholde oplysninger om uddannelse og hidtil erfaring. Ansøgning samt CV skal sendes elektronisk og være os i hænde senest mandag d 13.februar 2023.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 8


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Radiograf", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Radiograf
  • Holbæk
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

  • Radiograf i Holbæk

    Radiograf til Holbæk billeddiagnostiske afdeling. Er du vores nye kollega? Vi søger en dygtig og engageret radiograf til fast stilling på BDA billeddiagnostisk Afdeling, Holbæk Sygehus. BD..
    • Radiograf
    • Holbæk
    Få mere info
  • Radiograf på Midt-og Vestsjælland

    Radiograf til Nykøbing F. Sygehus Er du radiograf og på jagt efter de bedste kollegaer, så har vi pladsen til dig. På afsnittet for Røntgen og skanning Nykøbing Falster tilbyder vi en masse..
    • Radiograf
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Radiograf i Roskilde

    Radiograf til Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste og hyggeligste røntgenafdeling – så har vi jobbet til d..
    • Radiograf
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som radiograf i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte radiograf i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal radiograf.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte radiograf over tid

Dato Alle jobs som radiograf
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1