Receptionist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er det vigtigt for dig at løse opgaver som skaber glæde og tilfredshed og kan du gøre det med et smil og professionel udstråling, så er det præcis dig vi går og leder efter.

Hvem er vi?

Facility Service er en afdeling på 6 dedikerede kolleger, som vil gøre deres bedste hver eneste gang for at tilfredsstille de behov som husets brugere har. Vi løser alt fra bl.a. kantinedrift, reception og omstilling, vedligeholdelse af huset, til kvalitetskontrol af den daglige rengøring. Vi løser alle opgaver som huset måtte have behov for, store som små. Vi er ansigtet udadtil og ofte det første folk møder, hvad enten det er i telefonen eller i direkte kontakt.

Vores mål er: Når huset er glade, så er vi glade.

Dine opgaver

Du bliver central i afdelingen, da du kommer i berøring med alle vores opgaver og møder alle husets brugere.

Du er ansvarlig for receptionens opgaver og har mulighed for at videreudvikle på dem, herunder vores nye omstillingsbord, så vi kan modtage og omstille opkald bedst muligt hele tiden.

Endvidere vil dine primære opgaver være:

  • Daglig pasning af receptionen og omstillingsbordet – samt vedligehold og opdatering af relevante procedurer i relation til receptionen
  • Ansvarlig for indkøb af kontorartikler og lagerstyring
  • Ansvarlig for receptionens sider på Insite (DRC´s intranet)
  • Check af mødelokaler
  • Sikre håndtering af regler omkring adgangskontrol for gæster til huset og indgå i evakueringsteam
  • Pakke- og posthåndtering – modtagelse/pakning og afsendelse
  • Assistere Facility Manager med ad hoc opgaver

Din profil

Det er vigtigt at du fremstår imødekommende og hjælpsom og sætter en ære i at servicere. Du har flere års erfaring som receptionist og gerne flere års erfaring med administrative opgaver. Du har empati og er i stand til at arbejde selvstændigt og proaktivt. Alle medarbejdere hos DRC - Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

Vi forventer desuden at:

  • Du har mindst 3-4 års erfaring indenfor området
  • Dit servicegen smitter, du tager ansvar og følger opgaverne til dørs, og er opsøgende når du oplever der er behov for det
  • Du er udadvendt, smilende og god til at kommunikere med kolleger på alle niveauer, både mundtlig og skriftligt på både dansk og engelsk
  • Du udviser et sundt købmandskab og er god til at sætte dig ind i husets og kollegers behov
  • Du er fleksibel og løsningsorienteret
  • Du er fortrolig med MS Office pakken

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i et uformelt arbejdsmiljø med alsidige opgaver, et højt tempo og mange udviklingsmuligheder såvel ansvarsmæssigt som fagligt. Derudover har vi fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med både respekt og humor.

Startdato: 1. maj 2023

Arbejdssted: Borgergade 10, 1300 København

Løn- og ansættelsesvilkår: Vilkår er i henhold til gældende overenskomst indgået mellem Dansk Flygtningehjælp og HK.

Stillingen er permanent og 37 timer om ugen. Arbejdstider er 8.25-16 mandag – torsdag og 8.25-15 fredag.

Ansøgningsproces

Stillingen kan kun søges online på www.drc.ngo under Ledige Stillinger. Du er velkommen til at kontakte Marie-Louise Lotz på +45 3373 5113 for flere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist: 13. marts 2023

Da det er vigtigt for os at besætte denne stilling hurtigst muligt, forbeholder vi os retten til at interviewe kandidater før ansøgningsfristen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11 og 12 i Borgergade 10.

Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København

Lignende jobs

  • Receptionist i København Ø

    Fri kontakt
    Receptionist til København. Dit smil er smittende, og du nyder at møde mange forskellige mennesker hver eneste dag. Du føler, at du er i dit rette element, når dit smil og din imødekommenhed er det første vores kunder, gæster og kollegaer møder, når de træder ind ad døren.
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info
  • Receptionist (elev) i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Bellagroup er blandt de største hospitality virksomheder i Danmark, på to forretninger: venues og hoteller. Venue-delen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella S..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i København over tid

Dato Alle jobs som receptionister
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 17
24. april 2024 15
23. april 2024 14
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 12
15. april 2024 12
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 11
9. april 2024 13
8. april 2024 13
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 13
4. april 2024 12
3. april 2024 12
2. april 2024 13
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 13
29. marts 2024 14
28. marts 2024 13

Værd at vide når du søger job som receptionist i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer