Finansbogholder - Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ejstrupholm

FINANSBOGHOLDER - CONTROLLER TIL OK Snacks A/S

Gennem mere end 40 år, har OK Snacks A/S leveret snacks produkter til danske såvel som internationale kunder og er i dag Danmarks største leverandør af snacks produkter til private label kunder, men har også en række egne brands. De vokser fortsat, og søger derfor til snarlig tiltrædelse en Finansbogholder/ Finanscontroller til at styrke deres økonomiafdeling.

Ansvarsområder og opgaver

Deres kommende kollega i økonomiafdelingen, skal have erfaring og særdeles gode regnskabsmæssige kompetencer. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, som indeholder et bredt et ansvarsområde indenfor regnskab og økonomi, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med både det overordnede regnskab, og at være langt nede i detaljen.

Økonomiafdelingen hos OK Snacks A/S består lige nu af 4 dedikerede mennesker, der arbejder tæt sammen om at sikre at OK Snacks A/S også har styr på økonomien.

Dine opgaver kommer især til at omfatte:

  • Bogføring
  • Afstemninger
  • Moms
  • Kalkulationer
  • Analyse og budget
  • Periode- og årsafslutninger
  • Bidrage til optimering af forretningsgange og processer i regnskabsfunktionen

Om dig

Du må meget gerne have solid erfaring fra en lignende stilling og praktisk erfaring med opgaver indenfor finansbogholderi. Det vil være en fordel med en bred baggrund fremfor meget specialiseret erfaring, da opgaverne favner bredt.

På det personlige plan, betyder det meget for OK Snacks A/S, at du

  • har en positiv indstilling, er imødekommende, smilende og udadvendt
  • arbejder vedholdende og elsker at se resultater af din indsats
  • har initiativ, gå-på-mod og er omstillingsparat
  • har erfaring med Navision
  • har gode MS Office kundskaber især Excel

Det vil være en stor fordel, hvis du er uddannet indenfor bogholderi, finansregnskab og økonomistyring, suppleret af flere års relevant erhvervserfaring.

For at lykkes i stillingen, er det afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og ansvarsbevidst, samtidigt med at du er en teamplayer, der bidrager aktivt til økonomiafdelingens fælles mål og opgaveløsning. Du har en naturlig interesse i, og sans for at forbedre/ optimere dagligdagens processer og forretningsgange.

Virksomheden tilbyder

OK Snacks A/S er en virksomhed i vækst, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, hvis du selv viser initiativ og tager ansvar. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne kolleger.

Du tilbydes attraktive ansættelsesforhold, herunder div. personalegoder, kantine- og sundhedsordning, mulighed for efteruddannelse/opkvalificering mv.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Der afholdes løbende samtaler og vi tager stillingsopslaget ned, når vi har fundet de rigtige medarbejdere.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringspartner, John Pagaard fra Human Factor ApS på tlf. 20 90 49 70.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Bemærk at annoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Vi glæder os til at modtage et fyldestgørende CV samt en motiveret ansøgning fra dig. Human Factor ApS garanterer fuld diskretion og vi indhenter ikke referencer uden dit vidende herom. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview, så skynd dig at sende din ansøgning ved at trykke på nedenstående link.

Om virksomheden

OK Snacks A/S ligger i Ejstrupholm, beskæftiger 170 engagerede medarbejdere og er blandt andet den største producent af private label snacks i Danmark. OK Snacks A/S er desuden en af verdens største producenter af flæskesvær, og eksporterer deres kvalitetsprodukter til glade forbrugere i mere end 40 forskellige lande. Deres produktion foregår fuldautomatisk med moderne overvågningsudstyr og med anvendelse af de nyeste teknologier.

Læs mere om virksomheden på www.ok-snacks.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ via https://www.jobmidt.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c25304ab)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ejstrupholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Ejstrupholm
  • Torsdag den 09. marts 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Holstebro

    Så vil vi gerne høre fra dig! Vi har nemlig behov for at styrke vores hold med en ny kollega, der kan bidrage til vores regnskabsmæssig faglighed i Midt- og Vestjyllands [xxxxx]kreds. Vores ho..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Brænder du for at arbejde med data og ledelsesinformation? Har du en god tal- og systemforståelse og solide formidlingsevner? Så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt og soc..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Bliver du motiveret af at analysere, udvikle og drive aktiviteter og projekter i mål? Trives du i dialog og samarbejde med flere interessenter, er du resultatorienteret og ser optimeringsmuligheder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Er du knivskarp på lønområdet? Og vil du være med til at drive, optimere og udvikle processerne i en lønafdeling i en stor, international virksomhed med mange kontaktflader? Så er det netop dig, vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Ejstrupholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Ejstrupholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0