Debitorbogholder/AR Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Georg Jensen A/S søger en erfaren debitorbogholder/AR Controller til Georg Jensen’s moderselskab, der er en del af finansafdelingen i vores HQ. Primært fokus for denne stilling vil være håndtering af den daglige kunderelaterede bogføring og regnskabsadministration for Georg Jensen A/S med mulighed for at sparre med de øvrige kollegaer i afdelingen. Stillingen rapporterer til Head of Accounting. Global Finance i Georg Jensen omfatter regnskab for både vores hovedkvarter og datterselskaber i Shared Service Center (SSC), økonomi- og forretningsstyring, samt koncernens Treasury-funktion. Global Finance beskæftiger ca. 18 medarbejdere, alle placeret i de store omgivelser på Frederiksberg i København nær metroen og med rigtigt gode parkeringsforhold.

Vi har en bred kontaktflade nationalt såvel som internationalt, og vores dagligdag er præget af forandringer, højt tempo og med en vis portion humor. Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt, men der kan forekomme merarbejde i spidsbelastningsperioder. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi kan tilbyde:

Bliv del af vores ikoniske firma med et stærkt brand og en kultur bygget på en dyb og rig arv af skandinavisk design og håndværk. Vores arbejdsmiljø er positivt, ærligt, humoristisk og dynamisk med højt kvalificerede kollegaer fra Accountants, Controllere og specialister, til kollegaer fra andre dele af organisationen i en international atmosfære, med fleksible mødetider, mulighed for hjemmearbejde og løn efter kvalifikationer. Vi tilbyder en udfordrende stilling i en international virksomhed, hvor du får stor mulighed for et bredt samarbejde, samt skabe værdi for kollegaer, forretningspartnere og virksomheden, ligesom der vil være hjælp og sparring at hente, fra kollegaer i afdelingen og udviklingsmuligheder er bestemt tilstede, såfremt behovet skulle opstå.

Stillingen:

Kriterierne for succes i denne position, vil være at sikre, at alle processer og deadlines håndteres med rettidig nøjagtighed og med et højt kvalitetsniveau. Det er væsentligt at kunne tage ejerskab for alle aspekter af debitorfunktionen i Georg Jensen A/S (moderselskabet), hvilket primært vedrører B2B og Wholesale-kunder, samt hjælpe til med øvrige debitorrelaterede opgaver og støtte i finansafdelingen, regnskabsafdelingen på tværs af organisationen, herunder US og APAC. er og samtidigt med intern støtte til og sparring med mange dele af organisationen. Det er vigtigt at være ordensmenneske og at der samles op på alle opgaver, samt at have en god grundlæggende ”debitorbogholderværktøjskasse” at læne sig op ad og holde styr på samtlige debitorrelaterede balanceposter bla. med hjælp fra vores to erfarne Accountants i Georg Jensen A/S.

For den rette kandidat, vil der være særdeles gode muligheder for udvikling indenfor regnskabsområdet og du vil med garanti kunne lære nye ting og evt. få mulighed for at deltage i andre regnskabsrelevante projekter.

Dine primære arbejdsopgaver :

  • Ansvarlig for alle kunderelaterede opgaver i moderselskabet Georg Jensen A/S, herunder bogføring af debitorindbetalinger, ansøgning om debitorforsikring og vedligeholdelse af credit limits, manuelle returbetalinger, afstemning af debitorbalancer, beregning af tab på debitorer, sikring af EDI-fakturering til kunder, fremsendelse af kontoudtog og rykkerprocedurer.
  • Udarbejdelse af materiale til revision, med støtte fra kollegaer.
  • Tæt samarbejde med og support til vores salgsafdeling, Account- og Wholesale Managers, samt øvrige Accountants, Group Controllers og Business Controllers.
  • Ansvarlig for de debitorrelaterede poster ifm. revision.
  • Systemvedligeholdelse og forbedringer i samarbejde med kollegaer i Finance og i IT-afdelingen.
  • En unik mulighed for at være med til at procesforbedre andre dele af organisationen på debitorområdet, herunder også i datterselskaber i US, Europa og APAC.
  • Vedligeholdelse af procesbeskrivelser på debitorområdet.

Den ideelle kandidat har følgende kompetencer:

  • Er yderst motiveret og ønsker at gøre en forskel.
  • Gode IT-færdigheder, herunder i Excel og gerne Microsoft Axapta 2012 eller lign.
  • Er vant til at arbejde med alle aspekter af debitorområdet.
  • Erfaring fra en lignende stilling i et internationalt miljø.
  • Ansvarsfuld person, der stræber efter forbedringer og forholder sig objektiv og kritisk.
  • Struktureret og ansvarlig tilgang til ansvarsområderne med en positiv og fleksibel tankegang.
  • Stærk teamplayer med en servicemindet holdning, samt evnen til at arbejde selvstændigt inden for sit eget ansvarsområde med mulighed for sparring med kolleger inden for finansafdelingen og andre kollegaer i organisationen.
  • Evne til at arbejde godt og struktureret under pres og levere gode resultater indenfor aftalte deadlines.
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
  • Relevant uddannelsesbaggrund.

Yderligere information:

Har du spørgsmål til jobbet, kontakt Head of Accounting Teddy Skøtt Pedersen, på [email protected]. Derudover vil vi foreslå, at du besøger vores hjemmeside på: www.georgjensen.com.

Arbejdssted:

Georg Jensen Hovedkvarter, Søndre Fasanvej 7, 2000 Frederiksberg.

Din ansøgning:

Vi modtager kun ansøgninger sendt igennem linket.

Vi behandler ansøgninger løbende og holder samtaler i starten af august.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Georg Jensen is a Danish design house renowned for its timeless Danish aesthetics, superior craftsmanship and visionary collaborations with leading artists and designers. Founded in Copenhagen in 1904 by master silversmith Georg Jensen, the company creates products ranging from jewellery, watches and homeware to silver hollowware and Christmas Collectables.

We pride ourselves on our more than 1.200 highly skilled, service minded and passionate employees, stationed both at our Headquarter in Copenhagen, Denmark and throughout our global presence with 10 international subsidiaries, representing close to 100 stores and 1600 wholesale accounts globally.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    OBS: Dette er et genopslag. Ansøgere, der tidligere har fået afslag, er dog velkomne til at søge igen. Er du struktureret og har et godt overblik, og interesserer du dig for løn og overenskoms..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København K

    Opportunity Are you a third year Bachelor or first year Master student looking for an opportunity to gain experience in an international organisation, working with highly talented and engaged col..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 10
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 6
13. april 2024 5
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 6
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7