Rekrutteringsfirma

Dedikeret allround regnskabsmedarbejder søges til Nordkysten A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Kunne du tænke dig at arbejde med dedikerede kollegaer i et spændende og travlt miljø, hvor omgangstonen er afslappet? Og er du interesseret i at få en rolle, med indflydelse på den videre udvikling af regnskabsafdelingen?

– Lyder det som noget for dig, så kan Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S måske være din nye arbejdsplads.


Du bliver en del af vores regnskabsafdeling, som i dag tæller 4 medarbejdere – og du vil have din faste base på vores kontor i Glostrup. Du kan forvente at blive en del af en afdeling, hvor vi løfter i fællesskab og sammen spiller hinanden gode. Teamet refererer til økonomichef Karen Jensen.

Om Jobbet
Stillingen er henvendt til dig, som er nået et sted i din karriere, hvor du har mod på mere – og gerne vil være med til at tage en regnskabsafdeling til næste niveau. Hvis du glad for frihed, kan arbejde alene med opgaverne (efter oplæring), er parat til at tiltræde en stilling med en bred kontaktflade og ser muligheder og løsninger – også når det går stærkt, så tag endelig et kig nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan din kommende rolle ser ud.

Som allround regnskabsmedarbejder er du en succes i rollen, når du lykkedes med a tage ansvar for klassiske regnskabsmæssige opgaver, herunder:

  • Finansbogføring
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Betaling af fakturaer
  • Afstemning af eksterne kontoudtog
  • Bogføring og afstemning af leasing ydelser
  • Periodiseringer og hensættelser
  • Afstemninger af balanceposter
  • Deltagende ved udarbejdelse af månedsregnskab
  • Deltagende ved udarbejdelse af årsregnskab


Du tager ansvar for at regnskabsopgaver bliver løst tilfredsstillende på tværs af afdelingen, og du er med til at sikre høj datakvalitet, så vi fremadrettet kan gøre yderligere brug af robotter, til at automatisere processer. Det falder dig naturligt at sikre professionel og konstruktiv dialog med kunder, samarbejdsafdelinger og andre afdelinger på tværs af Nordkysten, og du bidrager løbende positivt til det gode samarbejde internt i afdelingen.

Om dig
Vi forestiller os du har opbygget solid erfaring fra arbejdet i regnskabsafdeling. Du kan nikke genkendende til at du er kvalitetsbevidst, detaljereorienteret, og følger dine opgaver helt til dørs. Du er god til at planlægge dine opgaver og kender vigtigheden af at deadlines overholdes. Én ting, som vi ved med sikkerhed, er at du har flair for tal og data, er en habil bruger af Excel - og at du trives i en afdeling, hvor kodeordet er ”team-samarbejde”.

Du bliver en del af …
Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer. Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.
Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Ansøg stillingen 
Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du ønsker at arbejde i et afvekslende job med engagerede og kompetente kolleger, så send din ansøgning via ansøgningsknappen øverst på siden så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt.

Om Nordkysten
Nordkysten har været på forkant med at udfolde ambitionerne om at gå forrest i den grønne omstilling og at sikre fremtidens bæredygtige byggepladser. Nordkysten har eksisteret i over 60 år og er i dag den foretrukne samarbejdspartner for mange offentlige og private bygherrer. Dermed gennemfører bygge- og leveringsprojekter i Østlige Danmark, København, Sjælland og på øerne og solid erfaring i bl.a. kloakker, klimasikring, NO DIG-løsninger, anlægs- og infrastrukturarbejder,
el distributions- og signalanlæg, fjernvarme- og vandledninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4