Rekrutteringsfirma

Regnskabsmedarbejder i Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Colas; innovative infrastrukturprojekter i en international kontekst:

Colas Danmark A/S er et datterselskab i den globale og markedsførende Colas Gruppe. Virksomhedens opgaver er at udvikle, udføre og vedligeholde transportinfrastruktur på en ansvarlig måde. Projekterne i Danmark omfatter alt lige fra motorveje og cykelstier, til parkeringsanlæg og lufthavne. Kunderne er både offentlige og private, og virksomheden påtager sig projekter i hoved- og underentreprise.

Colas Gruppen er kendt for sine innovative løsninger og forretningen er i vækst, også i Danmark. Colas Danmark A/S har derfor brug for en kollega til at støtte økonomiteamet.

Kulturen:

Colas Danmark A/S lægger vægt på medarbejdernes trivsel og praktiserer en nærværende ledelsesstil. Det indebærer en omgangstone præget af gensidig respekt og indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen, naturligvis med hensyn til dine og teamets deadlines. Arbejdsmiljøet er åbent og engagerende, og alle bidrager med viden og deler arbejdsbyrden.

Det team, du bliver en del af, jonglerer med alt fra fakturering til vedligeholdelse af masterdata, bogføring og kontering.

Rollen som Controller:

Som controller har du en hands-on tilgang, hvor du aktivt deltager i kontrol af transaktioner og bogføring. Du er i daglig kontakt med produktionsstederne, som du yder support til.

Rollen er en servicefunktion, og der vil der være meget kommunikation med resten af organisationen.

De daglige opgaver:

I samarbejde med fabrikscheferne står du blandt andet for controlling af lagersystemet

  • fra det daglige flow fra produktionsstederne, til endelig bogføring i økonomisystemet
  • transport frem til og mellem produktionsstederne.

Udover det kommer du til at stå for:

  • vedligeholdelse af købs- og standardkost- og salgspriser
  • procesoptimering
  • revision
  • fakturering i tæt samarbejde med lagerteamet
  • controlling og godkendelse af intern fakturering
  • rapportering til Danmarks Statistik
  • afslutning og afstemning af lageret
  • kontrol af lagerpåvirkningen i økonomisystemet
  • controlling af varemodtagelse i forhold til fakturering

Du skal også agere superbruger på lager- og vejesystemet.

Kollegaen, der vil trives i stillingen:

Du har sandsynligvis flere års erfaring inden for en lignende rolle med controlling.

Din succes afspejler sig i dit høje serviceniveau, og du trives med at støtte dine kollegaer i hele organisationen. Din viden og den måde, du formidler den på, motiverer og bidrager til, at alle samarbejder tættere om at løse opgaverne i fællesskab.

Du trives med praktisk orienterede driftsopgaver og er nysgerrig, når noget skiller sig ud.

Det er naturligt for dig at tage initiativ og søge samarbejde og sparring med dine nærmeste kollegaer og relevante ledere.

Dine kompetencer og interesse for forskellige systemer ligger på et højt niveau, og du anvender dagligt Excel, hvor du trives med de fleste elementer af programmet.

Hvorfor søge denne stilling?:

Hvis du ønsker at være en del af en virksomhed med høj faglighed og plads til nye visioner og gode idéer, er Colas Danmark A/S det rette sted for dig. Du bliver en del af en organisation, hvor passionen for opgaverne er tydelig, og hvor pionerånden trives. Medarbejdertrivsel er i fokus. Det afspejles i dine erfarne kollegaer med mange års anciennitet.

Udover dette tilbyder Colas en konkurrencedygtig lønpakke og et kollegialt fællesskab, samtidig med, at der er plads til uforstyrret arbejde på dit eget kontor.

Mere om Colas
Colas Danmark A/S har aktiviteter fordelt over hele Danmark og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Virksomheden udfører transportinfrastrukturprojekter og producerer og udlægger asfalt og indvinder råstoffer i egne grusgrave. Løsningerne bygger på knowhow og ny teknologi, og virksomheden tilstræber løbende at fremme tiltag, som har fokus på genanvendelse, ansvarligt materialevalg, optimering af energi og sikkerhed. Colas Danmark A/S er en del af en international koncern med 57.000 medarbejdere i 50 forskellige lande på 5 kontinenter.

ANSØGNING

Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du ’Ansøg nu’ og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4