Rekrutteringsfirma

BOGHOLDER TIL DYNAMISK TEAM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Vil du være en del af et stærkt team der har fokus på kvalitet i arbejdet og tæt samarbejde i hverdagen?


TBsupport yder bogføring og andre regnskabs- og administrative opgaver for små og mellemstore virksomheder. Kunderne er i alle brancher og har vidt forskellige behov. Derfor vil dine arbejdsopgaver også være meget varieret, og ikke 2 dage er ens. Din hverdag vil være afvekslende, med en del skift mellem kunderne, og vil hovedsageligt bestå af daglig bogføring, afstemning af kreditor/debitor/finans, momsafregning, fakturering, debitor rykkerprocedure samt diverse administrative opgaver. Du vil dels arbejde med din egen kundeportefølje og dels supportere dine kolleger på andre opgaver. Har du erfaring fra ejendomsselskab, klinikker eller abonnementsforretninger er det en fordel i stillingen. Der kan også forekomme arbejdsdage ude hos kunden. Derfor er egen bil en fordel.

Erfaring med bogholderi; løn, afstemning og regnskab


Du er rigtig god til bogføring, afstemning og regnskab og har erfaring fra lignende stilling. Det er vigtigt, at du er effektiv på tasterne samt kvalitetsbevidst omkring dit arbejde. Det er en fordel hvis du har erfaring i E-conomic og løn afregning.

Hvis du er god til at have flere opgaver i gang samtidig og hvis du trives i uformelt arbejdsmiljø, hvor kunden er i fokus, vil du passe godt i teamet. Som person er du smilende, frisk, udadvendt og fleksibel. Lysten til at levere god service for kunden og tage ansvar for egne arbejdsopgaver vægtes højt. Er du herudover interesseret i at udvikle dine faglige kompetencer og tage aktiv del i teamets samarbejde, så hører vi meget gerne fra dig.

Til gengæld tilbyder vi dig


- et fællesskab med fleksibilitet, hvor man spiller hinanden stærkere og en udvikling, der sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende, stærke og relevante for dine kunder. Stillingen er fuldtid - 30-37 timer om ugen.

Vi ønsker tiltrædelse snarest og afholder derfor samtaler løbende.

TBsupport er en lille, dynamisk bogføringsvirksomhed beliggende i topmoderne kontorfaciliteter i et kontorfællesskab i Hadsten mellem Århus og Randers. TBsupport har siden 2010 serviceret virksomheder med bogholderi og administration og har bred erfaring indenfor mange forskellige brancher. Virksomheden beskæftiger pt. 6 medarbejdere, er i sund vækst og søger derfor endnu en medarbejder til teamet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hadsten
  • Lørdag den 20. april 2024

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Hinnerup

    Århus Nord Regnskab, IT og HR-administration Med fokus på fortsat lønsom vækst er du selv hands-on på økonomi- og ressourcestyringen. I tæt dialog med direktør og COO forestår du budgetsty..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner. Your areas of responsibility will include the foll..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1