Business Controllere – vil du fordybe dig og formidle tallene?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Bliv en del af vores økonomifunktion, hvor vi samarbejder tæt med både direktionen, de forskellige kontorer i styrelsen og departementet. Vi er klar til at byde velkommen til dig, der gerne vil fordybe dig i tallene og omsætte dem til de forskellige interessenter. Du vil bidrage til at videreudvikle vores økonomiske styring og controlling, udarbejde finanslovsbidrag og fungere som økonomipartner. Du får rig mulighed for at præge stillingen i retning af dine faglige interesser.

Faglig videreudvikling i en styrelse i vækst
Økonomi i Skatteankestyrelsen består af 17 kolleger, som er inddelt i tre teams. I vores budget- og regnskabsteam sidder 8 dygtige kolleger og arbejder med bl.a. business controlling. Vi er klar til at byde velkommen til flere Business Controllere, der har lyst til at bidrage til teamets opgaver.

Fælles for hele kontoret er vores tætte og understøttende samarbejde både internt i styrelsen samt med departementet og andre styrelser i Skatteministeriets koncern. Du får altså en bred kontaktflade. Overordnet set vil du arbejde med budgetopfølgninger, finanslovsarbejde og varetage økonomipartnerfunktionen – her får du kontakten til en af styrelsens afdelinger med selvstændigt ansvar for business controlling af afdelingens løn og drift.

Du kommer ind i styrelsen på et tidspunkt, hvor både Skatteankestyrelsen og opgavemængden i Økonomi vokser. Det giver dig mulighed for at byde ind på en række opgaver og generelt bidrage til at videreudvikle og optimere vores processer og arbejdsgange. Du kan trække dit ansvarsområde i retning af dine interesser og faglige kompetencer.

Vi sikrer rammerne for din fortsatte faglige udvikling fx i form af sparring og mulighed for at deltage på kurser, så du hele tiden kan holde dig fagligt opdateret. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Du kan bl.a. forvente at skulle dykke ned i at

  • bidrage til måneds- og kvartalsopfølgninger samt udarbejde modeller og dokumentation
  • videreudvikle den økonomiske styring og funktionen som økonomipartner og tage del i controllingen fx ved analyser
  • videreudvikle den økonomiske model for styrelsens økonomiværktøjer
  • udarbejde analyser og fordelingsmodeller.


Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • bidrager med viden om business controlling, budgetopfølgning og gerne finanslovsarbejde.
  • fx har en uddannelse som cand.polit., cand.merc. eller cand.oecon. Du kan med fordel have erfaring fra en lignende stilling i staten, men nyuddannede kandidater med erfaring fra et studiejob er også velkomne til at søge stillingen.
  • skaber konstruktive samarbejdsrelationer til kolleger og samarbejdspartnere og formår at gøre din økonomividen forståelig for de enkelte interessenter.
  • ser detaljerne i dine opgaver og er fokuseret på at levere kvalitet, men også har øje for at prioritere og planlægge din tid.


Din nye kollega Merete Damgaard Husted glæder sig til at byde dig velkommen
”Hos os har du mulighed for at bidrage til at understøtte en god økonomistyring og dermed komme hele vejen rundt om budgetområdet. Du får dit eget ansvarsområde, som samtidig spiller ind i hele teamets opgaveportefølje. Det er vigtigt for os, at vi overlapper hinanden og hjælper til på tværs af vores opgaver, så vi kommer i mål med den samlede opgavemængde. Og så lægger vi stor vægt på at servicere og give sparring til hele styrelsen”, fortæller teamkoordinator Merete Damgaard Husted.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du …
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 8. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-partner Helle Harding på telefonnummer 3376 0250 frem til 21. juli. I uge 30 er der sommerferie, men efter den 31. juli kan du stille dine spørgsmål til kontorchef Tine Kofoed Andersen på telefonnummer 3376 2336. Ønsker du at høre mere om opgaverne fra en eventuelt kommende kollega, er du velkommen til at kontakte Merete Damgaard Hustedpå telefonnummer 7237 0313 – også efter 31. juli.

Vi afholder samtaler fra midten af august måned.

Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver helt centralt i København på adressen: Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Er du en erfaren revisor eller har du tidligere arbejdet som controller? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed og brænder for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du mås..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg

    På vegne af kunde søger [xxxxx] en fagligt dygtig kreditorbogholder til opstart hurtigst muligt.Du kommer til at sidde på kontoret i hjertet af København tæt på offentlig trafik. Du bliver en .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0