Vi udvider teamet og søger derfor en ny Accounting Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lille Skensved

Brænder du for regnskab, økonomi og for at være en væsentlig medspiller i en fagligt stærk regnskabsafdeling? Og er du motiveret til at være et stærkt aktiv i flere facetter af vores regnskabsafdeling?


Så læs med videre her!

Der er gang i udviklingen i BHS, og derfor ønsker vi at styrke vores i forvejen stærke regnskabsteam med endnu en kollega. Som vores kommende Accounting Partner kan du sidde enten med regnskab i Rønne eller med det eksisterende team i Køge - Lokationen kommer an på kandidaten, men uanset hvor du sidder, vil du have dygtige kolleger at sparre med.

Vores regnskabsafdeling er en moderne, effektiv og serviceminded del af BHS Logistics. I samarbejde med vores i forvejen meget kompetente medarbejdere i Regnskab samt vores fire controllere, vil du bidrage til, at regnskab i BHS er et kvalitativt og moderne rum, hvor faglig sparring og stærke kompetencer får ting til at lykkes hver dag.

Hos BHS får du:


  • En super spændende hverdag, i et innovativt og fremtidssikret miljø, hvor dygtige kolleger bliver dine sparringspartnere hver dag
  • Mulighed for at følge din ambitioner om at udvikle dig selv og dine faglige kompetencer, og yderst kompetent oplæring og sparring til alle facetter i regnskabsopgaver, hvor din faglighed vil være med til at vælge dit speciale i BHS
  • Ansvar for egne opgaver og en hverdag, hvor du arbejder med en stor frihed, og hvor du selv tilrettelægger dagens opgaver
  • Godt humør, gode løn- og pensionsforhold, sundhedsordning, sundhedsforsikring, frugtordning, mulighed for personlig sundhedshedscoach samt frokostordning.

Dine væsentligste opgaver bliver:


  • Finans- og systemafstemninger
  • Bogføring af egne finansbilag
  • Teamplayer - Supporte kolleger med at optimere månedsafslutning

Vi forestiller os at du:


  • Har en baggrund som revisor eller revisorassistent og mestrer afstemninger med mange transaktioner på højt niveau og har en god dag, når tingene stemmer
  • Går forrest og vejleder på en god og udviklende måde - og er bevidst om, at vi løfter bedst i flok
  • Besidder en grundig og solid erfaring inden for finansbogholderi, afstemninger, regnskabsaflæggelse og regnskabsprocedurer
  • Er meget dygtig til Excel
  • Bidrager positivt i et team og sætter pris på gode kolleger

Er du vores rette kandidat, som har en god regnskabsforståelse, og som ønsker at udfordre dig selv i en spændende, international virksomhed, så glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send os meget gerne dit CV og ansøgning - jo før jo bedre.

BHS Logistics er en topmoderne transportvirksomhed, som dagligt beskæftiger ca. 320 medarbejdere på fire lokationer i Rønne, Køge, Odense og Hasselager. Vi leverer State of the Art transportservice hver dag, og stiler efter at være vores kunders foretrukne leverandør, fordi vi kan skabe værdi for dem.

I BHS er der højt til loftet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går op i at være sociale sammen, og deltager gerne i diverse firma-events, såsom julefrokost og sommerfest, spiser frokost sammen på tværs af afdelingerne, og bruger gerne 5 minutter i køkkenet til at spørge ind til kollegaens weekend. Vi har det sjovt sammen - og mener, at vi arbejder bedst sammen, når tonen er humørfyldt. Men vi lader det aldrig gå ud over vores seriøse arbejdsgang - og vi sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Er du også sådan? Så vil du passe perfekt ind hos os.

"Jeg elsker friheden under ansvar i jobbet som lønassistent. Det er fagligt udfordrende og et meget vigtigt område at have ansvaret for, at lønnen administreres og afvikles korrekt. Det er en lille sejr i hverdagen, hver gang at lønnen køres, hvilket er super tilfredsstillende for mig".

"På vej ind til mit kontor, ser jeg hver dag BHS-skiltet med ordene Bredde – Hjerte – Sammenhold, og det er lige præcis dé ord, som gør BHS til det dejlige sted at være medarbejder i. Vi hjælper hinanden hver dag under en meget fri og god omgangstone, og vi står sammen for at yde en fantastisk service."

- Susanne, Lønassistent


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lille Skensved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Lille Skensved

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    January 8, 2024 Hvis du er til en mangfoldig opgavepalette i en dynamisk regnskabsafdeling, der hele tiden bevæger sig fremad i takt med øgede compliance-krav og virksomhedens riven..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Roskilde

    Regnskabsmedarbejder Asap søger en regnskabsmedarbejder med en bred regnskabsmæssig baggrund til fuldtidsstilling til en stor virksomhed på det danske marked. Du er som person glad og imøde..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Svinninge

    Vi søger en treasury controller der ønsker at arbejde med treasury, controlling og FP&A. Vi håber at du har lyst til at bidrage med dine kompetencer og stærke ambitioner og blive en del af vores te..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Svinninge
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Brænder du for afstemning, koordinering og administrative opgaver vedrørende økonomien bag større byggeprojekter? Og har du lyst til at være en del af et sprudlende team, hvor detaljer er fantastis..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Lille Skensved

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Lille Skensved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0