ESG Controller til Koncernøkonomi - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vil du være med til at videreudvikle MT Højgaard Holding koncernens ESG- og EU-taksonomi-rapportering?

Bæredygtighed er centralt placeret i koncernens ny strategi for 2023-25, og som børsnoteret virksomhed møder vi samtidig en række nye rapporteringskrav fra bl.a. EU’s CSRD. Du vil blive en del af at bringe strategiens bæredygtighedsambitioner til virkelighed og sikre, at vi møder vores omgivelsers forventninger.

Du bliver en del af MT Højgaard Holding Koncernøkonomi, og din reference vil være til Koncernøkonomichefen, hvor du vil indgå i et fagligt stærkt team af Financial Controllere. Samtidig vil du arbejde tæt sammen med koncernens Bæredygtighedsteam.

Stillingen

Du vil få en vigtig rolle med videreudvikling af ESG- og EU-taksonomi set-up’et for controlling funktionen, som skal understøtte ESG-data og rapporteringssystemet.

Du skal medvirke til udvikling af ESG KPI’er for hele organisationen og du vil komme til at arbejde med en bred vifte af interessenter, især med vores bæredygtighedsteams, HR-organisationer og økonomiafdelinger i hele MT Højgaard Holding koncernen.

Du vil få mulighed for at bidrage til at videreudvikle koncernens rapporteringssystem, som er anvendt første gang i 2022, herunder at forbedre brugeroplevelsen og samt skabe indsigt i data gennem dashboards og rapporter.

Dine primære opgaver

· Bidrage til at videreudvikle regnskabspolitikker og regnskabsmanual på ESG- & EU-taksonomi området, som gælder i hele koncernen

· Være med til at styrke og systematisere ESG-rapporteringsprocessen med roller og ansvar for datagenerering og indsamling

· Være ansvarlig for løbende at kvalitetssikre ESG- & EU-taksonomi kildedata, beregningsmetoder og validitet

· Implementere kontrolmekanismer og sikre tilstrækkelig dokumentation til revision

· Sikre afstemning mellem det finansielle regnskab og ESG-data

· Udarbejde analyser og rapporter af ESG-data til både intern og ekstern kommunikation, herunder til årlig rapportering

· Bidrage med at videreudvikle koncernens ESG rapporteringssoftware i samarbejde med Bæredygtighedsteamet og tekniske konsulenter

Din profil

Som person er du struktureret, detaljeorienteret og trives med at levere høj kvalitet til tiden. Du er analytisk stærk og motiveres af at forstå tallenes sammenhæng. Det er en fordel, hvis du er nysgerrig, initiativrig og trives med udvikling og optimering. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og har god forretningsforståelse og kendskab til de gængse controlling funktioner. Erfaring med rapporteringsframeworks inden for bæredygtighed samt ESG-data er en fordel.

Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., HD(R) eller lignende. Du må meget gerne have nogle års erfaring fra controlling fra en større virksomhed, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Du tilbydes en faglig spændende stilling, hvor du selv har mulighed for at sætte dit præg på de daglige opgaver og de resultater, der skabes. Du bidrager til at realisere og udvikle MT Højgaard Holdings bæredygtighedsagenda.

Derudover tilbydes du en unik mulighed for at blive en del af en større koncern, hvor du får mulighed for at videreudvikle dig i en virksomhed, hvor der er gode lærings- og udviklingsmuligheder.

Du bliver endvidere en del af et professionelt team, kendetegnet ved en stærk holdånd, hjælpsomhed og konstruktiv feedback.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Carolina Hermansen på telefon +45 2270 2299.

Forventet startdato er hurtigst muligt. Samtaler blive afholdt løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser.

MT Højgaard Holding ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset køn, seksuel orientering, handicap, religion, etnisk baggrund eller alder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Brøndby

    Fri kontakt
    Er du regnskabsuddannet og har du arbejdet med løn i LessorNAV (og evt. Lessor Løn)? Har du kendskab til ferielovgivning og refusionsregler i forbindelse med sygdom og barsel? Og kan du starte op i et spændende vikariat med det samme?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Smørum

    Fri kontakt
    Dobbelttjekker du altid dine tal? Har du kendskab til lønområdet og lyst til lære mere? Vil du være en del af en virksomhed, som har fokus på mangfoldighed, ligestilling og gensidig respekt i praksis?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kan du håndtere virksomhedens kreditorer og debitorer og supportere dine kolleger? Arbejder du selvstændigt og beslutningsdygtigt? Har du lyst til at være en del af et lille ambitiøst team, som altid er klar på at hjælpe hinanden – og kan lide et godt grin? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 2
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3