Rekrutteringsfirma

Financial Controller – til videreudvikling af controllerfunktionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Kyocera Unimerco producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Der er ca. 760 medarbejdere i Europa og USA, som arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for den fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?

Brænder du for indtjenings-, profitabilitets- og segmenteringsanalyser? Kan du skabe overblik over store datamængder med anvendelse af BI systemer? Og har du mod på at gå forrest i videreudviklingen af controllerfunktionen – som du først videreudvikler i den danske del af koncernen og efterfølgende internationalt? Så er dette muligvis stillingen for dig.


Du ansættes i Kyocera Unimerco, som er en international koncern, der siden 2011 har været en del af det globale konglomerat Kyocera. Kyocera beskæftiger mere end 80.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Kyocera Unimerco er både et handelsselskab, som sælger befæstelsesværktøjer, primært til byggeindustrien, og en produktionsvirksomhed, der bl.a. producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden. I Kyocera Unimerco beskæftiges ca. 760 ansatte fordelt på 17 selskaber i Danmark og i udlandet. Heraf arbejder halvdelen af disse på hovedkontoret i Sunds ved Herning, der huser de to danske selskaber.

Økonomiafdelingen
Økonomiafdelingen i Danmark består af 13 dygtige kollegaer, som varetager alle økonomiopgaver for de to selskaber i Sunds samt udvalgte økonomiopgaver for nogle af de udenlandske mindre selskaber. I de større selskaber i udlandet er der lokale økonomiafdelinger.

Afdelingen har effektiviseret flere arbejdsgange de seneste år, så bl.a. månedsregnskabet i dag afsluttes på den tredje hverdag i måneden, mens konsolideringen af regnskabet i høj grad er automatiseret. Næste udviklingsprojekt er videreudviklingen af controllerfunktionen, og her kommer du til at spille en afgørende rolle.

Dine arbejdsopgaver?
Som controller i økonomiafdelingen, skal du dels gå forrest i opbygningen af controllerfunktionen, dels løse controlleropgaver med stor kontaktflade til den øvrige organisation og dels hjælpe til i regnskabsafdelingen med blandt andet kreditoropgaver, månedsrapporteringer samt som højre hånd for økonomichefen. I takt med at du får videreudviklet controllerfunktionen, vil dine opgaver i regnskabsafdelingen blive færre og controlleropgaverne flere – formentligt fordelt på en måde så du stadig fastholder dine regnskabsmæssige kompetencer.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.:

  • Indtjenings-, profitabilitets- og segmenteringsanalyser på tværs af forretningen
  • Være proaktiv finansiel sparringspartner for salgsafdelingerne, indkøbsafdelingen, produktionen osv.
  • Fast månedlig økonomisk opfølgning i udvalgte afdelinger i samråd med relevante kolleger
  • Bidrage til videreudvikling af KPI dashboards i BI systemet InfoSuite eller alternativt i Power BI
  • Assistance til regnskabsafdelingen herunder kreditoropgaver, afstemme varer i arbejde, indberette til Danmarks Statistik, bistå med transfer pricing dokumentation osv.
  • Deltage i måneds-, kvartals- og årsafslutninger for de danske selskaber
  • Opdatere kostprisrater i ERP-systemet
  • Lagercontrolling i form af månedlige lageroverblik, halvårlige reviews, lageroptællinger og løbende beregning af hjemtagelsesomkostninger
  • Gennemgå daglige kontrollister (gårsdagens ordrer) og herunder analyse/efterkalkulation på udvalgte ordrer
  • Ad hoc-opgaver, herunder deltagelse i nye økonomiprojekter

Du får reference til den danske økonomichef og får arbejdsplads på kontoret i Sunds. Stillingen er på fuld tid.

Hvem er du?
Vi forventer, du har fuldført en økonomiuddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Alternativt er du i gang med en HD-uddannelse eller har lyst til at gennemføre en lignende deltidsuddannelse.

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling og er interesseret i at videreudvikle Kyocera Unimercos controllerfunktion – samtidig kommer du med en god regnskabsmæssig forståelse og har lysten til også at bidrage indenfor dette område.

Vi er på udkig efter en person med højt drive, og som har lyst til at gøre en forskel. Du får alt den støtte og faglige support du skal bruge, men skal forvente, at der skal lægges stor flid, fleksibilitet og engagement i opgaven, så du hurtigt viser resultater - også når der er spidsbelastninger og deadlines. Vi forventer derfor, du er drevet af at bidrage til forretningsmæssige resultater gennem valide og værdiskabende analyser.

Øvrige forventninger til dig:

  • Du trives med en bred palette af opgaver
  • Du arbejder struktureret, og det falder dig naturligt at optimere arbejdsgange og processer løbende
  • Du har gode IT-færdigheder indenfor blandt andet Excel, og er vant til at udnytte muligheder i ERP- og BI-systemer. Det vil være et plus, hvis du har konkret erfaring med brug af Power BI i relation til analyse og controlling
  • Du kommunikerer åbent, ærligt og professionelt både internt og eksternt i organisationen

Bliv en del af et godt hold
Hos Kyocera Unimerco er de ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund de er en del af og det gode arbejdsliv. De tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

De serverer sunde måltider i medarbejderrestauranten, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men de ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.
Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af de mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Kyocera Unimerco på tlf. 9660 3200.

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende. Pga. sommerferien kan du dog først forvente at høre fra os ultimo juli.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Sunds

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Holstebro

    Så vil vi gerne høre fra dig! Vi har nemlig behov for at styrke vores hold med en ny kollega, der kan bidrage til vores regnskabsmæssig faglighed i Midt- og Vestjyllands [xxxxx]kreds. Vores ho..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Brænder du for at arbejde med data og ledelsesinformation? Har du en god tal- og systemforståelse og solide formidlingsevner? Så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt og soc..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Bliver du motiveret af at analysere, udvikle og drive aktiviteter og projekter i mål? Trives du i dialog og samarbejde med flere interessenter, er du resultatorienteret og ser optimeringsmuligheder..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Er du knivskarp på lønområdet? Og vil du være med til at drive, optimere og udvikle processerne i en lønafdeling i en stor, international virksomhed med mange kontaktflader? Så er det netop dig, vi..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0