Erfaren regnskabsansvarlig til [xxxxx] Hotel Asset Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du speciale i håndtering af regnskaber og rapporteringer, og vil du være med til at understøtte nogle af landets kendte hoteller og spændende investorer, så er du måske den vi søger til Cobblestone Hotel Asset Management

Hos Cobblestone gør vi en ære ud af at forvalte hotelejendomme, foreningsejendomme, boligejendomme og erhvervsejendomme for vores kunder, som var de vores egne med udgangspunkt i innovative og bæredygtige løsninger. Derfor er det vigtigt for os, at både vi og vores kunder vinder på det samarbejde vi har, så vi kan indfri hinandens potentiale i et fælles samarbejde.

Cobblestone Hotel Asset Management er økonomispecialister med stor erfaring i admini­stration og forvaltning af hotelaktiver. Vores kunder er specia­liserede udenlandske og danske investorer. Vi er centralt placeret i den aktuelle udvikling af det københavnske hotelmarked og forvalter flere af landets mest kendte hotelaktiver.

Som regnskabsansvarlig vil du være ansvarlig for rapporteringen og økonomien for en eller flere af vores kunder, som en del af et team med 5 kolleger.

”Vi er meget fleksible og innovative, og du vil få mulighed for at arbejde med nogle meget inspirerende kunder og spektakulære ejendomme.”

  • Head of Cobblestone Hotel Asset Management, Helle Bjerre

Dine primære opgaver vil bl.a. være følgende:

  • varetage den daglige bogføring – med alt fra finansposter og fakturering til debitor- og kreditorhåndtering/workflow, løbende periodisering m.v.
  • lave momsregnskaber
  • behandle løn
  • udarbejde rapportering, herunder koncernrapportering
  • udarbejde årsregnskaber
  • support og sparring til kolleger
  • løse diverse ad-hoc opgaver

Kvalitetsbevidst og regnskabsfunderet

Vi forestiller os, at du har et højt regnskabsmæssigt forståelsesniveau og praktisk regnskabsmæssig erfaring, med mindst nogle års erfaringer fra en lignende stilling. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til ejendoms­selskaber og evt. hotelbranchen, men det er ikke et krav.

Det falder dig naturligt at være serviceminded, hjælpsom og fleksibel, også når du har travlt.

Du formår at tale og korrespondere med mennesker på alle niveauer på både dansk, engelsk og skandinavisk og er ansvarlig omkring at levere en høj kvalitet til tiden.

Du trives godt med frihed under ansvar på egne opgaver, og er desuden en god teamplayer, som bidrager til det gode fællesskab.

Hos os bliver du en del af noget mere end bare en arbejdsplads

Du får plads på vores lækre kontorfaciliteter, som ligger centralt i Valby, uanset om du er med cykel, offentlig transport eller bil. Hos os hylder vi frihed under ansvar, og tilbyder dig fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra. For så længe du løser dine opgaver og planlægger med hensyn til dine kunder og kolleger – så har vi tillid til, at du løser dine opgaver retmæssigt.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform og lægger stor vægt på ”god kemi” på arbejdspladsen. Vores arbejdsform giver en stor grad af fleksibilitet for både kunder og medarbejdere. Vi søger nye medarbejdere, der ligeledes sætter pris på fleksibilitet, arbejder selvstændigt og som gerne vil levere en god rådgivning og service.

Vores hverdag er præget af sparring og samarbejde, og vi ved, at vi er bedre, når vi bruger hinanden i teamet både fagligt og personligt. Samtidig er det også vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, og nærmeste leder har derfor månedlige samtaler med alle medarbejdere for at sikre trivsel og arbejdsglæde.

Cobblestone er en social arbejdsplads. Vi er en ”åben virksomhed” med mange samarbejder og uortodokse relationer ud i ejendomsbranchen. Vi afholder f.eks. to åbne fredagsbarer årligt, hvor både kunder, nuværende og tidligere medarbejdere deltager, sammen med vores samarbejdspartnere.

”Vi er langt fremme teknologisk og med de allernyeste IT-løsninger og systemer. Og vores moderne kontormiljø er indrettet, så vi nemt kan samarbejde.”

  • Head of Cobblestone Hotel Asset Management, Helle Bjerre

Vi vægter uddannelse og udvikling meget højt, så du kan ikke undgå at udvikle dig både fagligt og personligt med os. Vi prioriterer, at der er tid til udvikling og forbedringer, så vi sammen kan rådgive vores kunder bedst muligt, og flytte grænserne for, hvad god ejendomsforvaltning er.

Arbejdet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37,5 timer inkl. frokost.

Du tilbydes løn efter kvalifikationer med pensions- og sundhedsordning, samt frokostordning. Vi har fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Du får mulighed for selv at påvirke din dagligdag, ligesom vi lægger stor vægt på faglig udvikling og er rundhåndede med kurser og anden efteruddannelse.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter naturligvis gerne på den rette medarbejder.

Vil du gerne høre mere om jobbet eller vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte Helle Bjerre tlf.nr. 3138 3371 eller e-mail [email protected]

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet i fortrolighed.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Cobblestone – alt under ét tag

Cobblestone Hotel Asset Management er en del af Cobblestone-gruppen, som er en full-service ejendomsforvalter specialiseret i hoteller og investeringsejendomme, samt ejer- og andelsboligforeninger. Vi er ca. 200 medarbejdere, der leverer administration og ejendomsservice samt byggeteknisk, juridisk og økonomisk rådgivning. Her samarbejder vi altid tæt med den enkelte kunde for at kunne hjælpe dem med deres specifikke behov. Udover administration af hoteller, administrerer Cobblestone over 400 bolig- og erhvervsejendomme i alle størrelser – i alt over 20.000 enheder samt over 100 selskaber. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    OBS: Dette er et genopslag. Ansøgere, der tidligere har fået afslag, er dog velkomne til at søge igen. Er du struktureret og har et godt overblik, og interesserer du dig for løn og overenskoms..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (vikar) i København

    Jobbet JobbetFor DSB søger vi lige nu en barselsvikar til at indgå i det øvrige controllerteam, bestående af 3 medarbejdere. Du vil få din daglige gang hos DSB i Taastrup. Du får ansvaret for eg..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder (studiejob) i København K

    Opportunity Are you a third year Bachelor or first year Master student looking for an opportunity to gain experience in an international organisation, working with highly talented and engaged col..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3