Jeg søger stilling som rengøringsassistent, børnepasser, butiksmedarbejder, fritids medarbejder eller ungarbejder i Sydjylland

Om mig: <br />Jeg er en glad og smilende pige på 17 år, fylder 18år til maj. Jeg startede på HF V...
Om mig:
Jeg er en glad og smilende pige på 17 år, fylder 18år til maj. Jeg startede på HF VUC i august og søger derfor et fritidsarbejde, der kan være foreneligt med mit studie. Jeg er lærenem og frisk på nye udfordringer. Jeg anser mig selv som værende stabil, ansvarsfuld og energisk, fleksibel, let til smil med tilpasset humor.

Hvad jeg søger:
Jeg søger et fritidsarbejde, der kan være foreneligt med mit kommende studie. Jeg søger et job, alt fra opvasker, til rengøring, til børnepasning, til salgsassistent mm.
Erfaringer:

tidligere erfaring:
Salgsassistent | Jysk | februar 2019 - Juli 2019
I Jysk Kolding syd arbejde jeg som normal ungarbejder/salgsassistent. Jeg arbejde med forskellige arbejdsfunktioner. Arbejdsopgaverne var udover primær kassebetjening, opfyldning, opsøgende kundekontakt, rengøring mm.

Salgsassistent | Netto | Marts 2018 - August 2018
I Netto Esbjerg arbejdede jeg som en normal ungarbejder, med forskellige arbejdsfunktioner. Udover primær kassebetjening, var arbejdsopgaverne også opfyldning, oprydning, rengøring, trimning mm.

Sommerhjælp | Sandersvig camping | Sommer 2017
På Sandersvig Campingplads, arbejdede jeg i butikken. Her var arbejdsopgaverne kassebetjening, passe grillbaren og rengøring, opfyldning mm.

Tidligere frivilligt arbejde:
Jeg har været frivillig hjælpetræner for Christiansfeld Idrætsforening. Som hjælpetræner for det lille springhold, hjalp jeg med at lære de små, at lave forskellige tricks inde for spring. Motivationen og drivkraften er alt den sjov, smil og glæde man får igen i samværet med børnene og de øvrige trænere.

Jeg anser mig selv som værende stabil, ansvarsfuld og energisk, fleksibel, let til smil med tilpasset humor.
Håber i vil kontakte mig, hvis i mangler en ungarbejder, der er lærenem og frisk på nye udfordringer.

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].