Jeg søger stilling som mekaniker, maskintekniker eller maskiningeniør i Fyn eller Sydjylland

Jeg søger job som mekaniker / maskintekniker / maskiningeniør
Ingen yderligere bemærkninger
Erfaringer:

Mit navn er Alexander. Jeg er 25 år gammel. Jeg er oprindeligt fra Ukraine og har boet i Danmark (Fredericia) i halvandet år. Jeg har en fuld videregående uddannelse som maskiningeniør (designingeniør til produktion af personbiler) på kandidatniveau. Jeg er velbevandret i biler, vedligeholdelse af samlinger og mekanismer. Jeg har en stor arbejdserfaring. I 4 år i Ukraine arbejdede jeg på et professionelt bilværksted med flere mærker. I Danmark arbejder jeg i øjeblikket som mekaniker i Autopleje.nu, hvor jeg har arbejdet i et år. Men jeg overvejer at sige op og skifte job på grund af lav løn. Og nu er jeg på udkig efter et nyt job, hvor der vil være mere arbejde relateret til mekanik (professionel bilservice).

Jeg har arbejdet med næsten alle bilmærker. Fra udskiftning af kuglelejer, bremseklodser og skiver, udskiftning af olie, filtre, styretøj, håndtag, udskiftning af fjedre, navlejer og afsluttende med udskiftning af timingkæder og remme, udskiftning af topstykkepakning, udskiftning af hele stempelgruppen på bmw- og audi-motorer, udskiftning af koblingen (fjernelse af gearkassen) på bmw, Mercedes, Gruppe VAG, Ford og andre. Jeg skifter oliepakninger på krumtapaksler på BMW- og Mercedes-motorer.
Og mange andre ting. Jeg ved, hvordan man bruger en halvautomatisk svejser. En lille erfaring er, at jeg ofte måtte svejse udstødningsrør, svejse rådne huller, installere katalysatorer og partikelfiltre. og meget mere. Udførelse af diagnostik af bilens chassis og elektronisk diagnostik. Montere anhængertræk på biler og tilslutte stik til baglygter. Fejlfinding på airbags, udskiftning af moduler og så videre. Jeg ved, hvordan man polerer biler professionelt. 1 års erfaring med polering af biler, herunder premiumbiler (Mercedes, Tesla, BMW, Volvo). Generelt er oplevelsen af arbejde enorm. Leder i øjeblikket efter et nyt job som mekaniker eller noget, der har med biler at gøre. Hvorfor mere mekanik og ikke polering af lak, fordi mekanik er tættere på, i mekanik mere variation, forskellige funktionsfejl, og hver dag laver du noget nyt, og polering hver dag en og den samme, keder sig hurtigt, og mekanik er mere efter min smag. Jeg arbejder altid selvstændigt. Har brug for et par dage til at komme i gang med det nye sted (studere hvor, hvilke værktøjer, nøgler, udløsere, på hvilke stativer, skabe er placeret) og klar til at starte arbejdet.Der er lidt af en sprogbarriere, men jeg arbejdede med min chef i et år, og det tog ham kun 2-5 minutter at forklare mig via en mobiloversætter, hvad jeg skulle gøre med bilen, og hvad problemet var, og det var nok. Desuden fulgte der et ark med hver bil, som beskrev fejlen, og hvad der skulle gøres. Jeg oversatte det og gjorde det. Der har ikke været nogen problemer. Jeg plejede selv at køre biler op på liften, fejlfinde problemer, gå, når bilen var klar, og køre den næste. Der var overhovedet ikke noget problem. Kort sagt, jeg gjorde mit arbejde og distraherede ikke nogen. Kørte ofte ud om lørdagen (i weekenden), når der var mange biler. Mit eneste krav er, at lønnen var over 180-190 kr. i timen. Hvis der er behov for det, hvis der er meget arbejde, biler, så kan jeg tage på arbejde om lørdagen, det er ikke noget problem. Hvis du er interesseret i mit kandidatur, så skriv dit svar til min mail, jeg vil hurtigt svare, og vi vil aftale tid og sted for interviewet.

e-mail: [email protected]

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].