Jeg søger stilling som receptionist eller kontorassistent i Midtjylland

Jobønsker er b.la. hos:<br /><br />Èn virksomhed der har brug for én koordineringsstærk kvinde so...
Jobønsker er b.la. hos:

Èn virksomhed der har brug for én koordineringsstærk kvinde som har et godt overblik og som kan gribe de bolde der kastes.

Et hotel der har brug for én ekstrem serviceminded kvinde i front for receptionen eller til at tage imod gæster i konferencen, eller stå for koordineringen af arrangementer.

Det kan være en virksomhed der mangler et par kreative hænder og et nytænkende hoved til at sammensætte det næste arrangement eller praktiske og kreative udfordringer i står overfor.

Måske mangler virksomheden en administrativ blæksprutte der også er suveræn indenfor gæsteservice og god til at skabe kunderelationer.

Det kan være en feriepark eller en forlystelsespark som har brug for én god serviceminded international kommunikatør, eller én til at påtage sig ledelsesansvar overfor nogle af parkens medarbejdere.

Jeg er 31 år, bor i Silkeborg med min familie. Min barsel er nu endt og jeg søger efter nye od spændende udfordringer indenfor oplevelsesbranchen. Jeg har en Proffesionsbachelor i International Hospitality Management, hvilket danner grundlaget for en ledende stilling i oplevelses,- og servicebranchen.

I vil med mig som kollega opleve en yderst serviceminded kvinde, som brænder for at skabe oplevelser ud over det forventede. Arbejdsdagen vil blive grebet an med et positiv sind og et godt humør. Herudover vil bolde fra alle retninger gribes og blive løst på bedste vis ud fra en struktureret og løsningsorienteret arbejdstilgang. I får en kollega som er fleksibel og omstillingsparat.
Erfaringer:

Faglige kompetencer:

Koordinering og planlægning
Gæsteservice
Ledelse
Kommunikation
Kulturforståelse
Strategi



Personlige kompetencer:

Serviceminded
Positiv
Resultatorienteret
Kreativ
Pålidelig
Ansvarsfuld
Omsorgsfuld

Få kontaktinfo til jobsøgeren

Få hurtig hjælp til at komme i kontakt med denne jobsøger via tlf: 25238701 eller mail: [email protected].