Sommerferieafløsere søges til Service & Rengøring, Psykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Service & Rengøring i Psykiatrien søger sommerferieafløsere til rengørings-, service- og køkkenopgaver på vores matrikel i Aalborg (Mølleparkvej og Brandevej). Der er mulighed for fortsat at få vagter som afløser efter sommerferien både med faste weekendvagter og med løbende vagter ved eks. sygemelding – perfekt for dig, der søger deltidsjob.

Vi søger 2-3 sommerferieafløsere til vores matrikler på Mølleparkvej og Brandevej. Du vil udføre rengørings- og serviceopgaver efter din arbejdsplan og i samarbejde med dit team. Dine arbejdsopgaver består af rengøring af alle rum ex patientstuer- og badeværelser, fællesrum, personalerum og mødelokaler samt diverse serviceopgaver som anretning og oprydning af mad/kaffe samt egenkontrol mm.

Du skal kunne begå dig i et job, hvor du arbejder blandt psykiatriske patienter med ex bipolar lidelse, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, angst- og tvangslidelser, der behandles i ambulatorier eller er indlagt på åbne, lukkede eller retspsykiatriske afsnit for patienter med en behandlingsdom samt den psykiatriske skadestue.

Vi har tæt samarbejde med plejepersonale for at sikre, at man som medarbejder har den nødvendige viden om patienterne til at kunne udføre sit arbejde på sikker vis og når du starter, vil du gå med en kollega indtil du er klar til at stå på egne ben. Derudover vil du altid bære alarm på arbejde.
Arbejdet er organiseret i teams og det er vigtigt, at du kan samarbejde med andre og har forståelse for, at I har fælles ansvar for at komme i mål med dagens opgaver. For alle vagter gælder, at du kommer tæt på patienterne og deres pårørende, du arbejder tæt sammen med andre faggrupper, og det er vigtigt for os, at du møder dem alle med et smil, ordentlighed og professionalisme.

Du vil overtage vagter for den medarbejder i teamet, der holder ferie. Vi er en arbejdsplads, der har åbent døgnet rundt alle ugens dage, så derfor skal du også kunne arbejde tidligt- og senvagter samt weekendvagter.

Vi søger afløsere, der
  • er mødestabile, fleksible og kvalitetsbevidste i deres arbejde
  • evner at samarbejde både med kollegaer i Service & Rengøring og med Psykiatriens øvrige faggrupper
  • kan begå sig i arbejde med kontakt til psykiatriske patienter med diverse lidelser
  • har erhvervserfaring med rengørings-, service- og køkkenopgaver
  • kan arbejde i uge 26-35. Det er ikke et krav, at du kan arbejde samtlige uger, men jo flere sammenhængende uger, du kan arbejde, jo bedre. Der kan evt. blive brug for, at du bliver oplært til dine vagter før uge 26.
  • kan arbejde både tidlig- og senvagter. Da vi er en arbejdsplads, der har åbent døgnet rundt alle ugens dage, skal du kunne tage vagter, der begynder kl. 6 om morgenen og vagter der slutter om aftenen samt arbejde i weekender
  • kan arbejde 5-6 dage om ugen
  • er interesserede i at fortsætte som afløser efter sommerferien som bijob ved siden af studie eller lign.


Det praktiske
  • I din ansøgning bedes du skrive, hvis der er uger mellem uge 26-35, du ikke kan arbejde
  • Efter ansøgningsfristen indkaldes der til samtaler afhængigt af, hvor mange afløsere, der er behov for.

Vi forventer at holde samtaler medio maj.

Ved eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kontakt på mail organisationskonsulent Emilie Engemann Jensen

Om [xxxxx]
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Aalborg Øst

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Aalborg

    I Service & Rengøring på Aalborg Universitetshospital ansætter vi løbende afløsere og weekendvagter til rengørings-, service- og køkkenopgaver på vores matrikler i Aalborg. Der er mulighed for at f..
    • Rengøringsassistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Aalborg

    Kom og vær en del af et stærkt team i vores afdeling for daglig rengøring, med de bedste og mest hjælpsomme kolleger og ledere i branchen. Vores kunder er tilfredse og vi er stolte af vores ar..
    • Rengøringsassistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Aalborg

    Vi mangler dig, der har lyst til at arbejde med rengørings- og serviceopgaver på et hospital. Du bliver en uundværlig del af hverdagens logistik, hvor du gør en forskel for dine mange kolleger på h..
    • Rengøringsassistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Aalborg

    Vi mangler dig, der har lyst til at arbejde med rengørings- og serviceopgaver på et hospital. Du bliver en uundværlig del af hverdagens logistik, hvor du gør en forskel for dine mange kolleger på h..
    • Rengøringsassistent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 1